O nama - AMBALAŽA ZA PAKOVANJE HRANE MOTOSPEED


Ambalaža za pakovanje hrane “MOTOSPEED” iz Beograda je renomirana firma sa višegodišnjim iskustvom u distribuciji proizvoda u koje spadaju plastična ambalaža (PET ambalaža), stiropor ambalaža, papirna ambalaža i aluminijumska ambalaža za pakovanje hrane.

Naše kutije za hranu koriste se u industriji hrane za pakovanje pečurki, pekarskih proizvoda, keteringe, fast food-ove, ribarnice, poslastičarnice, restorane, itd. U našoj ponudi možete naći ambalažu za pakovanje hrane od ekološki plastičnih masa kao što su EPS (stiropor ambalaža), PVC, PET ambalaža, OPS, PP kao i ambalaža za pakovanje hrane od aluminijumskih folija.

Naš tim zrači iskustvom i mladošću, tako da obezbeđuje najbolju, najkompletniju ponudu ambalaže za pakovanje hrane , uređaja, materijala i mašina za pakovanje hrane. Za nas pakovanje hrane ne podrazumeva samo doneti proizvod, nego to treba uraditi brzo i efikasno. Trudimo se da budemo stručan, kompetentan, predusretljiv i ljubazan partner kome je kupac najvažniji. Naš cilj nije zarada po svaku cenu, već umerena zarada, poverenje klijenata i partnera i trajno prisustvo na tržištu. Naša ambalaža za pakovanje hrane je ekološki prihvatljiva i poseduje sve potrebne i najviše sertifikate o kvalitetu i upotrebi u prehrambenoj i ljudskoj ishrani.

Kutije za hranu su poreklom iz Grčke, Turske, Engleske i Austrije.

Ambalaža i materijali koje možemo da ponudimo klijentima:

 • - plastična ambalaža (PET ambalaža, polipropilenska ambalaža, OPS ambalaža)
 • - stiropor ambalaža
 • - papirna ambalaža
 • - aluminijumska ambalaža

Plastična ambalaža
Plastična ambalaža za pakovanje hrane veoma je zastupljena u distribuciji prehrambenih proizvoda, a u našoj ponudi je moguće je pronaći kutije za hranu izrađene od različitih vrsta plastičnih materijala:

 • - PET ambalaža
 • - polipropilenska ambalaža
 • - OPS ambalaža

PET ambalaža
PET ambalaža je ambalaža od termoplastičnog polimer granulata i koristi se u industriji pakovanja hrane i pića. Ima temperaturno područje primene do 60ºC. Kutije za hranu od PET-a mogu se videti na svakom koraku, a u našoj ponudi možete pronaći širok izbor kutija za hranu sa poklopcem, različitih oblika i dimenzija – kutije za prehrambenu industriju, za kolače i torte, ambalaža za kokošija i prepeličja jaja...

Polipropilenska ambalaža
Polipropilen je termoplastični polimer koji je svoju primenu našao u industriji pakovanja hrane. Ambalaža od polipropilena je providna i idealna za prezentovanje proizvoda koji je spakovan u nju. Korisna je pri pakovanju mesa, voća, povrća i supa. Ne upija miris hrane, izdržljiva je i praktična za upotrebu.
Motospeed u svojoj ponudi ima i mašine za pakovanje hrane u specijalne posude od polipropilena koje se zavaruju, kao i širok izbor posuda i folija za zavarivanje. Posude za zavarivanje mogu biti u raznim bojama (žuta, zelena, crna, crvena, providna...).

OPS ambalaža
OPS ambalaža je visokog sjaja, tvrdoće i otporna na temperature od - 40ºC do + 80ºC. Najčešće se koristi
za pakvanje torti i kolača. Kod nas ovakve kutije možete naći u različitim dimenzijama i oblicima.

Stiropor ambalaža
Stiropor ambalaža ima karakteristiku da toplu hranu zadržava toplom, a hladnu zadržava hladnom. U našoj bogatoj ponudi nalaze se i kutije za hranu, tacne, činije i čaše za kafu za poneti od stiropora.

Papirna ambalaža za pakovanje hrane
Papir je materijal koji se tradicionalno upotrebljava prilikom pakovanja hrane i namirnica, što papirnu ambalažu stavlja na poziciju jedne od zastupljenijih na tržištu prehrambenih proizvoda. Razni proizvodi ambalaže od papira često se koriste u mesarskoj industrijskoj grani i pekarskoj delatnosti, a papir kao materijal koristi se i u ugostiteljskoj delatnosti. U našoj ponudi proizvoda od papira možete pronaći širok asotriman proizvoda, kao što su: papir za pečenje, mesarski papir, salvete i toalet papir.

Aluminijumska ambalaža za pakovanje hrane
Aluminijum kao materijal našao je široku primenu u proizvodnji ambalaže za pakovanje hrane. Aluminijumska ambalaža za pakovanje hrane odlična je za podgrejavanje i zamrzavanje hrane, a koristi se i za pečenje, jer aluminijum kao materijal ima širok temperaturni raspon upotrebe (od -200°C do + 350°C). Aluminijumske kutije za hranu se dosta koriste u pekarskoj i mesnoj industriji, a njenu primenu pronašli su i ugostitelji. U našoj ponudi ambalaže od aluminijuma možete pronaći kutije za hranu i posude od aluminujuma, kao i aluminijumske folije za pakovanje hrane.

Vlasnici kafića i restorana svoj objekat mogu opremiti slamčicama (zglobnih ili za frape), bockalicama i kašičicama (za espresso i sladoled) iz našeg asortimana. Takođe, Motospeed Vam nudi veliki izbor mašina za meso, pakovanje i obradu povrće i za obavljanje raznih procesa u industriji prehrane.

Dostavu ambalaže za pakovanje hrane obavljamo na teritoriji Beograda i cele Srbije. Narudžbine dostavljamo danas za sutra. Transport ambalaže za pakovanje hrane vršimo našim dostavnim vozilima ili putem kurirske službe.

Više informacija možete dobiti putem telefona ili posetom našem web sajtu.

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak: 08 – 17 h
Subota: 09 – 14 h
Nedeljom ne radimo.

Motospeed – kancelarije, izložbeni prostor i maloprodajni objekat
Ustanička 128b, TC „Košum“, Voždovac, Beograd, Srbija.

Motospeed - Veleprodajni objekat
Nova 24 f, Ikarbus 3, Zemun, Beograd

Motospeed - Veleprodajni objekat
Leskovačka bb, Niš, Srbija

Motospeed - Veleprodajni objekat
Nikole Tesle 44, Čačak, Srbija

Iskustva i preporuke posetilaca

11.06.2016 03:07
Milos Bozovic

Ambalaza i materijali koje mozete pronaci u ponudi odnosi se na plasticna ambalaza ,pet ambalaza,polipropilenska ambalaza,ops ambalaza,stiropor ambalaza,papirna ambalaza,

aluminijumska ambalaza.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Ugostiteljska oprema
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Ambalaža za pakovanje hrane Motospeed
 • Ambalaža za pakovanje hrane Motospeed,
 • Ambalaža za pakovanje hrane Motospeed radno vreme,
 • Ambalaža za pakovanje hrane Motospeed Voždovac,
 • Ambalaža za pakovanje hrane Motospeed Beograd,
 • Motospeed Ambalaža za pakovanje hrane,
 • Ambalaža za pakovanje hrane Voždovac,
 • Ambalaža za pakovanje hrane Beograd