Dodaj firmu

Bebisiterke Beograd

Radoznalo vrapče bebisiterke

Čuvaonica za decu i produženi boravak za osnovce. Kreativan, zanimljiv i bezbedan kutak, sa edukovanim osobljem, animatorima. Mogućnost čuvanja dece na sat, više sati ili ceo dan na Novom Beogradu.
Pročitaj više

Antifašističke borbe 4
Novi Beograd, Beograd

Babysitters' Club - bebisiting agencija

Bebi siteri Babysitters' Club iz Beograda nude bebisiting usluge kao što su dnevno, nedeljno i mesečno čuvanje dece
Pročitaj više

Carice Milice 9
Savski venac, Beograd

Bebisiterke su nesto sto smo do skora gledali samo na filmu. Slobodno možemo reći da se savremeni život ne može zamisliti bez usluga bebisiterki. To se dešava iz razloga što je svakodnevni tempo veoma brz, gde oba roditelja rade i imaju svoje karijere. Davno su prošla vremena kada je žena bila samo domaćica, majka i supruga, jer uz sve to, danas su pripadnice lepšeg pola karijeristkinje, što naravno, oduzima dosta sati dnevno.


Usluge bebisiterke

Svi smo svedoci toga da se na poslu neretko ostaje i prekovremeno, da je radna subota, ili da se putuje preko vikenda. Ako imamo dvoje dece, na primer, ona imaju svoje obaveze, a pre svega svoje potrebe, koje uključuju pravilan rad na njihovom fizičkom, mentalnom i emocionalnom razvoju.

Osim toga, deca imaju i vannastavne aktivnosti, kao što su bavljenje sportom – treninzi, časovi engleskog, časovi klavira i solfeđa i još mnogo toga. Uz sve to, domaći zadaci su na stolu svakoga dana, koji moraju biti pravilno urađeni i prekontrolisani.

Potrebno je detetu pripremiti zdrav obrok ili paziti na njega dok se igra u parku sa vršnjacima. Ako imate mališana koji nije pošao u školu, biće potrebno da se dete odvede i dovede iz vrtića.

Roditelji često, sve ovo što smo naveli ne mogu da postignu, a baka servis nije dovoljan. Bake i deke su tu da kupe čokolade i bombone od penzije, da pričaju bajke, ali svakodnevnu ili povremenu brigu o mališanima, ipak bi trebalo prepustiti osobama koje možete angažovati preko agencija za čuvanje dece.

Bebisiterke iskustva

Sve što smo naveli u gornjem delu teksta, mogu biti usluge bebisiterke, ako se tako dogovorite. Isto tako, bebisiterku možete pozvati i samo povremeno, kao što je to vikend, na primer, ili jedno veče, poput novogodišnje noći ili dana kada vi slavite godišnjicu braka.

Tada će se usluga bebisiterke svoditi na to da provede određen broj sati sa detetom, da mališana animira, sa njim priča, crta, gleda TV, i eventualno, stavi u krevet.  Možete se dogovoriti i tako da bebisiterka dolazi svakoga dana, nakon što se dete vrati iz škole.

Iz svega možemo zaključiti da su ključne odgovornosti bebi siterke igranje sa decom, odnosno njihovo nadgledanje. Pored toga, bebisiterke mogu da preuzmu i spremanje kuće, kuvanje i učenje sa mališanima.

Kako pronaći odgovornu bebisiterku?

Kada roditelji shvate da im je neophodna usluga čuvanja dece, nalaze se pred dilemom kako odabrati osobu za ovaj delikatan posao. Ipak, odgovor stiže u vidu agencija koje se bave pružanjem usluga čuvanja mališana, gde rade odgovorne i vredne osobe, koje su pažljive sa decom.

Naravno, vi ćete obaviti razgovor sa bebisiterkom, predočiti šta očekujete od nje i koji su zadaci, pa ako postignete dogovor, ostaje samo da uživate u tome što ste rasterećeni od previše obaveza, a vaše dete je u sigurnim rukama.

Bebisiterke – cena:

Za povremeno čuvanje dece, za jedan sat potrebno je izdvojiti od 350 do 450 dinara, dok se za svakodnevno čuvanje dece cene razlikuju da li je u pitanju radni dan ili vikend. Tako od ponedeljka do petka, cene su od 300 dinara u proseku za jedan sat do 1000 dinara za osam sati. Kada je reč o vikendima, prazničnim i noćnim čuvanjima, cene za sat vremena se kreću od 400 din. sve do 1200 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane