Auto Glass NL

5.0 | 3 ocena
Ulica: Bulevar Mihajla Pupina 20e
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Auto Glass NL
Mobilni: 063/
www.autostakla381.rs

O nama

AUTO GLASS NL

Entuzijazam, iskustvo i profesionalnost su tri segmenta koji su nas učinili prepoznatljivim na tržištu. Mi brinemo o svojim klijentima i osluškujemo njihove potrebe, zato smo u prilici da im ponudimo nove usluge koje će im olakšati popravku i vožnju automobilom. Trudimo se da stalno povećavamo broj i kvalitet naših usluga, kako bi ispratili najsavremenije zahteve naših klijenata.

Uvek se trudimo da unapredimo našu uslugu zato imamo proverene partnere od kojih nabavljamo modele vetrobranskih stakala renomiranih proizvođača. Naš najpoznatiji partner sa kojim imamo dugogodišnju saradnju je servis „Auto stakla 381“.

Naša zajednička misija je da proširimo kvalitet usluge na teritoriji cele Srbije i sarađujemo sa drugim servisima koji su opravdali naše poverenje.

U našem servisu se trudimo da budemo efikasni, ali i temeljni. Određene popravke možemo uraditi istog dana, nakon što dovezete vozilo u naš servis.

SERVIS DANAS ZA DANAS:

U određenim okolnostima uslugu reparacije, zamene i ugradnje vetrobranskih stakala možemo uraditi istog dana, ukoliko se dogovorimo da automobil dovezete odmah i ukoliko staklo imamo na stanju, popravka se može uraditi istog dana.

ZAMENSKO VOZILO:

Mislimo na svoje klijente i znamo da Vam je automobil u nekim situacijama neophodan. Zato Vam nudimo naše SMART vozilo na korišćenje, za vreme trajanja servisa Vašeg stakla.

IZLAZAK NA TEREN:

Za svoje klijente nudimo mogućnost izlaska na teren na teritoriji Beograda i okoline. Naš tim stručnjaka će doći na Vašu lokaciju i uraditi popravku vetrobranskog stakla

OSIGURANJE:

Ukoliko je Vaše vozilo osigurano u nekoj od osiguravajućih kuća, možete doći sa zapisnikom kod nas i mi ćemo uraditi popravku, bez Vaših dodatnih troškova. Imamo dugogodišnju saradnju sa svim poznatim osiguravajućim kućama.

Naše standardne usluge:

 • Ugradnja auto  stakala
 • Blindiranje auto  stakala
 • Reparacija  auto  stakala
 • Auto folije
 • Zatamnivanje auto  stakala
 • Nanoglax
 • Zeder

Od skoro nudimo jedinstvenu uslugu koju dobijate GRATIS uz zamenu stakala, a možete je rezervisati i zasebno. U pitanju je teflonizacija- proces utrljavanja specijalne tečnosti u vetrobranska stakla koja imaju ulogu zaštite vetrobranskog stakla od kiše. Ukoliko uradimo teflonizaciju, kiša se neće zadržavati na Vašem staklu, što značajno štedi Vašebrisače i omogućava bolju vidljivost.

Za Vas smo tu svakog radnog dana od 9-17h i subotom od 9- 14h

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Autoglass PJ auto stakla, Tabanovačka 4a, Voždovac, Beograd
  Zamena originalnog auto stakla preko kasko osiguranja - Auto Deki, Svete Milutinovića 2, Čukarica, Beograd
  Auto stakla Era Glass, Mirijevski bulevar 9v, Palilula, Beograd
  BGD AUTO GLASS, Lijačka 1, Voždovac, Beograd
  Auto stakla Knežević, Ibarski put bb, Čukarica, Beograd
  Auto stakla Glass Service, Ugrinovačka 129, Zemun, Beograd
  Zatamnjivanje stakala Armolan, Luke Spasojevića 7, Beograd
  Auto stakla NOLE, Ugrinovačka 102a, Zemun, Beograd
  Auto stakla 381, Pukovnika Milenka Pavlovića 84, Zemun, Beograd
  AS Auto Stakla, Milana Nedeljkovića 9, Plavi horizonti, Zemun, Beograd