Izaberite neku od skola racunara gde mozete naci KURS WEB DIZAJNA

Škola računara Softline

Takovska 12

Nezavisno da li želite da savladate osnovne kompjuterske programe ili nadogradite već postojeće znanje, škola računara Softline je pravi izbor za Vas. U prijatnom ambijentu naše škole dostupne su svetski priznate profesionalne obuke za najtraženije kompjuterske programe.
Pročitaj više

Kliker Centar kursevi programiranja za decu

Majke Jevrosime 20

Kliker Centar kursevi programiranja namenjeni su deci uzrasta od 7-18 godina koji žele da steknu kompjuterske veštine neophodne za 21. vek. Naš program je zasnovan na “Creative computing” metodi koja je nastala na najprestižnijem Američkom tehnološkom institutu
Pročitaj više

EduTech škola programiranja za decu

Palmira Toljatija br 5, (TC stari Merkator)

Ukoliko želite da Vašem detetu obezbedite sigurnu budućnost, škola programiranja za decu EduTech je pravo rešenje za Vas. Program naše škole u Beogradu namenjen je najmlađim uzrastima osnovne i srednje škole, od 9 do 15 godina.
Pročitaj više

Skola racunara Skyline Academy

Jelene Ćetković 14

Škola računara “Skyline Academy” je pravo mesto za sve koji žele da steknu adekvatna znanja za optimalan rad na računaru. Ulaganje u znanje je najbolja investicija, a mi Vam nudimo mogućnost da sa našom diplomom budete korak ispred svih.
Pročitaj više

Škola računara Akademija Oxford

Mekenzijeva 53/ IV sprat

Ukoliko želite da steknete adekvatno znanje za optimalan rad na računaru ili usavršite znanje koje već posedujete, Škola računara – Akademija Oxford je pravi izbor za Vas. Svi polaznici kurseva u okviru naše škole dobijaju sertifikate koji su međunarodno priznati.

Kurs Web dizajna je jako popularan. Web dizajneri kombinuju veštine i znanje iz programiranja sa sopstvenim kreativnim idejama i kritičkim mišljenjem. Na taj način kreiraju se sajtovi na kojima je sadržaj raspoređen na pregledan i razumljiv način kako bi bili atraktivni, informativni i prijemčivi za posetioce. 

Ključnu posredničku ulogu u spajanju prezentacije (određene usluge, proizvoda, informacije, itd.) i posetioca (korisnika, konzumenta) ima upravo web dizajner, i to kroz način na koji kreativno i znalački predstavi pretpostavljeni sadržaj.

Škola web dizajna

Škole web dizajna nude svojim polaznicima kurs koji se sastoji od predavanja, praktičnih vežbi i prakse na realnim projektima. Prošavši kroz tako osmišljenu obuku, polaznici su spremni da dizajniraju svoj prvi web sajt i odgovore na poslovne izazove. 

Polaznici stiču potrebna znanja o HTML opisnom jeziku, CSS stilovima, formatiranju i raspoređivanju svih elemenata na web stranici – ukratko, o svemu što je potrebno pri izradi, postavljanju i održavanju jednog web sajta. Stručnjak za web dizajn u svom opisu posla ima kreiranje i razvoj statičnih i dinamičnih web prezentacija svih vrsta, od jednostavnih prezentacija do složenih animacija.

Kurs web dizajna

Početni kursevi web dizajna namenjeni su onima koji se tek upoznaju sa izradom i održavanjem web sajtova, dok su napredni kursevi namenjeni svima koji nameravaju da svoje znanje iz web dizajna i programiranja prošire i obogate. Po završenom početnom kursu polaznici imaju više mogućnosti za dalje usavršavanje. Mogu se usmeriti ka naprednom programiranju i dizajniranju ili se posvetiti PHP, Drupal ili Java programiranju.

Web dizajn je izuzetno tražena i visoko plaćena veština. Za kvalitetno obrazovane i kreativne web dizajnere uvek ima posla, kako na našem, tako i na inostranom tržištu.

Kursevi web dizajna mogu biti sporiji i intenzivniji, te im ukupno trajanje varira od 4 do 12 nedelja. Cena kursa za web dizajn kreće se od 60 do 450 evra, što zavisi od toga šta se sve kroz dati kurs može naučiti i koliki je predviđeni fond časova. Navedena cena je informativna, a oko tačnog iznosa 

Idi na vrh strane