Pretraga

KOMENTARI

 • Sinovci

  saborac: Pa jos jednom od svoje tragedije pravimo cirkus, nije to prvi put ima jos filmova, npr "Turneja" je jedan od takvih nije cudo sto nas svet smatra takvima. a onda nasa glumica ode u Sarajevo da bi glumila kako smo mi zlocinci, a na komentare kaze "to je posao"

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  mat: neznam po koji put gledam i uvek ista rečenica preovlada : ko sa tri metka pobi tolke srbe

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: molim vas prestanite gluposti da pustate

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: cuti breeeee

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  vladan: Немаш ти Јована благе везе,такве као ти само знају за суља и никога више...

 • Pročitaj komentar »
Video » Strane serije sa prevodom » Plima i oseka

Plima i oseka

Turska serija - Plima i oseka, Medcezir. Ukoliko ste bili ljubitelj americke serije "Okrug Oranz" a pri tome volite turske serije, onda je ovo idealna serija za Vas. Rimejk popularne americke serije, na turski nacin. Ova zanimljiva romanticna drama bavi se porodicom i porodicnim odnosima koji se kako prica ide svojim tokom postepeno komplikuju i postaju sve zamrseniji. Glavni junaci serije jesu mladi koji se u ovim komplikovanim i teskim porodicnim odnosima bore za svoju ljubav...

Serija se snima od avgusta 2013 godine a njeno premijerno prikazivanje u turskoj pocelo je 13. septembra 2013 godine na kanalu "Star TV".

Rezija: Ali Bilgin

Glavne uloge: Cagastaj Ulusoj, Serenaj Sarikaja, Baris Falaj, Mine Tugaj, Taner Olmez, Hazar Erguclu, Sebnem Domez....

Uslovi korišćenja i autorska prava

Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.navidiku.rs nije u vlasništvu sajta www.navidiku.rs, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.navidiku.rs nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.navidiku.rs. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.navidiku.rs/kontakt.php i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

© 2008-2019 Copyright Navidiku.rs d.o.o