Babysitters' Club - bebisiting agencija

 • 1
5.00 | 5 ocena
 • Ulica: Carice Milice 9, Beograd
 • Opština: Savski venac
 • Grad: Beograd
 • Mobilni: 061/Prikaži broj

O nama - BABYSITTERS’ CLUB – BEBI SITERI


Babysitters' Club je bebisiting agencija u Beogradu, koja je proistekla iz dugogodišnjeg isksutva u radu sa decom u internacionalnim školama. Prilikom osnivanja naše agencije uložen je veliki napor pri izboru iskusnih i entuzijastičnih osoba koje će sa puno ljubavi voditi računa o Vašoj deci.

U okviru naše agencije nudimo Vam sledeće usluge:

Jednokratni bebisiting: Potrebno je da Vam neko pričuva decu dok ste na koncertu ili rođendanu? Bilo da se radi o dnevnom ili noćnom bebisitingu, pozovite nas i zatražite jednokratnu uslugu, a mi ćemo pronaći najbolju bebisiterku za Vas na osnovu Vaših zahteva.

Bebisiting u hitnim slučajevima: Da li vas je šef pozvao da hitno dođete u kancelariju, a Vi nemate nikoga da Vam pričuva decu? Zovite nas čak i ako su u pitanju last-minute zahtevi i mi ćemo poslati bebisiterku u najkraćem mogućem roku.

Redovni bebisiting: Da li Vam je potrebna pomoć oko dece svake nedelje u isto vreme? Recite nam šta su Vaši prioriteti, a mi ćemo Vam obezbediti bebisiterku za redovne posete.

Profesionalni/svakodnevni bebisiting: Da li Vam je svakodnevno potrebna bebisiterka za Vašu decu, a ne možete da pronađete osobu koja Vam potpuno odgovara? Mi možemo da Vam pomognemo, tako što ćemo na osnovu Vaših prioriteta odabrati osobu koja će ispunjavati sve Vaše kriterijume.

Noćni bebisiting: Da li putujete i treba Vam neko od poverenja da bude sa decom dan ili dva? Nudimo Vam usluge celodnevnog bebisitovanja, čak i kada se radi o dužem vremenskom periodu.

Bebisitovanje na putovanjima: Da li se ponekad osećate kao da Vam je posle porodičnog odmora potreban odmor? Kako se ne bi tako osećali povedite sa Vama bebisiterku koja će olakšati Vaš posao i omogućiti Vam da i Vi uživate u zasluženom odmoru. Na kraju krajeva, putovanja bi trebala da budu opuštajuća i bezbrižna.

Sa željom da Vam pružimo kvalitetnu uslugu kojom ćete biti u potpunosti zadovoljni, posvetile smo puno pažnje odabiru devojaka za rad u našoj agenciji. Sve naše bebisiterke su kvalifikovane, obrazovane, proverene, govore engleski i imaju završen kurs prve pomoći.

Cena naših usluga zavisi od paketa za koji se odlučite, kao i broja dece. Za sve koji se odluče da redovno koriste usluge Babysitters' Club nudimo različite pakete i odlične uslove. Razumemo da svaka porodica ima drugačije zahteve i zbog toga Vam nudimo usluge besplatnih konsultacija koje će nam pomoći da razumemo sve Vaše potrebe i odaberemo za Vas bebisiterku koja Vam najviše odgovara. Konsultacije se mogu obaviti preko telefona ili lično.

U slučaju da imate dodatna pitanja za nas, slobodno nas kontaktirajte na telefone:
Mob: 061/ 244 24 61
061/ 244 24 91

Pratite nas i na Facebook-u: https://www.facebook.com/babysittersclubbelgrade


BABYSITTERS' CLUB


https://www.facebook.com/babysittersclubbelgradehttps://www.facebook.com/babysittersclubbelgrade

Babysitters' Club, a babysitting agency situated in Belgrade, Serbia, stemmed from an experience working and caring from children at international schools. Great care has been taken into finding a team of qualified, enthusiastic and responsible sitters, who will take great care of your children. We offer:

One-time sitters: Need a sitter for while you are at that birthday party or concert next week? Whether it is during the day or in the evening, call us and make a single request. We'll assign someone based on your preferences and on sitter availability.

Emergency sitters: Did your boss call you into the office last minute, and you don't have anyone to take care of the kids? Call us even with last-minute requestes of under 24 hours, and we will send a sitter to you promptly.

Regular sitters: Are you looking for a sitter at the same time each day or each week? Let us know about your preferences, and we will make sure to reserve the same sitter for you for regular visitis.

Professional/Full time sitters: Do you need a sitter on full-time basis, but don't know how to find one? We are your one-stop shop for the best full-time childcare.

