Dodaj firmu

Škola računara Softline

Nezavisno da li želite da savladate osnovne kompjuterske programe ili nadogradite već postojeće znanje, škola računara Softline je pravi izbor za Vas. U prijatnom ambijentu naše škole dostupne su svetski priznate profesionalne obuke za najtraženije kompjuterske programe.
Pročitaj više

Takovska 12
Palilula, Beograd

KFG Education Centar škola računara

Bilo da se početnik u radu sa računarima ili želite da nadogradite već postojeće znanje, KFG Education Centar škola računara je pravi izbor za Vas. Idealna lokacija, male grupe, pristupačne cene i iskusni profesori, samo su neke od prednosti koje Vam nudimo.
Pročitaj više

Kralja Milana 20, IV sprat, st. 22.
Stari grad, Beograd

Systempro škola računara

Škola računara Sistem Pro nalazi se u samom centru Beograda i odlično je povezana linijama gradskog prevoza sa svim delovima grada. Savremeno opremljena sa svim potrebnim sadržajima za efikasno praćenje nastave.
Pročitaj više

Svetozara Markovića 24, Vračar
Vračar, Beograd

Škola računara Akademija Oxford

Ukoliko želite da steknete adekvatno znanje za optimalan rad na računaru ili usavršite znanje koje već posedujete, Škola računara – Akademija Oxford je pravi izbor za Vas. Svi polaznici kurseva u okviru naše škole dobijaju sertifikate koji su međunarodno priznati.
Pročitaj više

Mekenzijeva 53/ IV sprat
Vračar, Beograd

Skola racunara Skyline Academy

Škola računara “Skyline Academy” je pravo mesto za sve koji žele da steknu adekvatna znanja za optimalan rad na računaru. Ulaganje u znanje je najbolja investicija, a mi Vam nudimo mogućnost da sa našom diplomom budete korak ispred svih.
Pročitaj više

Jelene Ćetković 14
Stari grad, Beograd

Dečiji kreativni hub KidHub

KidHub je kreativni dečiji centar za decu od 7 do 16 godina, nalazi se u srcu Beograda i pruža deci kvalitetnu edukaciju kroz različite inovativne IT kurseve, kurseve robotike, elektronike i kreiranja video igara. U skladu sa novonastalom situacijom pojedini kursevi kao što su Scratch i Python održavaju se online radi veće bezbednosti Vaše dece.
Pročitaj više

Trenutno onlajn nastava
Stari grad, Beograd

Rajak Škola programiranja

Online škola Rajak pored časova matematike, nudi nekoliko online kurseva programiranja, koji su najtraženiji i najpopularniji na tržištu i posle kojih ćete lakše doći do odlične zarade i stabilnog posla.
Pročitaj više


Beograd

Studio Track online škola računara

Studio Track škola računara nalazi se u Beogradu. Specijalizovana je za Autodesk programe i kurseve Auto Cad, 3D Max i Revit osnovni nivo.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Small Code škola programiranja za decu

Škola programiranja za decu Small Code jedna je od najkvalitetnijih škola programiranja za najmlađe. Nalazimo se na Novom Beogradu i ono po čemu smo prepoznatljivi je nastava na dva jezika-srpskom i engleskom
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 84
Novi Beograd, Beograd

It Azbuka - škola programiranja za decu

Ukoliko želite da se Vaše dete informatički opismeni, škola programiranja za decu IT Azbuka je pravi izbor. IT Azbuka je koncipirana po principu interaktivnih kurseva prilagođenih deci uzrasta od 5-16 godina, koji ih na zanimljiv način uvode u svet programiranja.
Pročitaj više

Terazije 12
Stari grad, Beograd

Škola računara OK school

Škola računara OK school na adresi Šumatovačka 5, na Vračaru. Nudimo Vam kurseve i obuku iz oblasti IT-ja, poslovnih veština i stranih jezika.
Pročitaj više

Šumatovačka 5
Vračar, Beograd

Škola računara RootPlanet

Škola računara RootPlanet nalazi se u ulici Knez Mihailova 6/VI, opština Stari grad. Naša škola nudi grupne i individualne časove kandidatima koji žele da steknu znanje iz oblasti kompjutera.
Pročitaj više

