Pretraga

KOMENTARI

 • Sinovci

  saborac: Pa jos jednom od svoje tragedije pravimo cirkus, nije to prvi put ima jos filmova, npr "Turneja" je jedan od takvih nije cudo sto nas svet smatra takvima. a onda nasa glumica ode u Sarajevo da bi glumila kako smo mi zlocinci, a na komentare kaze "to je posao"

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  mat: neznam po koji put gledam i uvek ista rečenica preovlada : ko sa tri metka pobi tolke srbe

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: molim vas prestanite gluposti da pustate

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: cuti breeeee

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  vladan: Немаш ти Јована благе везе,такве као ти само знају за суља и никога више...

 • Pročitaj komentar »
Video » Domaci filmovi » Sivi kamion crvene boje

Sivi kamion crvene boje

Uslovi korišćenja i autorska prava

Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.navidiku.rs nije u vlasništvu sajta www.navidiku.rs, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.navidiku.rs nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.navidiku.rs. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.navidiku.rs/kontakt.php i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

OBJAVI

Rejting: 4.4 od 457 glasa Prijavi video

Izvor: https://www.youtube.com

Opis

Domaci film "Sivi kamion crvene boje" iz 2004 godine, prica je o jednom prostom momku, kamiondizji Ratku, koji nakion izlaska iz zatvora svega par dana pred raspad jugoslavije, iz patoloske ljubavi prema kamionima, krade kamion. Uskoro igrom slucaja nailazi na Suzanu, auto stoperku, koja se zaputila u Dubrovnik kako bi tamo zaradila novac za prekid nezeljenje trudnoce. Kod oboje je zbog razlicitih motiva prisutna zelja za bekstvom, pa Ratko odlucuje da je poveze i tako zapocinju svoju avanturu i nezeljeno upadaju u rastuci etnicki sukob koji se tih godina (1991) odigravao na prostoru bivse Jugoslavije...

Glavne uloge: Srdjan Todorovic, Aleksandra Balmazovic, Dragan Bjelogrlic

Tagovi

Napiši komentar

Komentari

 1. Aca

  Jos da radi bilo bi super.

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Mišo Njeguš

  Dobar i zanimljiv film. Gledao sam ga više puta.

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Blagota

  Super je film!! xD

  Ocena komentara: Thumb up 24 Thumb down 2

© 2008-2021 Copyright Navidiku.rs d.o.o