Složićemo se svi, da sigurnost i miran san nemaju cenu. Zašto biste strepeli noću, kada čujete neki nepoznat šum, čak iako ne živite sami, već sa porodicom, onda je odgovornost i veća?

Kupovina i montaža blindiranih vrata, svakako zahteva ulaganje, ali to je dugoročna investicija, i posle nekog vremena, vi ćete verovatno i zaboraviti kada ste ih kupili, uživajući u svojoj i sigurnosti vaše porodice.

Blindirana ulazna vrata

Ovakva vrata, pre svega, imaju funkciju zaštite od provale. O njihovoj efikasnosti, najbolje govore karakteristike:

Blindirana (balistička) vrata se najčešće zaključavaju u tri smera i šest tačaka. Štok vrata je od kutijastog čeličnog profila, poseduju rešetku od kutijastih metalnih profila u krilu vrata, imaju balističku ispunu debljine 50 mm, kod šarki imaju tri fiksna šipa za zaštitu od provale. Špijunka na vratima je širokog ugla, da možete lepo osmotriti, metalni prag, koji zbog estetike i po želji kupca može biti obložen drvetom...

Ovo su samo neke od karakteristika, koje bi trebalo da vas opredele da se odlučite za potpunu sigurnost i spokojan san, vas i vaše porodice.

Blindirana vrata po meri

Naravno, svi okviri za vrata nisu isti, i da ne biste imali dodatnog posla i troškova oko rušenja dela zida, možda želite da se odlučite da se po meri vašeg otvora izrade vrata.  Znači, sve će biti odrađeno prema dimenzijama otvora, uz isporuku i ugradnju. 

Kada potencijalni provalnici samo vide ovakva vrata na ulazu u vaš stan ili kuću, odmah će odustati od svojih loših namera. Tako da vam ovakav izbor omogućava maksimalnu zaštitu vaših ukućana i vaše imovine.

Blindirana vrata iskustva

Korisno je navesti, da blindirana vrata moraju posedovati atest za sigurnost, kao i sva druga protivprovalna i sigurnosna vrata.

Međutim, ono što razlikuje blindirana od ostalih sigurnosnih vrata, jeste njihova provera, odnosno otpornost na probijanje ispaljivanjem metaka, određenog kalibra.

Blindirana vrata cene

Cene blindiranih vrata se kreću od 800-1500 evra (dinarska protivvrednost).

 

*Podaci o cenama dati su orijentaciono, za precizne podatke, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Blindirana vrata
Pitaj firme

Sigurnosna vrata Triangle – bela

Akcija -% 17500 Din.
Sigurnosna vrata Triangle – bela - 17.500 din! Beo Vrata Plus sigurnosna i sobna vrata!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

10.08.2017
Mihajlo Nastasovic

Oduvek su blindirana vrata bila nesto sto je poprilicno skupo i nesto sto bi trebalo da se poprilicno debelo plati. Sve druge stvari su sto se mene licno tice cisto gubljenje vremena i nista vise od toga.

15.03.2017
Marta Dencevic

Sto se ovih vrata tice, pre ili kasnije sigurno da treba da se odlucite za kvalitet.

23.02.2017
Todor Markovic

Sto se mene licno tice, ovo su i vise nego kvalitetna vrata. Sve drugo je manje vazno.

26.01.2017
Ljubinka Sreckovic

Mogu samo da kazem da ova vrata i nisu bas nesto posebno. Ako se vec za njih odlucite, samo treba da znate da ona puno kostaju.

10.01.2017
Janko Zivanovic

Kada vec pricao i nekim boljim i jacim sigurnosnim merama, onda su blindirana vrata u svakom slucaju i vise nego dobro resenje.

20.12.2016
Nikolina Pantelic

Ako mene licno pitate, ovo nisu vrata za svakoga. Bas iz tog razloga treba da posetite neko mesto koje je ovlasceno da ovo radi sa svim potrebnim sertifikatima.

02.12.2016
Petar Jankovic

Ako vam vec propisi nalazu da morate da imate blindirana vrata, mislim da je najbolje da se oko posavetujete sa nekim strucnim licem.

17.11.2016
Jana Stankovic

Ukoliko su vam potrebna kvalitetna blindirana vrata, samo treba da posetite mesot koje se zove Nikon i dalje zaista nemate sta da brinete oko toga.

27.10.2016
Biljana Brankovic

Blindirana vrata su nesto sto definitivno treba da vam pruzi odredjenu sigurnost. Blindirana vrata prema tome zaista ne treba da vas plase, ona zaista puno kostaju ali mislim da u firmi Nikon uvek mogu da daju neki popust.

01.09.2016
Ivan Stojanovic

Ukoliko vec imate novca a potrebna su vam kvalitetna blindirana vrata, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da posetite sigurnosna vrata Nikon i licno se uverite u kvalitet.

27.07.2016
Marko Petrovic

Postoje i drugi sistemi zastite ali su blindirana vrata svakako jedno od boljih resenjea. Medjutim, ono sto je jedini njihov nedostatak je cena u proseku od nekih 1500 eura pa na vise.

26.07.2016
Dusan Markovic

Ma danas lopovi toliko kradu i pri tome su veoma bezobrazni da se to prosto ne moze opisati. U svakom slucaju ukoliko u svom stanu cuvate neke dragocenosti, najbolje je da ga kvalitetno zastite. Jedan od nacina su upravo blindirana vrata.

23.06.2016
Petar Jankulovski

Bez blindiranih vrata se u danasnje vreme ne moze. Stopa kriminala, narocito provala u stanove je porpilicno skocila pa je zbog toga najbolje da svi kupimo po jedna. bar cemo se na neki nacin zastiti od provalnika.