Kontakt podaci za vašu firmu

Happy House čuvanje kučnih ljubimaca

  • 1
  • %
5.0 | 6 ocena
Pronađite savršen smeštaj za Vašeg ljubimca, posetite pansion Happy House. U našoj srećnoj kući koja se nalazi u mirnom delu Borče, sve je podređeno ljubimcima koji pored udobnog smeštaja i ishrane, imaju maksimalnu pažnju i nadzor tokom 2...
Pročitaj više
Jovana Zlatoustog 14a
Beograd

Boba salon za šišanje pasa

  • 1
  • %
5.0 | 1 ocena
Salon Boba Grooming pruža usluge kupanja i šišanja pasa po standardu rase ili po želji vlasnika. U prijatnom i jedinstvenom ambijentu našeg salona u Mirijevu dobrodošle su i gospođe mace za koje smo, takođe, pripremili sveobuhvatan tretman u...
Pročitaj više
Jelisavete Andrejevic 6
Beograd

Avala Team čuvanje pasa

  • 1
  • %
0.0 | 0 ocena
Idete na odmor, kraći put, imate poslovne obaveze ili proslave, mi imamo rešenje za vaše ljubimce. Pansion za čuvanje pasa "Avala team" obezbediće smeštaj i brigu o Vašem psu u kućnim uslovima, uz indivudualni pristup i stalni nadzor....
Pročitaj više
/
Beograd

Vrtić za pse - Doggy DayCare

  • 1
  • %
5.0 | 1 ocena
Jedinstveni koncept u našem gradu, Vrtić za pse – Doggy DayCare nudi čuvanje kućnih ljubimaca do 10 kg na sat ili dan. U prijatnom i sigurnom prostoru koji je u potpunosti prilagođen psima, Vaša kuca može da se lepo zabavi, upozna nove dru...
Pročitaj više
Vase Čarapića 24
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći ćemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme

Vrtic-pansion za pse Koska all for dogs

  • 1
  • %
5.0 | 1 ocena
Više ne morate da odlažete Vaše putovanje, jer nemate kome da ostavite ljubimca na čuvanje. Novootvoreni vrtić-pansion za pse Koska – All for dogs pruža idealne uslove za smeštaj i boravak Vašem psu, uz 24-časovni nadzor stručnog osoblja....
Pročitaj više
Bulevar Maršala Tolbuhina 33a (bivša Goce Delceva)
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Vrtić za pse
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Vrtić za pse

Ako zavirimo u neki parkić ili pogledamo kakve rase pasa se šetaju po gradu, zaključićemo da je najviše malih rasa, to jest zapazićete maltezere, bišone, pudlice, pekinezere, čivave, pinčeve, vestije... To su takovani psi za šetnju, zabavu i razonodu ili salonski psi.

vrtić za pse

 

Četvoronožni prijatelji uistinu jesu pridruženi članovi naših porodica, ali se ipak dešavaju situacije da ne možemo svuda da ih povedemo sa sobom. Ponekad je to kraći ili duži poslovni put ili odmor na nekim daljim destinacijama, ili nam je neophodno da nam neko na samo jedan dan ili na svega par časova pričuva ljubimca.

Vrtići za pse

Da ne biste dolazili u situaciju da umoljavate komšiju ili prijatelja koji već ima svog ljubimca da pričuva i vašeg, najbolje rešenje je da se obratite ljudima koji se stručno time bave, odnosno vode brigu o psima dok ste vi odsutni ili zauzeti.

Reč je o vrtićima za pse, i njihove usluge najčešće koriste psi do deset kilograma težine, odnosno rase koje smo nabrojali u uvodnom delu našeg teksta.

Svaki vlasnik želi da zna da je njegov najbolji prijatelj na sigurnom, to jest da će kvalitetno provesti vreme. Vrtići za pse pružaju udoban smeštaj, uz stručno osoblje i veterinarski nadzor.

