Global Karavan specijalni transporti

5.0 | 9 ocena
Ulica: Pećinačka 20, Cara Dušana 205a
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Global Karavan specijalni transporti
Telefon: 011/
Mobilni: 063/
www.globalkaravan.com

O nama

GLOBAL KARAVAN SPECIJALNI TRANSPORTI

Preduzeće Global Karavan doo je transportno preduzeće opredeljeno za specijalni i vangabaritni transport na teritoriji cele Evrope i Azije. Iza nas je dugogodišnje iskustvo na polju transporta svih vrsta tereta, uključujući i one najvećih gabarita, a u saradnji sa našim partnerima uspešno pokrivamo i druge delove sveta.

Zahvaljujući sopstvenom voznom parku, kao i vozilima naših dugogodišnjih partnera, preduzeće Global Karavan doo Beograd može da Vam ponudi optimalna rešenja na polju specijalnih prevoza i prevoza vangabaritnih i teških tereta do 100 tona.

Transportno preduzeće Global Karavan Specijalni Transporti pruža sledeće usluge:

 • specijalni prevoz
 • vangabaritni prevoz
 • prevoz građevinskih i industrijskih mašina, silosa, tankova, kotlova, svih tipova konstrukcija i opreme
 • dozvole za vangabaritni prevoz
 • tehničke pratnje vangabaritnih prevoza sopstvenim vozilima
 • policijske pratnje
 • mišljenja nadležnih institucija i ispitivanje trase
 • pretovari teških tereta
 • špediterske usluge i skladištenje robe

Specijalnost preduzeća Global Karavan doo su specijalni transporti tereta koji svojim karakteristikama prevazilaze klasična transportna rešenja. Ukoliko Vam je potrebno brzo i efikasno dopremanje svih vrsta i gabarita građevinskih i pogonskih mašina, opreme, kotlova, silosa, metalnih i drugih vangabaritnih konstrukcija i opreme, naša ili vozila naših partnera stoje Vam na raspolaganju u svakom trenutku. Glavni princip kojim se rukovodimo u radu je bezbednost svih učesnika, kao i same robe, što postižemo preventivnim delovanjem i iskustvom našeg tima, kao i adekvatnim osiguranjem.

Kako bi Vaša roba sigurno stigla do željene destinacije, naš stručni i profesionalni tim nudi transportna i logistička rešenja koja su krojena prema različitim potrebama naših klijenata. Na osnovu raspoloživih činjenica, odabraćemo adekvatno vozilo, ispitaćemo i izraditi najpogodniju trasu za specijalni transport, zatim obezbediti sve uslove za izvršenje vangabaritnog prevoza, što rezultira dopremanjem robe do krajnjeg korisnika, na optimalan način.

Među uslugama koje se nalaze u ponudi preduzeća Global Karavan doo značajno mesto zauzima usluga pribavljanja dozvola za vangabaritni transport, kao i usluge tehničke pratnje vangabaritnih prevoza za treća lica. Upotrebom relevantne baze podataka, novih i adekvatno opremljenih vozila kojima upravljaju iskusni i obučeni pratioci, možemo da garantujemo maksimalnu sigurnost tokom specijalnih transporta i olakšan put do cilja. U zavisnosti od dimenzija specijalnog tereta postoji mogućnost angažovanja policijske pratnje.

Pored specijalnih transporta, preduzeće Global Karavan nudi i druge vrste transporta po sistemu od vrata do vrata: robni transport, brodski transport, kontejnerski transport, avio transport, kao i prevoz opasnih materija svih kategorija, špediterske usluge i usluge skladištenja robe, pretovar teških tereta i angažovanje adekvatnih dizalica. Takođe, pribavljamo mišljenja nadležnih institucija i ispitivanje trase za sve naše klijente.

Oslonite se na nas svom svojom težinom – Global Karavan Specijalni Transporti!

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Zoran Josipovic
  27.03.2017 08:44

  Zahvaljujuci sopstvenom voznom parku,kao i vozilima njihovih dugogodisnjih partnera, preduzece Global Karavan doo Beograd moze da vam ponudi optimalna resenja na polju specijalnih prevoza i prevoza vangabaritnih i teskih tereta do sto tona.

  Firme u blizini

  Concord transport, Kružni put vozdovački 6, Voždovac, Beograd
  Kronos Komerc transport i špedicija, Nikole Dobrovića 13/11, Novi Beograd, Beograd
  Spring Logistics, Bul Mihajla Pupina 10i, visoko prizemlje lok. 44, i Trstenička 36, Beograd, Novi Beograd, Beograd
  Transport i špedicija selidbe Stošić, Vodovodska 177i/2, Beograd, Čukarica, Beograd
  Trailer group transport i špedicija, 4. Juli br.2, Smederevo, Stari grad, Beograd
  Logistics design transportne usluge, Višnjicki venac 109, Palilula, Beograd
  Bg Trans 011 transport, Kružni put 4b, Grocka, Beograd
  Alfa Prime, Žorža Klemensoa 37, Stari grad, Beograd
  Laki Transport Prevoz robe, /, Borča, Beograd
  Idi na vrh strane