Pretraga

KOMENTARI

 • Sinovci

  saborac: Pa jos jednom od svoje tragedije pravimo cirkus, nije to prvi put ima jos filmova, npr "Turneja" je jedan od takvih nije cudo sto nas svet smatra takvima. a onda nasa glumica ode u Sarajevo da bi glumila kako smo mi zlocinci, a na komentare kaze "to je posao"

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  mat: neznam po koji put gledam i uvek ista rečenica preovlada : ko sa tri metka pobi tolke srbe

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: molim vas prestanite gluposti da pustate

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: cuti breeeee

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  vladan: Немаш ти Јована благе везе,такве као ти само знају за суља и никога више...

 • Pročitaj komentar »
Video » Domaci filmovi » Zivot je cudo

Zivot je cudo

Domaci film - Zivot je cudo 2/2

Uslovi korišćenja i autorska prava

Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.navidiku.rs nije u vlasništvu sajta www.navidiku.rs, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.navidiku.rs nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.navidiku.rs. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.navidiku.rs/kontakt.php i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

OBJAVI

Rejting: 4.1 od 181 glasa Prijavi video

Izvor: //www.veoh.com

Opis

Domaci film "Zivot je cudo" iz 2004 godine rezirao je Emir Kusturica i ovaj film predstavlja do sada najskuplji srpski film,  sa budzetom koji je iznosio 8.000.000 $. Film je prica o mladom inzinjeru iz Beograda, po imenu Luka, koji sa zenom i sinom odlazi u Bosnu gde zeli da na jednom proplanku u jednom malo0m selu napravi zeleznicku prugu kojom bi isao turisticki vozic a sve sa ciljem da od tog mesta napravi turisticku atrakciju. Medjutim rat uskoro pocinje i iako na pocetku ne zeli da obraca paznju na to, uskoro i sam nevoljno postaje njegov deo...

Glavne uloge: Slavko Stimac, Natasa Tapuskovic, Vesna Trivalic

Tagovi

Napiši komentar

Komentari

 1. mitar

  Nisat bez Sidrana ..prosecan film sa otrcanim humorom

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Momčilo

  Не знам ни сам колико пута сам гледао Кустуричине филмове, али сам све више убеђен да на на филму постоје само три звезде: Чаплин, Федерико и Кустурица. Кустурица је жив, али је већ међу звездама.

  Ocena komentara: Thumb up 2 Thumb down 1

 3. Uros

  Odlican je film ! :)

  Ocena komentara: Thumb up 3 Thumb down 1

 4. Филмофил

  Одличан филм, гледао сам га много пута,

  Ocena komentara: Thumb up 6 Thumb down 0

© 2008-2021 Copyright Navidiku.rs d.o.o