Da li ste culu za vrtić za pse? Ako zavirimo u neki parkić ili pogledamo kakve rase pasa se šetaju po gradu, zaključićemo da je najviše malih rasa, to jest zapazićete maltezere, bišone, pudlice, pekinezere, čivave, pinčeve, vestije... To su takovani psi za šetnju, zabavu i razonodu ili salonski psi.

Pročitaj više

Izaberite neki od VRTIĆA ZA PSE

Beograd

Alo av av pansion za pse
Šeste ličke divizije 54
Rakovica Pozovi

Alo av av pansion za pse će Vašem psu pružiti svu potrebnu pažnju i ljubav u Vašem odsustvu. Posebno uređeni boksovi, prostrano dvorište, blizina miljakovačke šume i adekvatna ishrana su samo neke od prednosti ovog pansiona. Postoji mogućnost...
Pročitaj više

Pre 1 d poslednji put pozvana firma
Golden pets hotel za pse
Vojvode Vlahovica 34b
Voždovac Pozovi

Golden pets hotel za pse pruža uslugu čuvanja Vašeg psa uz svakodnevnu negu i veterinarski nadzor. Naš hotel je prilagođen za pse malih rasa u čijem sklopu se nalazi ograđeno dvorište. Budite sigurni da ćemo o Vašem ljubimcu voditi računa i p...
Pročitaj više

Avala Team čuvanje pasa

Voždovac Pozovi

Idete na odmor, kraći put, imate poslovne obaveze ili proslave, mi imamo rešenje za vaše ljubimce. Pansion za čuvanje pasa "Avala team" obezbediće smeštaj i brigu o Vašem psu u kućnim uslovima, uz indivudualni pristup i stalni nadzor....
Pročitaj više

Pre 6 h poslednji put pozvana firma
Happy House čuvanje kučnih ljubimaca
Jovana Zlatoustog 14a
Borča

Pronađite savršen smeštaj za Vašeg ljubimca, posetite pansion Happy House. U našoj srećnoj kući koja se nalazi u mirnom delu Borče, sve je podređeno ljubimcima koji pored udobnog smeštaja i ishrane, imaju maksimalnu pažnju i nadzor tokom 24...

Novi Sad

Salon za negu pasa Maza i Lunja NS
Koste Abraševića 32a Pozovi

Za sve Vaše ljubimce napravili smo toplu i prijatnu atmosferu u kojoj ćemo ih ulepšati po Vašoj želji....
Pročitaj više

Pre 1 d poslednji put pozvana firma
Hotel i salon za ulepšavanje pasa Dogs Empire
Igmanska 2

Smeštaj, čuvanje, hranjenje, ulepšavanje.. sve ovo možete dobiti u eksluzivnom prostoru Psećeg carstva, prilagođenom specijalno za boravak pasa....

Da li ste culu za vrtić za pse? Ako zavirimo u neki parkić ili pogledamo kakve rase pasa se šetaju po gradu, zaključićemo da je najviše malih rasa, to jest zapazićete maltezere, bišone, pudlice, pekinezere, čivave, pinčeve, vestije... To su takovani psi za šetnju, zabavu i razonodu ili salonski psi.

Četvoronožni prijatelji uistinu jesu pridruženi članovi naših porodica, ali se ipak dešavaju situacije da ne možemo svuda da ih povedemo sa sobom. Ponekad je to kraći ili duži poslovni put ili odmor na nekim daljim destinacijama, ili nam je neophodno da nam neko na samo jedan dan ili na svega par časova pričuva ljubimca.

Vrtići za pse

Da ne biste dolazili u situaciju da umoljavate komšiju ili prijatelja koji već ima svog ljubimca da pričuva i vašeg, najbolje rešenje je da se obratite ljudima koji se stručno time bave, odnosno vode brigu o psima dok ste vi odsutni ili zauzeti.

Reč je o vrtićima za pse, i njihove usluge najčešće koriste psi do deset kilograma težine, odnosno rase koje smo nabrojali u uvodnom delu našeg teksta.

Svaki vlasnik želi da zna da je njegov najbolji prijatelj na sigurnom, to jest da će kvalitetno provesti vreme. Vrtići za pse pružaju udoban smeštaj, uz stručno osoblje i veterinarski nadzor.

Ako ostavljate psa na neki malo duži period, neophodno je da donesete dokumentaciju (pošaljete mejlom ili faksom), iz koje se vidi da je vaš ljubimac primio vakcinu protiv zaraznih bolesti, vakcinu protiv besnila, da je čipovan, očišćen od unutrašnjih parazita ali i od buva i krpelja. Važno je da bude zdrav, to jest da nema neku infektivnu bolest.

Vrtići za pse su adekvatno opremljeni, prostorije su zvučno i termo izolovane i klimatizovane. Takozvani apartmani su izrađeni od takvog materijala koji omogućava lako uklanjanje svih nečistoća i redovnu dezinfekciju.

U vrtićima za pse dežura veterinar, koji svakoga dana proverava zdravstveno stanje svih pasa, tako da možete da budete sasvim mirni i sigurni da je vaš najbolji prijatelj u sigurnim rukama.

Vrtić za pse – iskustva

Za pse su obezbeđene raznorazne igračke, kao i poslastice. Kada je reč o hrani, istu možete vi sami da ostavite, ali i da prepustite da o tome brine stručno osoblje. Psi imaju svoj raspored aktivnosti, što znači da se izvode u dve redovne šetnje, obezbeđuje se vreme za odmor kao i za igru.

Ukoliko je vaš ljubimac društven, vreme će provoditi sa ostalim psima, a ako više voli samostalne šetnje, i to će biti omogućeno. Ako pas boravi duže vreme u vrtiću, mogu se iskoristiti i usluge kao što su higijensko šišanje, pranje zubala posebnim psećim pastama za zube, tretmani dlake i poddlake, kao i kupanje.

Vrtić za pse – cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za boravak vašeg ljubimca u vrtiću za pse, najpre zavisi od vremena koje će on tu provesti. Navešćemo primer cene za jedan dan, koja se kreće u proseku od 1300 do 1500 dinara, a zavisi od toga da li se koristi vaša hrana ili hrana vrtića za pse. Svi pomenuti tretmani (šišanje, pranje zubala i sl), naplaćuju se u proseku oko 1200 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

    Iskustva i preporuke posetilaca

    Zeljana Jeremic
    01.09.2018 08:46

    Koliko samo mogu da vidim u Beogradu vrtic za pse postaje sve vise nekako unosan posao.

    0