Pretraga

KOMENTARI

 • Sinovci

  saborac: Pa jos jednom od svoje tragedije pravimo cirkus, nije to prvi put ima jos filmova, npr "Turneja" je jedan od takvih nije cudo sto nas svet smatra takvima. a onda nasa glumica ode u Sarajevo da bi glumila kako smo mi zlocinci, a na komentare kaze "to je posao"

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  mat: neznam po koji put gledam i uvek ista rečenica preovlada : ko sa tri metka pobi tolke srbe

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: molim vas prestanite gluposti da pustate

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: cuti breeeee

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  vladan: Немаш ти Јована благе везе,такве као ти само знају за суља и никога више...

 • Pročitaj komentar »
Video » Crtani filmovi » Alfred Džonatan Kvak

Alfred Džonatan Kvak

Crtani film - Alfred Džonatan Kvak se bazira na Holandskoj predstavi Hermana van Veen-a. Serija se sastoji od 52 epizode, koje su nastale u koprodukciji Vara, Telecable Beneluk BV i TV Tokia, a prvi put je prikazan 1989. godine. Za dizajniranje likova je bio zadužen Harald Siepermann. Serija je napravljena i u vidu stripa, a takođe postoje i mnogobrojne igračke. Emitovanje serije se vršilo u mnogim zemljama, i bilo je sinhronizovano na njihove jezike. Herman van Veen je za ov svoje delo osvojio Zlatnu kameru ( Golden Camera ), godine 1991. Johan Sebastijan i Ana Kvak su roditelji Alfreda Džonatana Kvaka, koje je on, kao i braću i sestre, izgubio u saobraćajnoj nesreću, odmah nakon rođenja. Posle tog nemilog togađaja brigu o njegovom životu preuzima krtica Henk, koji je prijatelj porodice, i zajedno sa Alfredom prolazi kroz mnoge avanture. Ovaj crtani film se osim zabave bavi i ozbiljnim temama, a takođe naglašava važnost drugarstva i solidarnosti u životu.

Uslovi korišćenja i autorska prava

Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.navidiku.rs nije u vlasništvu sajta www.navidiku.rs, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.navidiku.rs nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.navidiku.rs. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.navidiku.rs/kontakt.php i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Prijatelji iz dalekog svemira
 

Ocena: 4.0 od 28 glasa

Prijatelji iz dalekog svemira

Alfred Džonatan Kvak

Crtani film Alfred Džonatan Kvak u epizodi Prijatelji iz dalekog svemira, uživo preko interneta.

© 2008-2019 Copyright Navidiku.rs d.o.o