Dodaj firmu

Dečiji psihijatar Beograd

Dr Selaković

Specijalistička ordinacija Dr Selaković osnovana je u Beogradu (Srbija) 2010. godine sa ciljem da se uslugama u oblasti mentalnog zdravlja mogu podvrgnuti deca i odrasli na jednom mestu.
Pročitaj više

Bledska 1
Zvezdara, Beograd

Novosti iz rubrike Dečiji psihijatar

Vidi sve (8)

Dečiji psihijatar vam može pomoći da odlučite koja je najbolja škola za vaše dete

Kada ste roditelj, uvek želite ono što je najbolje za vaše dete. To dovodi do naizgled miliona dilema tokom detetovog života, a jedna od najvećih je adekvatan izbor škole za vaše dete.

Dečiji psihijatar vam može pomoći da odlučite koja je najbolja škola za vaše dete

Znaci da je vašem detetu potreban dečiji psihijatar

Sva deca imaju emocionalne uspone i padove: periode raspoloženja, probleme sa prijateljima, varijacije u akademskom uspehu.

Znaci da je vašem detetu potreban dečiji psihijatar

Koja je razika između običnog i dečijeg psihijatra?

Psihijatri koji su specijalizovani za rad sa decom moraju imati strukturiraniji i poseban pristup kada se bave mentalnim zdravljem dece.

Koja je razika između običnog i dečijeg psihijatra?

Da li je potreban odlazak kod dečijeg psihijatra i kako da se postavite u vreme pandemije Covid – 19?

Škole su zatvorene poslednjih nekoliko meseci od kako se pandemija koronavirusa počela širiti širom zemlje. Priče o efektima virusa i stopi smrti obiluju vestima i na društvenim mrežama. Obično ne bismo očekivali da će deca biti previše pogođena emisijama o novoj bolesti, osim ako se neko od njih ne razboli.

Da li je potreban odlazak kod dečijeg psihijatra  i kako da se postavite u vreme pandemije Covid – 19?
Iskustva i preporuke posetilaca
Sandra Stokic
25.04.2018 12:46

DR Selakovic ordinacija se bavi autizmom,biologia autizma,biomedicinski tretman autizma,autizam kod dece,ranim znakovima poremecaja kod dece.Nalaze se u strogom centru Beograda u Bledskoj ulici.Ako primetite bilo koju cudniju reakciju svog deteta ,npr. neodaziva se na svoje ime sa dve godine ili ne reaguje na poziv da mu bacite loptu javite im se!

Dr Selaković
Kosta Savic
08.04.2017 10:25

Ako primetite da vam se dete od petnaest meseci i vise ne odaziva na ime ili ne razume jednostavne naloge,daj loptu,pokazi kucu,gde ti je nos,trebalo bi da posetite ordinaciju dr Selakovic.

Dr Selaković
Milos Topalovic
13.01.2017 07:22

Moje dete je u ovoj ordinaciji dobilo pravu dijagnozu kada su logopedske smetnje u pitanju.Nekoliko meseci smo lutali po raznim ordinacijama,izgubili vreme i potrosili silan novac ali bezuspesno.Ovde smo sreli vrsne specijaliste kojima se mnogo zahvaljujemo.

Dr Selaković
Maja Matic
27.06.2016 08:22

Najkvalitetnija dijagnostika za decu koja imaju tegobe u psiholoskom razvoju.Svaka cast doktoru Selakovicu i njegovom strucnom timu na rezultatima koje postizu i cilju poboljsanja kvaliteta zivota najmladjih.

Dr Selaković
Jovica Vitakic
17.05.2016 01:19

Jedinstvena ordinacija za sve cija deca imaju specijalne potrebe.Strucan tim vodi racuna i otklanja probleme u oblasti logopedije,psihologije i defektologije.Strucan tim je usredsredjen i na naucnu edukaciju roditelja na ovim poljima.Sve preporuke.

Dr Selaković
Biljana Jovanovic
26.03.2015 05:02

Koji su rani znakovi razvojnih poremećaja kod dece i kada se javljaju?

Dr Selaković
Ljubica Topalović
21.03.2015 12:05

Zanima me da li decija psihijatrija u Beogradu obuhvata poremecaj autizam kod dece? Da li je rani razvoji poremećaj ukoliko dete razume ali ne zna da izgovori reci?

Dr Selaković
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane