Dodaj firmu

Svi znamo cemu sluze auto presvlake. Poznato je da je limeni ljubimac pridruženi član porodice, tako da se posebna pažnja pridaje svakom detalju kada je reč o njegovom pravilnom funkcionisanju, ali i estetskom izgledu.

Kada neko po prvi put uđe u vaš auto, na neki način, to je kao da primate gosta u svoju kuću. Iz tog razloga nije svejedno kako izgleda enterijer vozila, a auto presvlake tu vode „glavnu reč“.

Od čega se izrađuju auto presvlake?

Verovatno ste viđali zapuštene automobile, sa pocepanim presvlakama, ili još gore, sa sunđerom koji viri iz sedišta... Ako želite da povezete zgodnu komšinicu na posao u takvom autu, skoro je sigurno da će se ona ljubazno zahvaliti i odbiti. Sa druge strane, ako je unutrašnjost vozila besprekorna, vrlo je moguće da će vam zgodne cure usput i stopirati, da ih povezete.

Ovo je jednostavan i slikovit primer koliko je estetika zaista bitna svakome od nas, ali pored toga, neophodno je da auto presvlake poseduju i svoj kvalitet. Dakle, od kojih mateerijala se one izrađuju?

U prodaji možete pronaći auto presvlake sačinjene od istih uvoznih materijala koje koriste evropski proizvođači automobila prilikom izrade sedišta. 

Prednja tkanina je troslojna i izrađena je od polietilena, pri čemu je ojačana titanijumom i postavljena sunđerom. Pošto svaki vozač želi da auto presvlaka bude dugotrajna i uvek čista i uredna, presvlake proizvedene na opisan način mogu se pohvaliti osobinom da se ne mogu tako lako isprljati, a pri tome su i otporne na žar cigarete.

Ako ste pušač, svakako ne želite da pazite na svaki pokret rukom, jer bi to moglo da napravi ružne rupice na auto presvlaci, koju biste vrlo brzo morali da zamenite novom. Upravo iz tog razloga navedena karakteristika auto presvlaka je veoma bitna, ali i to da se mogu lako održavati pošto ćete ih jednostavno skinuti, i oprati u veš mašini, kada procenite da je došlo vreme za taj tretman.

Vrste auto presvlaka

Pošto odlučujete da svog mezimca odenete u novo ruho, korisno je znati da se u ponudi nalaze auto presvlake za sve tipove automobila. Pored toga, na raspolaganju vam stoji mogućnost posebne porudžbine. 

Svaki vozač želi auto presvlaku po svom ukusu. To bi značilo da možete da odaberete odgovarajući dezen ili vezenu aplikaciju na sedištima. Dakle, ukoliko ste vlasnik firme, ovu mogućnost možete da iskoristite tako što ćete na auto presvlaku staviti vaš logotip, što je takođe još jedna vrsta reklame koja odaje profesionalnost i posvećenost poslu, kada svojim autom vozite klijente, saradnike ili poslovne partnere. 

Auto presvlake dolaze u velikom izboru boja i dezena, pa tako možete da pronađete original BMW, Opel, Volkswagen i razne druge dezene. U ponudi se nalazi više desetina aktuelnih uzoraka.

Bez obzira da li je vaš auto samo porodično vozilo ili ga koristite u poslovne svrhe, auto presvlake imaju značajnu praktičnu i estetsku ulogu, stoga njihovom odabiru pristupite pažljivo i sasvim sigurno ćete pronaći modele koji zadovoljavaju sve vaše želje i kriterijume.

Auto presvlake – cena:

Cena auto presvlaka se kreće u rasponu od 5100 din. sve do 15700 dinara, što zavisi od toga koja marka automobila je u pitanju, koje je godište proizvodnje i slično. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice auto delova koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Idi na vrh strane