O nama - HAPPY CAT HOTEL ZA MAČKE


Ljubav koju nam životinje pružaju a pogotovo mačke bezuslovna je i neizmerna i samim tim nam odvajanje od našeg ljubimca veoma teško pada, pa makar bilo i na svega par dana. Brine nas izmedju ostalog to ko će se brinuti i na kakav način o našoj maci, u kakvim će uslovima provoditi vreme, da li će se pravilno hraniti i šta ako se razboli a mi nismo tu.

Na Vašu veliki radost postoji pansion za čuvanje mačaka "Happy Cat". Nalazi se u ulici Patrijarha Varnave 43, u veoma mirnom i lepom delu grada Beograda. Idealan smeštaj za čuvanje Vašeg ljubimca u veoma prijatnom ambijentu koji će na Vaše veliko zadovoljstvo učiniti da Vaše mace ne osete previše Vaše odsustvo.

Ukoliko morate negde da putujete a niste u mogućnosti da Vašu mačku povedete sa sobom, naš pansion za čuvanje mačaka Vam izlazi u susret.

Veoma udoban i konforan smeštaj u našem pansionu "Happy Cat" i sva pažnja koju naši zaposleni pružaju Vašem ljubimcu olakšaće mu vreme koje provodi odvojeno od Vas.

Pansion za mačke "Happy Cat" pruža dom individualnim mačkama, malim porodicama, starijim macama, mačkama sa posebnim dijetama i dijabetesom. U zavisnosti od toga da li želite da sami izaberete hranu za Vašu macu ili da se mi postaramo za to, naš pansion Vam nudi najkvalitetniju hranu za mačke u zavisnosti od njenog uzrasa, rase, fizičkih aktivnosti i fiziološkog stanja u kom se nalazi.

Tokom boravka u našem pansionu trudimo se da Vaše mačke budu zadovoljne i da se osećaju spokojno koliko je god moguće.

Pansion za mačke "Happy Cat" pod stalnim je video nazdorom, kako bi se postigla maksimalna bezbednost Vaših ljubimaca. O zdravlju Vaše mačke brinu se stručni visoko profesionalni veterinari u okviru našeg pansiona.

Ne odlažite Vaš dugo planirani odmor zbog nemogućnosti da Vašu mačku povedete sa Vama. Sada postoji savršeno mesto koje se brine o potrebama i čuvanju Vaše mace na najvišem nivou.

Besprekorna briga o Vašoj maci u našem pansionu "Happy Cat" omogucice Vam da sa poverenjem Vašeg ljubimca ostavite na čuvanje stručnim ljudima.

Čuvanje mačaka u pansionu "Happy Cat" Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

30.05.2017 01:28
Sandra Marinkovic

Pansion za macke Happy Cat pruza dom individualnim mackama,malim porodicama,starijim macama,mackama sa posebnim dijetama i dijabetesom.Vrhunska hrana i nega za macke na jednom mestu.

11.06.2016 07:31
Ana Milosavljevic

Uslovi su super a nega na najvisem mogucem nivou.Vas ljubimac ce uzivati.Ukoliko morate negde da putujete a niste u mogucnosti da vasu macku povedete sa sobom, ovaj pansion za cuvanje macaka vam izlazi u susret.

17.11.2015 05:50
Ruzica Acs

zasto nam ne odgovarate na postaavljeno pitanje o ceni cuvanja pasa i macke po trebno mi je hitno odlazim zainostranstvo hvala

21.08.2015 11:55
Ružica Manojlović

Koliko košta čuvanje mačaka na dnevnom nivou?

23.09.2014 06:00
Lena

Sjajno je sto postoji ovako lep hotel za macke. Sada vise ne razmisljam kome cu da odaberem za cuvanje maca kada idem na putovanja.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Čuvanje kućnih ljubimaca
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Happy cat hotel za macke
  • happy cat hotel za macke,
  • hotel za macke happy cat,
  • happy cat,
  • happy cat hotel za macke radno vreme,
  • happy cat hotel za macke kontakt telefon