Dodaj firmu

Rajak Škola programiranja

Online škola Rajak pored časova matematike, nudi nekoliko online kurseva programiranja, koji su najtraženiji i najpopularniji na tržištu i posle kojih ćete lakše doći do odlične zarade i stabilnog posla.
Pročitaj više


Beograd

Škola računara Softline

Nezavisno da li želite da savladate osnovne kompjuterske programe ili nadogradite već postojeće znanje, škola računara Softline je pravi izbor za Vas. U prijatnom ambijentu naše škole dostupne su svetski priznate profesionalne obuke za najtraženije kompjuterske programe.
Pročitaj više

Takovska 12
Beograd

Škola računara Akademija Oxford

Ukoliko želite da steknete adekvatno znanje za optimalan rad na računaru ili usavršite znanje koje već posedujete, Škola računara – Akademija Oxford je pravi izbor za Vas. Svi polaznici kurseva u okviru naše škole dobijaju sertifikate koji su međunarodno priznati.
Pročitaj više

Mekenzijeva 53/ IV sprat
Beograd

EduTech škola programiranja za decu

Ukoliko želite da Vašem detetu obezbedite sigurnu budućnost, škola programiranja za decu EduTech je pravo rešenje za Vas. Program naše škole u Beogradu namenjen je najmlađim uzrastima osnovne i srednje škole, od 9 do 15 godina.
Pročitaj više

Palmira Toljatija br 5, (TC stari Merkator)
Beograd

PHP programiranje je jedan od najtraženijih skriptnih programskih jezika koji se upotrebljava za izradu dinamičkih web prezentacija. 

Sve veći broj kompanija odlučuje se za online poslovanje s namerom da preko svojih prezentacija na internetu sakuplja povratne informacije, analizira tržište, kreira ankete, prima narudžbine, itd. Na taj način kompanije ne samo da značajno smanjuju troškove poslovanja, već i brže i lakše stiču novu klijentelu. 

Sve ovo moguće je uz PHP programiranje. Ovaj programski jezik je uz to i besplatan (open source), podržan na svim platformama i omogućava rad nekih od najpoznatijih web sajtova, pošto je izuzetno prilagodljiv. Iz tih razloga na tržištu rada vlada stalna potražnja za PHP programerima, koji su veoma dobro plaćeni.

Škola PHP programiranja

PHP programeri zapošljavaju se u IT kompanijama ili firmama koje se bave drugim delatnostima, a  potreban im je stručnjak za razvijanje i podršku web sajtova, portala, web aplikacija i internet prodavnica. Stručnjak PHP programiranja, neophodan je, na primer, bilo kojoj kompaniji koja želi da napravi online prodavnicu.

Prolazak kroz školu PHP programiranja predstavlja odličnu osnovu za svakoga ko želi da napreduje u karijeri web dizajna, web development-a i naprednog programiranja.

Kurs PHP programiranja

Cilj kursa jeste da se svaki polaznik opremi znanjem i praksom za samostalno kreiranje dinamičkih web prezentacija.

Na kurs PHP programiranja može se upisati svako ko ima bazično iskustvo rada na operativnom sistemu Windows i služi se internetom, dok je poželjno posedovati i osnovno znanje iz web programiranja (HTML i CSS). Namenjen je početnicima, kao i web dizajnerima koji žele da nadograde svoje znanje iz programiranja.

Kursevi PHP programiranja mogu biti intenzivnijeg i sporijeg tempa, te u skladu sa tim ukupno mogu trajati od tri nedelje do godinu dana. Tokom kursa polaznici kursa stiču praktično znanje i iskustvo u rešavanju problema koje odmah mogu da primene.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane