Skola racunara Skyline Academy

  • 2
  • %
5.00 | 3 ocena

O nama - ŠKOLA RAČUNARA SKYLINE ACADEMY


Bez obzira da li ste početnik u radu sa računarima i pitate se šta oni rade i zašto biste želeli da ih koristite ili pak, posedujete određeno znanje koje želite da nadogradite, škola računara “Skyline Academy” je pravo mesto za Vas. Znanje iz oblasti računara je jedan od osnovnih uslova za obavljanje svakodnevne komunikacije, pronalaženje neophodnih informacija, vođenje finansija, ali i za opuštanje i zabavu – skladištenje muzike i slika, igranje igrica.

Edukativni centar “Skyline Academy” je mesto na kojem ste uvek dobrodošli, mesto gde rade ljudi koji vole svoj posao, koji Vas znaju saslušati, koji će znati odgovoriti na Vaša pitanja, naći rešenja za Vaše potrebe i koji će svoj rad planirati u skladu sa Vašim sugestijama.

U prijatnom ambijentu naše škole uspešno organizujemo kurseve računara koji su osmišljeni tako da svi polaznici za kratko vreme dobiju sva adekvatna znanja za optimalan rad na računaru. Naš stručni tim čine kvalitetni predavači, sa dugogodišnjim iskustvom i posvećenošću koji će Vam na praktičan način približiti neophodna znanja i veštine koje će Vam omogućiti da napredujete.

Naš nastavni plan i program zasniva se na radu u malim grupama što omogućava veću posvećenost svakom polazniku ponaosob, pri čemu uspevamo da upoznamo njegove interese i pratimo napredovanja. Kako bi odgovorili na sve zahteve polaznika, nudimo Vam fleksibilne programe, u skladu sa Vašim obavezama i potrebama. Želja nam je da stvorimo odnos dugoročnog poverenja i sklopimo prijateljstva koja će trajati i nakon ostvarenja Vašeg cilja.

Stečeno znanje je ulaganje u budućnost koja za Vas neće imati granice. Želimo da budete najveštiji u svojoj struci, te tako sa našom diplomom budete za korak ispred svih. Bilo da želite da steknete osnovno znanje rada na računaru ili usavršite znanje koje već posedujete, dobrodošli u školu računara “Skyline Academy”.

Na Vama je samo da odaberete kurs prema Vašim željama i potrebama. Sve ostalo je naša briga!

Budite deo našeg tima – its okay to be smart!

Škola računara “Skyline Academy”, Jelene Ćetković 14, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

28.06.2017 11:23
Lazar Ristic

Njihov nastavni plan i program zasniva se na radu u malim grupama sto omogucava vecu posvecenost svakom polazniku ponaosob,pri cemu uspevaju da upoznaju nase interese i prate napredovanja.

03.01.2017 01:28
Borislav Milic

U prijatnom ambijentu ove skole uspesno pohadjajte kurseve racunara koji su osmisljeni tako da svi polaznici za kratko vreme dobiju sva adekvatna znanja za optimalan rad na racunaru.Ovaj strucni tim cine kvalitetni predavaci,sa dugogodisnjim iskustvom i posvecenoscu.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Škole Škole računara
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Skola racunara Skyline Academy
  • Skola racunara Skyline Academy,
  • Skola racunara Skyline Academy radno vreme,
  • Skola racunara Skyline Academy kontakt telefon,
  • Skola racunara,
  • Skyline Academy