O nama - DEČIJA IGRAONICA GO PLAY


Dečija igraonica Go Play na jednom mestu nudi raznovrsne sadržaje za svakodnevnu zabavu i edukaciju dece svih uzrasta, najlepše proslave rođendana, kao i poludnevni boravak dece uzrasta od 6-12 godina.

Luksuzno uređen i klimatizovan prostor garantuje prijatne trenutke za naše goste, a raznovrsnost sadržaja za igru oduševiće sve drugare. Osnovna inspiracija prilikom uređenja igraonice Go Play bili su naši drugari, tako da ceo prostor ispunjava visoke standarde za bezbednost mališana svih uzrasta.

Našim najmlađim posetiocima namenjen je pažljivo kreiran Baby corner sa mnoštvom sadržaja za igru i zabavu dece najranijeg uzrasta. Izgradili smo i pravi Mini city sa raznovrsnim elementima koji upoznaju decu sa različitim zanimanjima na zabavan način.

Dominatno mesto u igraonici Go Play zauzima prostrana džungla sa trampolinom koja je rezervisana samo za najhrabrije drugare. Ljubiteljima prirode namenjen je autentičan kutak sa raznovrsnim prirodnim elementima, a prostrana zelena površina idealna je za “igrice iz parkića”.

U ceo prostor savršeno se uklapa jedinstvena pozorišna scena i podijum za nastup koji željno iščekuje talentovane mališane, uz omiljene pesmice koje mogu da preslušavaju na čarobnom drvetu. Buduće fudbalere oduševiće stadion sa mnoštvom rekvizita za vežbanje preciznosti šuta.

Za one koji više vole PC igrice rezervisan je atraktivan PC room, kao i poslednji primeri inovacija svetske industrije zabave: street basket, hokej, stoni fudbal. Sa željom da podstaknemo kognitivni, jezički, socijalni, emocionalni i fizički razvoj dece, u igraonici Go Play organizujemo mnoštvo kreativnih radionica različitog sadržaja.

Roditeljima i odraslim gostima igraonice Go Play namenjen je komforan kafić sa baštom zatvorenog tipa. Iako se sastoji iz više nivoa, prostor je vizuelno pregledan, tako da roditelji u svakom trenutku mogu da prate kretanje mališana. Za sve pušače rezervisan je posebno uređen deo.

Ukoliko želite da Vašem mališanu organizujete nezaboravnu proslavu rođendana koju će dugo prepričavati sa svojim drugarima, igraonica Go Play je prava adresa za Vas. Pored velikog broja rođendanskih paketa po pristupačnim cenama, našu ponudu obogatili smo pratećim uslugama: facepainting, muzičke stolice, limbo dance, karaoke, maskenbal, klovnovi, pozorišne predstave, sportska takmičenja sa nagradama za najbolje i još mnogo toga u skladu sa željama dece i roditelja.

Dečija igraonica Go Play organizuje i poludnevni boravak za decu u intervalu od 08-17h. Za edukaciju i animaciju dece zaduženi su visokokvalifikovani članovi našeg tima, a mališanima su na raspolaganju svi sadržaji igraonice i različite aktivnosti:

 • -kreativne radionice: crtanje, slikanje, vajanje, pripremni predškolski program
 • -sportske aktivnosti: košarka, fudbal, vežbe istezanja, korektivna gimnastika, vežbe za razvoj motoričkih sposobnosti i koordinaciju pokreta
 • -dramska i muzička sekcija
 • -društvene igre
 • -mini izlet

Tokom dnevnog boravka deci su obezbeđeni obroci i užina. Dođite da se igramo i učimo zajedno!


Radno vreme:
radni dan i vikend od 09-21h

TERMINI I CENE:

Radni dan:

18:00h - 20:30h -130€

Vikend:

10:30h - 13:00h - 150€

14:00h - 16:30h - 170€

18:00h - 20:30h - 200€

Pratite nas putem društvenih mreža:
Facebook: www.facebook.com/Igraonica-Go-Play-1725562517751161/
Instagram: www.instagram.com/igraonica_go_play/

Dečija igraonica Go Play, Ante Bogićevića 8, Zvezdara, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

30.04.2018 10:44
Marija Mladenovic

Visokokvalifikovan tim ljudi je zaduzen da pruzi prvenstveno pravi kavalitet usluga za vasu decu.Decija igraonica GO PLAY pruza pored standardne igraonice koja je savrseno opremljena,i poludnevni boravaka za vase dete. Kreativne radionice,sportske aktivnosti,dramska i umetnicka sekcija su samo neke od ponudjenih stavki.Ako nikad niste bili,obavezno svratite!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Decije igraonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dečija igraonica Go play
 • Dečija igraonica Go play,
 • Dečija igraonica Go play Zvezdara,
 • Dečija igraonica na Zvezdari,
 • Igraonica za decu Go play Beograd,
 • Dečija igraonica Go play radno vreme,
 • Go play Beograd