O nama - DEČIJA IGRAONICA JERRY

Dečija igraonica Jerry je jedinstvena oaza za igru i zabavu dece svih uzrasta koja se nalazi u mirnom kraju Mirijeva. U novootvorenom prostoru naše igraonice, mališane očekuje veliki izbor sadržaja za svakodnevno druženje, ali i nezaboravne proslave rođendana.

Smeštena u porodičnoj kući, dečija igraonica Jerry pruža idealne uslove za boravak dece, ali i odraslih gostiju. Maštovito uređen prostor, veselih boja je kao stvoren za igru, druženje i učenje, uz naše animatore koji vode računa o bezbednosti dece.

U zavisnosti od uzrasta, mališanima su na raspolaganju: lavirint sa toboganom i valjcima, bazen sa lopticama za najmlađe, diskoteka, kao i mnoštvo raznovrsnih igračaka... Posebno smo ponosni na našu sobu za igranje, u kojoj mališani mogu da crtaju i igraju kreativne igrice.

Cene za dnevno igranje:

  • 1 sat – 180 dinara
  • 2 sata – 250 dinara
  • ceo dan – 300 dinara

Dečija igraonica Jerry nudi i mogućnost organizovanja proslava dečijih rođendana, u specijalno dizajniranom rođendanskom kutku koji krase raznobojne stolice sa likovima omiljenih crtanih junaka. Mališanima su na raspolaganju svi sadržaji igraonice, šminkanje po licu i kreativne igrice koje osmišljavaju animatori.

U našoj ponudi nalazi se veliki izbor termina za proslavu rođendana:

-Radni dan:

15-17:30h – 4.000 dinara
18-20:30h – 6.000 dinara

-Vikend:

12-14:30h – 6.000 dinara
15-17:30h – 8.000 dinara
18-20:30h – 8.000 dinara

Organizacija proslave rođendana u igraonici Jerry podrazumeva brigu o svim sitnicama kako bi slavljenik i njegovi drugari bili oduševljeni. Roditeljima nudimo mogućnost iznajmljivanja samo prostora, uz posluženje koje sami donesu ili kompletnu ketering uslugu u saradnji sa restoranima. Piće se služi isključivo iz našeg šanka, po pristupačnim cenama.

Ukoliko morate hitno da završite nešto, a nemate kome da ostavite Vašeg mališana na čuvanje, dečija igraonica Jerry nudi mogućnost čuvanja dece starije od 3 godine, bez roditeljskog nadzora. Maksimalna dužina boravka je 3 sata dnevno, po popularnoj ceni od 300 dinara po satu.

Posetite naš sajt i stranice na društvenim mrežama:

Sajt: www.igraonicajerry.rs/
Facebook: www.facebook.com/jerryigraonica/
Instagram: www.instagram.com/igraonica.jerry/
E-mail: igraonica.jerry@gmail.com

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 15-21h
subota i nedelja od 10-21h

Dečija igraonica Jerry, Šejkina 50a, Mirijevo, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

30.04.2018 10:51
Marko Miletic

Dobri uslovi ,realna cena ,savrseno mesto na mirjevskom putu gde mozete da priustite svom detetu rodjendanac!Igraonica Jerry,ocenjujem cistom 5icom!

14.12.2017 01:17
Miljana MIlivojevic

Konacno neka decija igraonica na Mirjevu koja nudi realne cene decijih rodjendana i pritom imaju odlicnu ponudu..

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Decije igraonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dečija igraonica Jerry
  • Dečija igraonica Jerry,
  • Dečija igraonica Jerry Zvezdara,
  • Dečija igraonica na Zvezdari,
  • igraonica za decu Jerry,
  • Igraonica Jerrry Beograd,
  • Dečija igraonica Jerry radno vreme