Dodaj firmu

Stomatološka poliklinika Dentaland

4.4 | 15 ocena
Član 2 godine Komentari korisnikaNapišite recenziju
Komentari posetilaca
Neregistrovan korisnik
18.07.2022 13:33

Sve preporuke! Vrhunska usluga i stručno osoblje. Uvek rado odlazim i imam samo prijatna iskustva. Svi su izuzetno brižni i pažljivi i uvek spremni da vas saslušaju i izadju vam u susret, što je meni lično jako važno jer zahvaljući pozitivnom iskustvu u Dentalandu nikada ne osećam onu poznatu nelagodu pri pomisli na odlazak kod zubara. Sve pohvale i želim vam još mnogo uspeha u radu!

Neregistrovan korisnik
27.05.2022 15:55

Profesionalni,tačni,neverovatno dobro rade,eksta su.Za svaku preporuku i pohvalu i ja lično ih svima preporučujem.Markov Saša

Neregistrovan korisnik
01.12.2019 02:21

Bio sam pacijent u ovoj poliklinici ukupno 8 nedelja. Doputovao sam iz inostranstva i mogu da kazem da sam izuzetno zadovoljan sa prijemom i zubarskim tretmanom. U ovoj poliklinici sam se osecao kao kod svoje kuce. Bio sam okruzen sa sjajnim profesionalcima na celu sa dr Zoranom Bozejcem. Ocekujem da ova poliklinika bude proglasena za No 1 u Novom Sadu.

Biljana Tomic
24.04.2019 02:28

Već 16 godina prezadovoljna vrhunskom uslugom ovog sjajnog ekspertskog tima. Imam vrlo komplikovanu anamnezu, ali sve moje probleme je brzo, lako i uspešno rešio ovaj tim izvanrednih stručnjaka. Naravno, ne menjam ih nizašta na svetu.

Ostavite komentar
    Mapa
    Stomatološka poliklinika Dentaland
    Idi na vrh strane