Pretraga

KOMENTARI

 • Sinovci

  saborac: Pa jos jednom od svoje tragedije pravimo cirkus, nije to prvi put ima jos filmova, npr "Turneja" je jedan od takvih nije cudo sto nas svet smatra takvima. a onda nasa glumica ode u Sarajevo da bi glumila kako smo mi zlocinci, a na komentare kaze "to je posao"

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  mat: neznam po koji put gledam i uvek ista rečenica preovlada : ko sa tri metka pobi tolke srbe

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: molim vas prestanite gluposti da pustate

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: cuti breeeee

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  vladan: Немаш ти Јована благе везе,такве као ти само знају за суља и никога више...

 • Pročitaj komentar »
Video » Domaci filmovi » Devojka i hrast

Devojka i hrast

Djevojka i hrast 1955 / Domaci film I od... by roland-kuboth

Devojka i hrast - 2/2

Djevojka i hrast 1956 / Domaci film II... by roland-kuboth

Uslovi korišćenja i autorska prava

Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.navidiku.rs nije u vlasništvu sajta www.navidiku.rs, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.navidiku.rs nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.navidiku.rs. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.navidiku.rs/kontakt.php i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

OBJAVI

Rejting: 3.4 od 164 glasa Prijavi video

Izvor: //www.dailymotion.com

Opis

Domaci film "Devojka i hrast" iz 1955 godine je prica o mladoj devojci Smilji. Smilja je mala devojcica koja zivi u Dalmatinskoj Zagori sa svojom majkom. Jednog dana, majka joj umire pod mladi hrastovim drvetom i Smilja ostaje sama. Zahvaljujuci srecnim okolnostima, Smilja biva usvojena i ona nastavlja da vodi racuna o hrastovom drvetu, pod kojim je umrla njena majka. kako godine prolaze Smilja uskoro odrasta i postaje prelepa mlada zena koja uskoro stupa u vezu sa Ivanom, medjutim, njen ljubomorni brat od ocuha i macehe, Josip, ubija Ivana i siluje Smilju. Nakon sto ova vest stize do Ivanove brace, oni se zaklinju na osvetu...

Glavne uloge: Tamara Miletic, Ljuba Tadic, Miodrag Popovic-Deba

Tagovi

Napiši komentar

Komentari

 1. ivan

  volim nase dobre filmove

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. mirso

  odlično

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. sveytislav

  lepo da ne moze biti lepo

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

© 2008-2021 Copyright Navidiku.rs d.o.o