Ako ostavljate psa na neki malo duži period, neophodno je da donesete dokumentaciju (pošaljete mejlom ili faksom), iz koje se vidi da je vaš ljubimac primio vakcinu protiv zaraznih bolesti, vakcinu protiv besnila, da je čipovan, očišćen od unutrašnjih parazita ali i od buva i krpelja. Važno je da bude zdrav, to jest da nema neku infektivnu bolest.

Vrtići za pse su adekvatno opremljeni, prostorije su zvučno i termo izolovane i klimatizovane. Takozvani apartmani su izrađeni od takvog materijala koji omogućava lako uklanjanje svih nečistoća i redovnu dezinfekciju.

U vrtićima za pse dežura veterinar, koji svakoga dana proverava zdravstveno stanje svih pasa, tako da možete da budete sasvim mirni i sigurni da je vaš najbolji prijatelj u sigurnim rukama.

Vrtić za pse – iskustva

Za pse su obezbeđene raznorazne igračke, kao i poslastice. Kada je reč o hrani, istu možete vi sami da ostavite, ali i da prepustite da o tome brine stručno osoblje. Psi imaju svoj raspored aktivnosti, što znači da se izvode u dve redovne šetnje, obezbeđuje se vreme za odmor kao i za igru.

vrtić za pse cene

 

Ukoliko je vaš ljubimac društven, vreme će provoditi sa ostalim psima, a ako više voli samostalne šetnje, i to će biti omogućeno. Ako pas boravi duže vreme u vrtiću, mogu se iskoristiti i usluge kao što su higijensko šišanje, pranje zubala posebnim psećim pastama za zube, tretmani dlake i poddlake, kao i kupanje.

Vrtić za pse – cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za boravak vašeg ljubimca u vrtiću za pse, najpre zavisi od vremena koje će on tu provesti. Navešćemo primer cene za jedan dan, koja se kreće u proseku od 1300 do 1500 dinara, a zavisi od toga da li se koristi vaša hrana ili hrana vrtića za pse. Svi pomenuti tretmani (šišanje, pranje zubala i sl), naplaćuju se u proseku oko 1200 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i komentari posetilaca

Zeljana Jeremic
Koliko samo mogu da vidim u Beogradu vrtic za pse postaje sve vise nekako unosan posao.0
Marta Dencevic
U sustini podrzavam ideju vrtica za pse ali treba biti oprezan. Ima zaista dosta prevaranata u Beogradu koji se navodno predstavljaju kao poznavaoci pasa ali kada se dodje do prakse, onda to izgleda potpuno drugacije.
Janko Zivanovic
Sva sreca pa u Beogradu postoji zaisat veoma veliki broj razlicitih vrstica za pse.
Ljubinka Sreckovic
U svakom slucaju je ovo postao jedan poprilicno unosan posao koji u svakom slucaju ima svoje prednosti i mane.
Petar Jankovic
Po pravilu je veoma biton da gledate kakvi su to tacno vrtici za pse u pitanju. Mada, najvaznije od svega je to kakvi su ''vaspitaci'' koji sa psima u tim istim vrticima rade.
Nikolina Pantelic
Sto se ovog vrtica tice, naravno da je kvalitet nesto sto je svima bitno i preko potrebno.
Ivan Stojanovic
Samo je veoma vazno da sa vasim ljbimcem radi lice koje je strucno i provereno.
Jana Stankovic
Samo je bitno kakvi su tacno vaspitati u vrticu za pse. To u svakom slucaju treba da budu ljudi koji umeju da rade svoj posao.
Marko Petrovic
Mogu samo slobodno da kazem da je sto se tice ovog vrtica, veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
Biljana Brankovic
Najvaznije od svega je to da je ovo postalo jedan popirlicno unosan biznis.
Dusan Markovic
Koliko samo mogu da vidim u Beogradu vrtic za pse postaje sve vise nekako unosan posao.