Pretraga

KOMENTARI

 • Sinovci

  saborac: Pa jos jednom od svoje tragedije pravimo cirkus, nije to prvi put ima jos filmova, npr "Turneja" je jedan od takvih nije cudo sto nas svet smatra takvima. a onda nasa glumica ode u Sarajevo da bi glumila kako smo mi zlocinci, a na komentare kaze "to je posao"

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  mat: neznam po koji put gledam i uvek ista rečenica preovlada : ko sa tri metka pobi tolke srbe

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: molim vas prestanite gluposti da pustate

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: cuti breeeee

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  vladan: Немаш ти Јована благе везе,такве као ти само знају за суља и никога више...

 • Pročitaj komentar »
Video » Domaci filmovi » Podzemlje

Podzemlje

Uslovi korišćenja i autorska prava

Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.navidiku.rs nije u vlasništvu sajta www.navidiku.rs, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.navidiku.rs nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.navidiku.rs. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.navidiku.rs/kontakt.php i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

OBJAVI

Rejting: 4.5 od 232 glasa Prijavi video

Izvor: https://www.youtube.com

Opis

Domaci film "Podzemlje" iz 1995 godine, pored domace, stekao je i svetsku slavu, pa je cak bio i kandidat za oskara za najbolji film van engleskog govornog podrucja. Radnja filma, Podzemlje, je prica o porodicama koje su spas od Nemaca za vreme nacisticke okupacije Beograda, pronasle u podzemlju. Uz pomoc pustolova, poznatog kao "Crni" koji je uz put i ratni profiter, oni proizvode oruzje za pokret otpora. Medjutim, kako je njihov dobrocinitelj takodje i ratni profiter, nakon rata, on ih i dalje drzi u neznanju i ubedjuje ih u Nemacke pobede, kako bi ih zadrazao u podzemlju i nastavio svoje bogacenje. Kako bi zadrzao devojku koju voli, on cak uspeva da ubedi i svog najboljeg prijatelja u ovu pricu. Zaplet nastaje kada nakon 20 godina 1961 grupa prevarenih nadje izlaz u gornji svet. Nakon izlaska na povrsinu oni se zaticu na sceni snimanja ratnog firma, a kako oni jos uvek veruju da Nemacka okupacija i dalje traje, oni filmsku scenu i glumce, zamenjuju za prave Nemce... Sta se dalje desavalo saznacete ako odgledate film.

Glavne uloge: Miki Manojlovic, Lazar Ristovski, Mirjana Jokovic

Tagovi

Napiši komentar

© 2008-2021 Copyright Navidiku.rs d.o.o