Pretraga

KOMENTARI

 • Sinovci

  saborac: Pa jos jednom od svoje tragedije pravimo cirkus, nije to prvi put ima jos filmova, npr "Turneja" je jedan od takvih nije cudo sto nas svet smatra takvima. a onda nasa glumica ode u Sarajevo da bi glumila kako smo mi zlocinci, a na komentare kaze "to je posao"

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  mat: neznam po koji put gledam i uvek ista rečenica preovlada : ko sa tri metka pobi tolke srbe

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: molim vas prestanite gluposti da pustate

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: cuti breeeee

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  vladan: Немаш ти Јована благе везе,такве као ти само знају за суља и никога више...

 • Pročitaj komentar »
Video » Dokumentarni filmovi

Kategorija: Dokumentarni filmovi, otvorena je za sve one koji se kroz zivot vecito trude da saznaju i nauce nesto novo. Kako je citanje knjiga zbog nemanja vremena za veliki deo populacije postalo preveliko opterececnje, dokumentarni filmovi su ti koji mogu popuniti tu prazninu i u relativno kratkom vremenskom periodu mogu vas upoznati sa novim otkricima na poljima nauke, istorije, medicine, ili bilo cega sto bi vas moglo interesovati. Iako mozda ne deluje tako, dokumentarni filmovi su danas jako popularni i veliki je broj onih koji ih rado i sa uzivanjem gledaju. Od kako je kablovska televizija dostupna u mnogim vecim gradovima Srbije, brojni dokumentarni kanali poput kanala: National Geographic, Discovery, History ili Animal Planet, i brojni dokumentarni filmovi koji se tamo prikazuju, omiljeni su pri izboru kanala i filmova kod velikog broja gledalaca. U nasoj kategoriji: dokumentarni filmovi, pored brojnih dokumentaraca sa ovakvih ili slicnih kanala, nalaze se i zaista retki dokumentarni filmovi koje cete tesko naci bilo gde a jos teze cete ih videti na televiziji. Osim sto su vam dostupni dokumentarni filmovi koji se ticu nauke ili nase istorije, dostupni su vam i dokumentarni filmovi koji ce vas blize upoznati sa licnoscu i delima nekih istaknutih pojedinaca koji su ostavili trag na nama ili na celom covecanstvu. Licnosti poput recimo Tesle. Takodje u ovoj kategoriji su vam dostupni i dokumentarni filmovi sa motivima iz biblije i u kategoriji "Biblijski igrani filmovi" moci cete da pogledate sve znacajne filmove ikada snimljene na ovu temu i ukoliko ih pogledate, upoznacete se i sa samom biblijom. Jos jedna od vrlo neobicnih kategorija su dokumentarni filmovi na temu Teorija Zavere. Ovi filmovi su vrlo dobro dokumentovani i savetujemo svima da posvete delic svog vremena i pogledaju ih, jer informacije koje cete cuti tamo nikada necete cuti u medijima a sve te stvari ticu se vas. Verovali vi u njih ili ne, uvek ih mozete istraziti ili ako nista, barem biti upoznati sa njima. Nadamo se da cete u kategoriji dokumentarni filmovi, naci neki dokumentarni film po svom ukusu i da ce vam njihovo gledanje pomoci da bolje razumete svet u kome zivite, kao i da naucite nesto novo i korisno...

Uslovi korišćenja i autorska prava

Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.navidiku.rs nije u vlasništvu sajta www.navidiku.rs, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.navidiku.rs nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.navidiku.rs. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.navidiku.rs/kontakt.php i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Nauka

Nauka (10)

Dokumentarni filmovi

Dokumentarni filmovi - Nauka. Uzivajte gledajuci neke od najzinimljivijih dokumentarnih filmova iz oblasti nauke, uzivo preko intereneta na nasem portalu.

Ratovi i Politika

Ratovi i Politika (8)

Dokumentarni filmovi

Dokumentarni filmovi -Ratovi i Politika. Pogleadjte Neke od najboljih dokumentarnih filmova na temu ratova i politike na jednom mestu, uzivo preko interneta na nasem portalu.

Licnosti i Dela

Licnosti i Dela (4)

Dokumentarni filmovi

Dokumentarni filmovi - Licnosti i Dela - Pogledajte neke od najboljih dokumentarnih filmova na tu temu, uzivo preko interneta na nasem portalu..

Istorija

Istorija (9)

Dokumentarni filmovi

Dokumentarni filmovi - Istorija. Pogledajte neke od najzanimljivijih dokumentarnih filmova na temu istorije, uzivo preko interneta na nasem portalu.

Teorija Globalne Zavere

Teorija Globalne Zavere (66)

Dokumentarni filmovi

Teorija Globalne Zavere - Pogledajte najbolje dokumentarce iz ovog polja i pripremite se za surovu istinu. Ovo nije teorija, ovo je demaskiranje zavere...

Biblijski Igrani Filmovi

Biblijski Igrani Filmovi (14)

Dokumentarni filmovi

Dokumentarni filmovi - Biblijski Igrani Filmovi. Pogledajte sve biblijske igrane filmove na jednom mestu, uzivo preko interneta.

© 2008-2021 Copyright Navidiku.rs d.o.o