O nama - UGRADNJA I REPARACIJA AUTO STAKLA - AK GLASS

Nakon 10 godina iskustva u ugradnji i reparaciji autostakala za sve tipove vozila svojim klijentima smo u mogućnosti da pružimo kompletnu uslugu popravke svih stakala, zatamnivanje stakala kao i izlazak na teren i popravku autostakala na licu mesta na teritoriji celog Beograda.
Naš glavni cilj je Vaša bezbednost, udobnija i kvalitetnija vožnja.

Postoje nekoliko vrsta oštećenja stakala kada je reparacija neophodna. Ponekad je potrebno samo uraditi reparaciju stakala, kako se pukotina ne bi širila, a ponekad je neophodno zameniti celo staklo, naročito prednje staklo, čijim bi pucanjem mogli ugroziti svoj i život drugih učesnika u saobraćaju.

Naš asortiman usluga je kompletan i obuhvata:
Reparaciju autostakala: prednjih autostakala(šoferšajbne), na svim tipovima vozila, teretnim i poluteretnim vozilima

Zamenu auto stakala: Ukoliko je šteta na Vašem staklu velika i pukotina je većeg prečnika i postoji pretnja od pucanja stakla, najbolje je zameniti kompletno staklo, naročito kad je u pitanju prednje autostaklo čije pucanje može dovesti do povreda vozača i drugih učesnika u saobraćaju.
Ugradnja autostakala: Pravilna ugradnja autostakala je od presudnog značaja za bezbednu i sigurnu vožnju. Mi poznajemo modele autostakala i znamo da je od presudnog značaja ugraditi autostaklo koje odgovara modelu Vašeg automobila.

Terenska služba: Ukoliko do oštećenja dođe na putu i niste u mogućnosti da nastavite bezbednu vožnju, naš tim će izaći na teren, koji obuhvata teritoriju celog Beograda, i otkloniti kvar, uraditi reparaciju ili ugradnju stakla u zavisnosti od težine kvara. Ugradnja stakala zahteva specifične uslove i ona se mora raditi u zaštićenom prostoru, kao što je garaža, jer loši vremenski uslovi kao što su kiša i sneg ne smeju doći u kontakt sa lepkom koji se koristi prilikom ugradnje.

Zatamnjivanje stakala: Zatamnjivanje stakala nije samo estetski hir, već je ono odlična zaštita Vaših stakala. Zatamnjivanje stakala je odličan izbor zbog apsorbovanja svetlosti, osećaj privatnosti u Vašim kolima i zaštiti stakala. U procesu zatamnjivanja koristimo samo najkvalitetnije folije za dobrom apsorpcijom svetlosti i sprečavanja pregrevanja automobila.

Zato ukoliko su Vam potrebne naše usluge ili samo dragocen savet pozovite nas.

Radno vreme:

Ponedeljak-Petak 8:30-16:30
Subota 8:30-14:30

Adresa: Vojvodjanska 152, Novi Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Auto stakla
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Ugradnja i reparacija auto stakla - AK Glass
  • Ugradnja auto stakla - AK Glass,
  • Ugradnja auto stakla Novi Beograd,
  • Ugradnja auto stakla Beograd,
  • auto stakla Beograd,
  • AK Glass Beograd,
  • AK Glass radno vreme