Transport i špedicija selidbe Stošić

5.0 | 5 ocena
Ulica: Vodovodska 177i/2, Beograd
Grad: Beograd
Opština: Čukarica
Transport i špedicija selidbe Stošić
Telefon: 011/
Mobilni: 063/
www.selidbe-stosic.com

O nama


Agencija Selidbe Stošić jeste agencija koja i danas posluje sa dugogodišnjom tradicijom na teritoriji Beograda, a i šire, i s obzirom da smo prisutni na tržištu toliko dugo, najbolje ga poznajemo i možemo da obavimo najbolji posao za vas. Naša agencija vam može ponuditi usluge transporta i špedicije, bez obzira o kojoj vrsti robe je reč, i bez obzira na to do kog odredišta želite da se vaša roba otpremi. Transport i špedicija su poslovi kojima se najduže bavimo, tako da smo u njima postali pravi eksperti, pa prema tome možete da budete potpuno mirni, jer kod nas dobijate proverenu uslugu, najpovoljnije na tržištu.

Sve dodatne aktivnosti u vezi sa transportom i špedicijom agencija Stošić može veoma brzo i efikasno obaviti umesto vas, pri čemu najpre mislimo na pribavljanje potrebne dokumentacije koja mora da prati robu tokom transporta i špedicije. Na ovaj način možemo da vam uštedimo mnogo vremena i novca, jer tačno znamo šta vam je potrebno i kako da vam to nabavimo. Pored toga, ako vam je potrebna fizička podrška u vezi svih pratećih poslova transportu i špediciji, i tu možemo da vam pomognemo, jer našu agenciju zapravo čini vrlo stručno i predusretljivo osoblje koje može da vam pomogne u svemu što je potrebno.

Selidbe Stošić karakteriše vrlo profesionalna odnos prema poslu koji preuzmu, tako da možete da budete potpuno sigurni da ćete za svoj novac dobiti maksimalnu uslugu i najbolji kvalitet, jer su to osnovni razlozi zbog kojih smo lideri na domaćem tržištu. Za selidbe Stošić ne postoji prepreka, niti bilo kakva granica u transportu i špediciji, naša osnovna misija jeste da svi naši klijenti budu najzadovoljniji, tako da se uvek trudimo da ponudimo i više i bolje od svih ostalih, jer zaista razumemo koliko naporno može biti da sve ovo organizujete sami. Zato nemojte čekati ni trenutka, odmah uzmite telefone u ruke i zovite nas, da se vidimo, da nam kažete šta vam treba i da vam damo predlog kako najbolje možemo da vam pomognemo. Naša misija ste vi, pozovite nas i dozvolite da vam pokažemo zašto smo najbolji.

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Aldin Šahbazović
  24.07.2015 02:58

  Pozdrav,

  Htio bih transportovati tonu meda sa adrese iz Banovića (BiH) na adresu u Amman (Jordan) vodenim putem. Koji je Vaš prijedlog, Vaša ponuda i procedura navedenog?

  Hvala,

  Aldin Š

  Firme u blizini

  Concord transport, Kružni put vozdovački 6, Voždovac, Beograd
  Kronos Komerc transport i špedicija, Nikole Dobrovića 13/11, Novi Beograd, Beograd
  Spring Logistics, Bul Mihajla Pupina 10i, visoko prizemlje lok. 44, i Trstenička 36, Beograd, Novi Beograd, Beograd
  Trailer group transport i špedicija, 4. Juli br.2, Smederevo, Stari grad, Beograd
  Logistics design transportne usluge, Višnjicki venac 109, Palilula, Beograd
  Bg Trans 011 transport, Kružni put 4b, Grocka, Beograd
  Alfa Prime, Žorža Klemensoa 37, Stari grad, Beograd
  Global Karavan specijalni transporti, Pećinačka 20, Cara Dušana 205a, Zemun, Beograd
  Laki Transport Prevoz robe, /, Borča, Beograd
  Idi na vrh strane