Pretraga

KOMENTARI

 • Sinovci

  saborac: Pa jos jednom od svoje tragedije pravimo cirkus, nije to prvi put ima jos filmova, npr "Turneja" je jedan od takvih nije cudo sto nas svet smatra takvima. a onda nasa glumica ode u Sarajevo da bi glumila kako smo mi zlocinci, a na komentare kaze "to je posao"

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  mat: neznam po koji put gledam i uvek ista rečenica preovlada : ko sa tri metka pobi tolke srbe

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: molim vas prestanite gluposti da pustate

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: cuti breeeee

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  vladan: Немаш ти Јована благе везе,такве као ти само знају за суља и никога више...

 • Pročitaj komentar »
Video » Smešni klipovi

Video kategorija: Smesni klipovi, osmisljena je sa ciljem da vam na jednom mestu obezbedi izduvni ventil i preko potrebnu dozu smeha i dnevne zabave, a ko bi to mogao bolje nego smesni klipovi. U mnostu najraznovrsnijih smesnih sadrzaja, sigurni smo da se nalaze i smesni klipovi po vasem ukusu. Bilo da su u pitanju, smesni snimci, nezgode, smesne reklame, skrivene kamere, komicari ili zivotinje, smesni klipovi unutar ove kategorije izmamice osmeh na lice cak i osobama bez iakakvog smisla i osecaja za humor. Svi znamo da je smeh najbolji lek za sve, tako da smo prilicno sigurni da su smesni klipovi upravo pravi lek za vas. Zato vam zelimo da uzivate u kategorji: smesni klipovi i da se nasmejete do suza dok nebrojeni smesni klipovi popravljaju vase raspolozenje. Ne verujete nam, izvolite, pogledajte bogati "smesni klipovi" meni i prenesite nam vase utiske...

Uslovi korišćenja i autorska prava

Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.navidiku.rs nije u vlasništvu sajta www.navidiku.rs, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.navidiku.rs nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.navidiku.rs. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.navidiku.rs/kontakt.php i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Smesne reklame

Smesne reklame (24)

Smešni klipovi

Smesni klipovi - Smesne reklame. Pogledajte neke od najurnebesnijih smesnih reklama koje zbog svog kontraverznog sadrzaja cesto nisu ni bile emitovane na TVú.

Smesni snimci

Smesni snimci (226)

Smešni klipovi

Smesni klipovi - Smesni snimci. Pogledajte neke od najurnebesnijih smesnih snimaka uzivo preko interneta, na nasem portalu.

Komedije

Komedije (72)

Smešni klipovi

Smesni klipovi - Komedije. Pogledajte neke od najboljih komedija i legendarnih komicara u nekim od najsmesnijih kratkih komedija ikada snimljenih, uzivo preko interneta na nasem portalu.

Skrivena kamera

Skrivena kamera (16)

Smešni klipovi

Smesni klipovi - Skrivena kamera. Neke od najboljih skrivenih kamera su spremne da vas nasmeju i zabave do suza, uzivo preko interneta na nasem portalu.

© 2008-2021 Copyright Navidiku.rs d.o.o