Pretraga

KOMENTARI

 • Sinovci

  saborac: Pa jos jednom od svoje tragedije pravimo cirkus, nije to prvi put ima jos filmova, npr "Turneja" je jedan od takvih nije cudo sto nas svet smatra takvima. a onda nasa glumica ode u Sarajevo da bi glumila kako smo mi zlocinci, a na komentare kaze "to je posao"

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  mat: neznam po koji put gledam i uvek ista rečenica preovlada : ko sa tri metka pobi tolke srbe

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: molim vas prestanite gluposti da pustate

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: cuti breeeee

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  vladan: Немаш ти Јована благе везе,такве као ти само знају за суља и никога више...

 • Pročitaj komentar »
Video » Domaće serije » Miris kiše na Balkanu » Epizoda 3

Epizoda 3

Uslovi korišćenja i autorska prava

Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.navidiku.rs nije u vlasništvu sajta www.navidiku.rs, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.navidiku.rs nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.navidiku.rs. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.navidiku.rs/kontakt.php i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

OBJAVI

Rejting: 4.4 od 137 glasa Prijavi video

Izvor: https://www.youtube.com

Opis

 Domaća serija Miris Kiše Na Balkanu 3. epizoda, uživo preko interneta.

Tagovi

Napiši komentar

Komentari

 1. Milica

  SUPER JE SERIJA

  Ocena komentara: Thumb up 221 Thumb down 0

 2. Nina

  U pocetku nisam gledala seriju Miris kise na balkanu. Zatim sam shvatila da u seriji glumi moja omiljena glumica Tamara Dragicevic i pocrlam sam da gledam seriju koja je predivna

  Ocena komentara: Thumb up 160 Thumb down 0

 3. jelena

  Jevreji su centar svemira jelte? jaoj znala sam da su izrodi najveci ni budisti im nisu ravni, ali da im je kletva da bog da ti se cerka udala za hriscanina, vidite sta misle o nama ? za njih je kletva udati se za hriscana sluge sotonine

  Ocena komentara: Thumb up 2 Thumb down 110

© 2008-2021 Copyright Navidiku.rs d.o.o