Knez Mihailova 6/VI
Stari grad, Beograd

Škola računara SAE Institut

Škola računara SAE Institut nalazi se u ulici Čika Ljubina 8, u centru Beograda. SAE institut nudi kurseve iz oblasti web dizajna, fotografije i produkcije zvuka u video igrama.
Pročitaj više

Čika Ljubina 8
Stari grad, Beograd

Škola računara SMB Group

Škola računara SMB Group - Škola Modernog Poslovanja nalazi se u ulici Dobrinjska 1, opština Stari grad. Kod nas imate mogućnost da ovladate informatičkim veštinama.
Pročitaj više

Dobrinjska 1
Stari grad, Beograd

Škola računara Sigma Tim

Škola računara Sigma Tim nalazi se na Novom Beogradu u prostorijama SC 11. April. Naša škola pružiće Vam mogućnost da otklonite barijere i steknete neophodno znanje u svetu računara.
Pročitaj više

Autoput za Zagreb 2
Novi Beograd, Beograd

Škola računara ZZ Soft

Škola računara ZZ Soft nalazi se na Vračaru u ulici Svetog Save 16-18. Imamo dugogodišnje iskustvo na polju kompjuterskog obrazovanja i usavršavanja polaznika.
Pročitaj više

Svetog Save 16-18
Vračar, Beograd

Škola računara Pro Group

Škola računara Pro Group se nalazi u ulici Njegoševa 7, na Vračaru. Bilo da Vam je potreban osnovni ili nešto napredniji kurs računara, naša škola je pravo mesto za Vas.
Pročitaj više

Njegoševa 7
Vračar, Beograd

Škola računara S Soft

Škola računara S Soft se nalazi u Bulevar Vojvode Mišića 39a, opština Savski venac. Pružamo mogućnost obuke za rad na računaru odnosno efikasnog služenja najaktuelnijim programskim jezicima.
Pročitaj više

Bulevar Vojvode Mišića 39a
Savski venac, Beograd

Škola računara Multi Medial System

Škola računara Multi Medial System se nalazi u ulici Ivana Džaje 17, na Vračaru. Programi naših kurseva se oblikuju u skladu sa potrebama savremenog poslovanja i zahtevima klijenata.
Pročitaj više

Ivana Džaje 17
Vračar, Beograd

Škola računara Processor School Center

Škola računara Processor School Center nalazi se u ulici Carice Milice 1, na Zelenom vencu. Današnjica ne može ni da se zamisli bez upotrebe računara i računarskog softvera.
Pročitaj više

Carice Milice 1
Stari grad, Beograd

Škola računara Gold Vision

Škola računara Gold Vision nalazi se u ulici Leposave Mihailović 2, na Čukarici. Današnje poslovanje ne može ni da se zamisli bez upotrebe računara i računarskog softvera.
Pročitaj više

Leposave Mihailović 2
Čukarica, Beograd

Škola računara BCCS

Škola računara BCCS nalazi se na adresi Gradski Park 2 Zemunu. U našoj školi pruža Vam se šans da za veoma kratko vreme savladate upotrebu različitih programa na računaru.
Pročitaj više

Gradski Park 2
Zemun, Beograd

Škola računara St. Brendans

Škola računara St. Brendans nalazimo se u ulici Pavla Јurišića Šturma 14, na Dedinju. Trudimo se da po uslovima pohađanja, popularnosti softvera i kvalitetu programa obuke budemo među najboljima.
Pročitaj više

Pavla Јurišića Šturma 14
Voždovac, Beograd

Škola računara Školarac

Škola računara Školarac nalazi se na Novom Beogradu u ulici Tošin bunar 188a. Moderno opremljena škola za obuku rada na računaru.
Pročitaj više

Tošin bunar 188a
Novi Beograd, Beograd

Škola računara Byte Computers

Škola računara Byte Computers se nalazi na teritoriji opštine Stari grad, u ulici Džordža Vašingtona 9. Naučite brzo, lako i i kvalitetno rad na računarima uz našu profesionalnu pomoć.
Pročitaj više