Sleepover sitters: Do you have a full schedule in the next few week, and need some relief? Our temp service can offer a sitter for you for longer periods-whether this be few days or a few weeks, including overnights.

Travel sitters: Do you feel like you need a vacation after your family vacations? Bring along a travel sitter and take the well-deserved vacation you need while our trained staff looks after your loved ones. After all, vacations should be relaxing and carefree!

All of our babysitters are qualified and have university education. They have had background checks and the First-Aid Certified. Also, they are all speakers of both Serbian and English. We have taken the utmost care in providing quality service for which we can pride ourselves on.

Price depends on the type of package purchased as well as the number of children being care for. We offer a wide range of packages which offer wonderful conditions for familes who plan to use our services regularly. We understand that every Family has specific needs-we offer a Free Consultation (in person or on the phone) so that we can find the ideal sitter for You! Please fell free to contact us in case you have any questions. We would be happy to serve you!

Iskustva i preporuke posetilaca

25.04.2018 11:22
Marija Mladenovic

S obzirom da sam stujordesa,moj posao iziskuje povremeno odvajenje na dan dva a nekad i duze.Dugo sam trazila kome bi mogla da se obratim za jednu veoma vaznu ulogu a to je zasigurno cuvanje dece.BABYSITTERS CLUB-bebi siteri su mi izasli u susrete sa visoko profesionalnim osobljem koji su strucno obuceni za cuvanje dece. Vec godinu dana imam fenomenalnu saradnju sa njima . Stvarno sve pohvale i preporuke!

08.04.2017 10:10
Iva Markovic

Krasi ih velika odgovornost i profesionalnost.Da li putujete i treba vam neko od poverenja da bude sa decom dan ili dva.Nude vam usluge celodnevnog bebisitovanja,cak i kada se radi o duzem vremenskom periodu.

13.01.2017 06:46
Sandra Marinkovic

Ovde mozete pronaci sve usluge koje vas zanimaju tj one koje su vam potrebne bez obzira koji je vid bebisitinga u pitanju.Ono sto je najvaznije je da su njihovi bebisiteri veoma iskusni i profesionalni.

27.06.2016 07:16
Ana Milosavljevic

Spcijalizovana agencija koja na vas zahtev nudi vam veliki izbor bebisitera profila bas po vasoj zelji.Olaksajte sebi svakodnevne obaveze ili na duzi period pronadjite resenje.Sve pohvale.

17.05.2016 01:01
Borislav Milic

Ako ste prezauzeti poslom i ostalim obavezama a nema ko da vam vodi racuna o deci,agencija za bebisiting Beograd je idealno resenje za vas.To je pre svega skup iskusnh i profesionalnih ljudi koje nista ne moze iznenaditi kada su deca u pitanju.Sve preporuke i pohvale od mene.

31.07.2015 12:24
Ružica Manojlović

Potrebna mi je bebisiterka ili agencija za bebisiting u Beogradu koja bi čuvla dvoje dece od 3 i 5 godina. Kako se kreću cene usluga? Pozdrav

09.09.2015 06:26
Tamara subotic

Imam 14 godina i volela bih da cuvam mladju decu,jako sam odgovorna i mmnogo volim malu decu i ako nekom treba bebisiting neka mi se javi

26.03.2015 04:50
Jovan Pavlović

Koja je cena za jednokratni bebisiting u Beogradu i koliko dana ranije se treba javiti?

18.06.2015 03:07
Babysitters' Club

Poštovani jovane,

Izvinite na kasnom odgovoru. Cena za jednokratno bejbisitovanje je 6eur na sat. To je naša najskuplja usluga, a cene su znatno pristupačnije ukoliko se kupi jedan od naših paketa. Za sve detaljinije informacije, pošaljite nam mail ili nas pozovite na 061/244-24-61 ili 061/244-24-91 .

Hvala na interesovanju,

Babysitters' Club

21.03.2015 11:57
Ljubica Topalović

Koja je cena za cuvanje dece u Beogradu? Da li su bebi siteri dostupni u bilo koje doba dana?

22.03.2015 10:35
Club Babysitters'

Poštovana Ljubice,

Pošaljite nam Vaš zahtev na mail adresu babysitters.club@outlook.com i mi ćemo Vam rado odgovoriti na pitanja i dati sve neophodne informacije.

Srdačan pozdrav,

Babysitters' Club

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Bebi siteri
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Babysitters' Club - bebisiting agencija
 • Bebisiting agencija,
 • Bebisiting agencija Beograd,
 • Bebisiting Beograd,
 • Bebisiterke Beograd,
 • Babysitter Belgrade Serbia,
 • Bebisiterka,
 • Bebi siterka,
 • Bebi siterke,
 • Bebi siteri,
 • Bebisiteri,
 • Agencija za bebisitng,
 • Babysitter,
 • Babysitting