Stomatološka poliklinika Dentaland

4.1 | 8 ocena
Ulica: Dositejeva 14
Grad: Novi Sad
Stomatološka poliklinika Dentaland
Telefon: 021/
Mobilni: 065/
www.dentaland.info

O nama

STOMATOLOŠKA POLIKLINIKA “DENTALAND”

Stomatološka poliklinika DENTALAND osnovana je 2006. godine u Novom Sadu. Želja osnivača je bila da na bazi svog višegodišnjeg iskustva u privatnoj praksi i na Stomatološkom fakultetu Novi Sad, svakom pacijentu pruže maksimalnu pažnju, stručnost i kompletne stomatološke usluge prema najvišim svetskim standardima.

U prijatnom i interesantno opremljenom enterijeru ordinacije naše pacijente više od 10 godina čeka vrhunski tim stručnjaka. Osnivači stomatološke poliklinike DENTALAND su:

 • -dr Danijela Ivanović – specijalista paradontologije i oralne medicine
 • -dr sci.stom. Branislava Velicki Bozejac – specijalista bolesti zuba i endodoncije
 • -dr Zoran Bozejac – specijalista oralne hirurgije i implantologije

Pored osnivača, u našem timu se nalaze i renomirani stručnjaci iz oblasti protetike, dečije stomatologije, kao i stručni konsultanti iz ortopedije vilica-ortodoncije.

ZADOVOLJNI I NASMEJANI PACIJENTI SU NAŠ NAJVEĆI USPEH!

Stomatološka poliklinika Dentaland nudi Vam usluge iz sledećih oblasti:

 • Implantologija i oralna hirurgija 
 • Protetika
 • Estetska i restaurativna stomatologija
 • Parodontologija i oralna medicina
 • Endodoncija
 • Dečja i preventivna stomatologija
 • Ortodoncija

Jedna od specijalističkih usluga stomatološke poliklinike Dentaland je implantologija i oralna hirurgija. Zubni implantati predstavljaju jednostavan način kojim se nadoknađuju izgubljeni zubi.
Implantati su funkcionalno i estetski prihvatljivo rešenje za pacijenta. Na osnovu detaljnog pregleda pacijenta i uz odgovarajuće rendgen snimke (3D CT RTG snimke), pravi se plan ugradnje implantata koji se bezbolno obavlja u našoj ordinaciji. U radu koristimo najsavremenije “Ankylos” i “MegaGen” implantate koji daju visok procenat uspešnosti ugradnje.

Stomatološka poliklinika Dentaland nudi Vam i usluge stomatološke protetike. Sa željom da vratimo osmeh na lice našim pacijentima, vrhunski tim stručnjaka nudi sve vrste protetskih zubnih nadoknada: metalo-keramičke krunice, bezmetalne keramičke krunice, keramičke fasete, vironit proteze i akrilatne totalne proteze. Zubne nadoknade treba da odgovaraju u funkcionalnom smislu, ali je vrlo važno i da se pacijenti osećaju prijatno sa njima, kao i da bude zadovoljen estetski efekat.

Ukoliko želite da imate lepe zube nakon samo jednog tretmana, naša preporuka su fabrički napravljene kompozitne fasete – nemačke firme " Edelweise " kojima se verno imitira boja i oblik zuba. One su napravljene od nano-hibridnog kompozitnog matrijala, laserski sintetizovanog, te su dugotrajne, lako se postavljaju i repariraju, a cena je prihvatljiva. Minimalnom i potpuno bezbolnom intervencijom postiže se maksimalan efekat za pacijenta u samo jednoj poseti stomatologu.

Imajte zube kakve ste oduvek želeli i očarajte sve oko Vas savršenim osmehom.
Posetite stomatološku polikliniku Dentaland!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-19h
subota od 09-14h

Stomatološka poliklinika DENTALAND
Novi Sad
Dositejeva 14

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  01.12.2019 02:21

  Bio sam pacijent u ovoj poliklinici ukupno 8 nedelja. Doputovao sam iz inostranstva i mogu da kazem da sam izuzetno zadovoljan sa prijemom i zubarskim tretmanom. U ovoj poliklinici sam se osecao kao kod svoje kuce. Bio sam okruzen sa sjajnim profesionalcima na celu sa dr Zoranom Bozejcem. Ocekujem da ova poliklinika bude proglasena za No 1 u Novom Sadu.

  Biljana Tomic
  24.04.2019 02:28

  Već 16 godina prezadovoljna vrhunskom uslugom ovog sjajnog ekspertskog tima. Imam vrlo komplikovanu anamnezu, ali sve moje probleme je brzo, lako i uspešno rešio ovaj tim izvanrednih stručnjaka. Naravno, ne menjam ih nizašta na svetu.

  Firme u blizini