Džordža Vašingtona 9
Stari grad, Beograd

Škola računara Institiut Vinča

Škola računara Institiut Vinča nalazi se u Masarikovoj 5, na Vračaru. Škola je organizovana po evropskim standardima edukacionih centara u pogledu programa nastave.
Pročitaj više

Masarikova 5
Vračar, Beograd

Škola računara Kula komerc

Škola računara Kula komerc se nalazi u ulici Kruševačka 2/2, na Voždovcu. Oblasti koje su predmet naše obuke su osnovni i napredni Office, multimedija, servisiranje i programiranje.
Pročitaj više

Kruševačka 2/2
Voždovac, Beograd

Škola računara YU Epicentar

Škola računara YU Epicentar nalazi se na Andrićevom venacu 12, na teritoriji opštine Stari grad. U prijatnom ambijentu naše škole uspešno organizujemo kurseve računara.
Pročitaj više

Andrićev venac 12
Stari grad, Beograd

Škola računara Sicomp

Škola računara Sicomp nalazi se u ulici Grčića Milenka 4, na Vračaru. Znanje iz oblasti računara je jedan od osnovnih uslova za obavljanje svakodnevne komunikacije.
Pročitaj više

Grčića Milenka 4
Vračar, Beograd

Škola računara Qubas

Škola računara Qubas nalazi se u ulici Dečanska 5, na teritoriji opštine Stari grad. Imamo dugogodišnje iskustvo na polju kompjuterskog obrazovanja i usavršavanja polaznika.
Pročitaj više

Dečanska 5
Stari grad, Beograd

Novosti iz rubrike Škole računara

Vidi sve (9)

Upišite kurs programiranja po SUPER ceni!

Ako želite da savladate osnove nekog kompjuterskog programa ili da nadogradite već postojeće znanje, u školama računara sada nude posebne povoljnosti uz kupone portala navidiku.rs.

Upišite kurs programiranja po SUPER ceni!

Dobre ponude

Iako savremen čovek ima u najvećem broju slučajeva veoma malo slobodnog vremena, jedno je sigurno – isti želi to svoje dragoceno slobodno vreme, da iskoristi na najbolji mogući način.

Dobre ponude

Iskoristite vreme na najbolji mogući način

Iako savremen čovek u najvećem broju slučajeva ima veoma malo slobodnog vremena, jedno je sigurno – isti želi da svoje dragoceno slobodno vreme iskoristi na najbolji mogući način.

Iskoristite vreme na najbolji mogući način

Škole racunara!

Gotovo da je nemoguće zamisliti savremenu radnu poziciju bez aktivnog rada na računaru i poznavanja barem jednog stranog jezika, što predstavlja obaveznu stavku prilikom konkurisanja za svaki posao.

Škole racunara!
Iskustva i preporuke posetilaca
dimitrije jovanovic
08.03.2018 11:29

Interesuje mi pocetnicki kurs progmairanja koiji imate za decu a ja sam pensioner pa voleo da znam da li u Beogradu
Postoji kurs za osobe koje su u penziji a voleli bi da dobiju osnovno znanje o programiranju.
Dimitrije Jovanovic
Moj email je 193jovan3491@gmail.com

Milos Bozovic
28.06.2017 11:25

Bilo da zelite da steknete samo osnovno znanje rada na racunaru ili znanje iz oblasti programiranja,odnosno da nadogradite vec postojece znanje iz ovih oblasti,siguran sam da Akademija Oxford ima odgovarajuci kurs za vas.

Lazar Ristic
28.06.2017 11:23

Njihov nastavni plan i program zasniva se na radu u malim grupama sto omogucava vecu posvecenost svakom polazniku ponaosob,pri cemu uspevaju da upoznaju nase interese i prate napredovanja.

Zarko Manic
28.06.2017 09:45

Ono po cemu se izdvajaju je cinjenica da nema ulaznih testova i selekcija,tako da su dobrodosli svi malisani koji zele da se obrazuju za jedno od najpopularnijih zanimanja danasnjice.

Iva Markovic
06.04.2017 10:05

Upravljanje projektima,naucite osnovne vestine za uspesno upravljanje projektima, moduli koje vam nude su pisanje i implementacija projekta,evaluacija i izvestavanje.Osnovne i napredne tehnike rada na racunarima,web dizajna,grafickog dizajna i sticanje medjunarodnog priznatog ecdl sertifikata.

