WordPress je jedna od najpopularnijih platformi za izradu web sajtova. Jednostavna je za korišćenje i odgovara različitim potrebama korisnika. 

Osnovne prednosti WordPress sajtova jesu u tome što se brzo postavljaju na mrežu, lako uređuju i ažuriraju, a pretraživači ih prepoznaju i visoko pozicioniraju u rezultatima pretrage. Osim toga, web sajt izrađen u WordPress okruženju nudi dodatke koji očitavaju podatke o posećenosti, te omogućava analizu učinka i popularnosti na mreži. WordPress sajtove karakteriše lako prilagođavanje na sve veličine ekrana, od mobilnog telefona i tableta, do laptop i desktop računara.

Pošto zadovoljava kriterijume tržišta u pogledu brzine, prilagodljivosti i isplativosti, WordPress je sve češći izbor malih i srednjih preduzeća, novinskih i izdavačkih agencija, ali i samostalnih pisaca i blogera. 

WordPress škola

Škole WordPress administracije koncipiraju obuku tako da kroz niz predavanja i praktičnih vežbi svoje polaznike opreme svim potrebnim znanjem i veštinom za samostalnu izradu i uređivanje sajtova. Rad na WordPress-u ne iziskuje napredno znanje iz programiranja i web dizajna.

WordPress kurs

WordPress kursevi namenjeni su početnicima koji nemaju predznanje o izradi i uređivanju web sajtova, kao i onima koji već vladaju ovom platformom, ali žele da svoju veštinu usavrše kroz upoznavanje sa složenijim i naprednijim konceptima.

Savladavanje postupaka kreiranja i administracije web sajtova u WordPress-u predstavlja odličnu početku tačku za građenje karijere u web razvoju. Po završetku kursa polaznici se mogu zaposliti kao web administatori i  raditi za domaće i inostrane klijente. Ovo zanimanje trenutno važi za jedno od najtraženijih na svetskom tržištu rada.

WordPress kursevi mogu biti intenzivnijeg i sporijeg tempa, te u skladu sa tim ukupno traju od 2 do 8 nedelja. Upis je u različitim školama moguć tokom čitave godine.

Cena kursa za WordPress kreće se od 100 do 750 evra, što zavisi najčešće od trajanja i nastavnog plana kursa. Navedeni iznos je informativnog karaktera, stoga vam predlažemo da se oko cene ipak 

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije WordPress
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

08.12.2018
Zoran Milic

Ukoliko planirate da se bavite izgradnjom web sajtova, onda svakako treba da poznajete rad u WordPressu. cene kurseva se krecu u proseku od 300 pa sve do 70 eura, sve zavisno od toga o kom nivou govorimo.

09.05.2017
Lea Stankovic

Zaista ne mogu da vidim, sta je tu toliko veliki problem da se nauci da se radi bas u ovom programu.

25.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Sto se WordPressa tice, sigurno je kvalitet nesto do cega cete pre ili kasnije da dodjete.

12.04.2017
Simona Vucinic

Ako nesot valja u celoj prici onda je to ucenje rada u Wordpress koje se u svakom slucaju ozbiljno isplati.

28.03.2017
Todor Markovic

Po meni je on i vise nego odlican program i jednostavan za rad.

13.03.2017
Marta Dencevic

Naravno da je sto se njega tice, kvalitet veoma bitan. Sve drugo je po meni manje vazno.

21.02.2017
Janko Zivanovic

U svakom slucaju je ovo posebna vrsta rada u koji definitivno mozete i treba da imate puno poverenje.

03.02.2017
Ljubinka Sreckovic

koliko mi se samo cini, sto se wordpressa tice, veoma je vazno da se bas na tom mestu lico odlucite za kvalitet.

24.01.2017
Petar Jankovic

Za mnoge je ovo elementarni program i u svakom slucaju treba u njemu da umete da radite.

05.01.2017
Nikolina Pantelic

Moje licno misljenje je da je za obicne smrtnike ovo poprilicno jdan beskoristan program.

16.12.2016
Ivan Stojanovic

Ako mene pitate, ovo je vec program u kojem bi svako od vas trebao da nauci da radi.

30.11.2016
Jana Stankovic

Licno mislim da po pitanju Word pressa, samo treba da posetite skolu za racunare Cet i vise se po tom pitanju necete pokajati.

15.11.2016
Biljana Brankovic

Ukoliko se opredelite za wordpress, ubedljivo je najbolje resenje da posetite skolu Educon.

24.10.2016
Marko Petrovic

Mislim da u danasnje vreme sve veci broj ljudi koristi wordpress ali ne u svakodnom zivotu i kompjuterskoj interakciji vec pre svega u poslovne svrshe i iz razloga programiranja.

24.08.2016
Dusan Markovic

Koliko je meni poznato, Wordpress je program koji u najvecem broju slucajeva koristi vecina programera. Kako biste naucili da na sto bolji nacin radite u njumu, potrebno je da pohadajte nekoliko kurseva i da za to platite nekoliko stotina eura.

20.07.2016
Lea Stankovic

Ukoliko planirate da se bavite izgradnjom web sajtova, onda svakako treba da poznajete rad u WordPressu. cene kurseva se krecu u proseku od 300 pa sve do 70 eura, sve zavisno od toga o kom nivou govorimo.