Maja Matic
06.04.2017 10:02

Danasnje poslovanje ne moze ni da se zamisli bez upotrebe racunara i racunarskog softvera.Centar Wizard organizuje kurseve racunara za razlicite informaticke oblasti. U ponudi imaju kurseve kako za pocetnike tako i za specificne delatnosti.

Kristina Milosevic
06.04.2017 10:00

Savremeno opremljena sa svim potrebnim sadrzajima za efikasno pracenje nastave,od 2002. godine i pocetka rada skole presli su veliki put i stekli ogromno iskustvo u izgradnji i radu alternativne edukativne ustanove koja je prepoznatljiva po kvalitetu usluga koje pruza.

Sanja Kekic
03.01.2017 01:35

Kursevi vezani za racunarstvo,programiranje,web i graficki dizajn su osmisljeni tako da svi polaznici za kratko vreme dobiju sva adekvatna znanja za optimalan rad na racunaru,po najpovoljnijim cenama.

Borislav Milic
03.01.2017 01:28

U prijatnom ambijentu ove skole uspesno pohadjajte kurseve racunara koji su osmisljeni tako da svi polaznici za kratko vreme dobiju sva adekvatna znanja za optimalan rad na racunaru.Ovaj strucni tim cine kvalitetni predavaci,sa dugogodisnjim iskustvom i posvecenoscu.

Goran Sarenac
03.01.2017 01:24

Programiranje kroz pravljenje igrica i animacija namenjen deci.Glavna prednost ovih kurseva je inovativan i interaktivan nacin ucenja osnova kompjuterskog programiranja i robotike koji je nastao na najprestiznijem Americkom tehnoloskom institutu.

Iva Markovic
25.06.2016 06:38

Najefikasnija skola iz mog iskustva za decu koja zele da usavrse ili kompletno prosire svoje znanje o racunarima.U radu sa decom rade iskusni predavaci koji poseduju zavidno znanje u programiranju.Sve preporuke zbog cena i kvaliteta usluga.

Maja Matic
25.06.2016 06:35

Sve pohvala za nivo znanja koji sam stekla.U skoli racunara na raspolaganju su vam sledeci kursevi za sticanje medjunarodno priznatog ECDL sertifikata,ovim kursevima sticete znanje neophodno za svakodnevno koriscenje racunara na poslu ili kod kuce.

Kristina Milosevic
25.06.2016 06:32

Obuka i ispiti obuhvataju koriscenje najrasirenijih softverskih paketa Windows i Office.Za samo nekoliko meseci dobila sam sertifikat na osnovu polozenih ispita koji je priznat u preko sto zemalja sveta.

Dragana
29.08.2014 04:19

Postovani, kada vampocinje osnovni nivo, koja je cena ?Unapred hvala! S postovanjem,

Snezana Buric
31.03.2013 11:17

Zamolila bih Vas da mi kazete da li postoji kurs za nadogradnju i izlivanje noktiju,koliko traje i kolika je cena? Hvala unapred,srdacan pozdrav:))

mersida
06.06.2012 07:08

koliko kosta kurs za depilaciju i nadogradnju i frensh noktiju?i koliko traje?

Senko
22.02.2012 05:11

Da li u ovoj skoli moze da se nauci kako napraviti web stranicu-sajt i odrzavati sve to. Kako kupiti host domen i tako to tj sve sto je potrebno da bi napravio sajt????

ivana
21.10.2011 09:07

Da li kod vas postoji skola za 3d animaciju, after effect i slocne programe z aobradu slike???

Milena
26.06.2011 00:03

Jel imate neke kurseve racunara sada preko leta? I da li su kursevi individualni ili grupni (ako su grupni koliko ljudi je u grupi) ? Hvala

VISNJIC HELENA
30.07.2009 16:31

AKO ZELITE NAJBOLJE ZA SVOJE BLIZNJE OVA SKOLA JE PRAVA STVAR

BORCANSKO DEVOJCE
30.07.2009 16:30

DA LI RADITE PROGRAM LINUX KOLIKO TRAJE OBUKA I NA KOLIKO RATA MOZE HVALA

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane