Stomatološka ordinacija dr. M.Bošković

5.0 | 11 ocena
Ulica: Bulevar oslobođenja 107
Grad: Novi Sad
Stomatološka ordinacija dr. M.Bošković
Telefon: 021/
Mobilni: 069/

O nama

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA "BOŠKOVIĆ"

Stomatološka ordinacija "BOŠKOVIĆ" je porodična ordinacija u Novom Sadu koja brine o dentalnom zdravlju i savršenom osmehu svojih pacijenata već 17 godina. Osnivač ordinacije je Dr Marica Bošković sa iskustvom u stomatologiji od 1978. godine.

Sa specijalizacijom u oralnoj hirurgiji, dr Bošković postaje prvi ženski oralni hirurg u Vojvodini. Nakon uspešne karijere načelnika Doma zdravlja “Zmaj Ognjeni Vuk”, nastavlja svoju karijeru u privatnoj praksi 2001. godine, kada je otvorena stomatološka ordinacija "BOŠKOVIĆ".

U privatnoj praksi, fokusirajući se na nastavak stručnog usavršavanja u domaćim i stranim institucijama, pacijentima pruža mogućnost korišćenja svih stomatoloških usluga sa akcentom na oralnu hirurgiju, paradontologiju i protetku.

Od 2011. godine timu se priključuje doktor stomatologije Dr Mirko Bošković, koji 2012- te godine preuzima osnivačku ulogu i postaje odgovorno lice Stomatološke ordinacije "BOŠKOVIĆ". Dr Mirko Bošković se edukuje na najsavremenijim kongresima, seminarima i kursevima, kako domaćim, tako i inostranim iz oblasti protetike, implantologije, endodoncije, dentalnih lasera.

Kao kruna svega završava dvogodišnji sveobuhvatni program iz Ortodoncije u svetski priznatom američkom sistemu "Progressive Orthodontics" uvrstivši u praksu i najsavremeniji individualni ortodontski sistem "IP appliance®", prilagođen individualnom pacijentu uz pomoć napredne dijagnostike na specijalizovanom softveru.

Stomatološka ordinacija “BOŠKOVIĆ” nudi usluge iz sledećih oblasti:

Od kraja 2017. godine ordinacija je opremljena najsavremenijim diodnim laserom "BiolaseEpic X" koji se pokazao veoma uspešnim u terapiji parodontoze, apikalnih procesa (endodonciji), meko-tkivnoj hirurgiji, bola u viličnom zglobu, te je veoma efikasan u beljenju zuba.

Stomatološka ordinacija “BOŠKOVIĆ” opremljena je i najsavremenijom tehnologijom za 3D (trodimenzionalno) snimanje zuba, uz mnogo manju dozu zračenja kojoj je pacijent izložen. Primenom ovog jedinstvenog aparata dobija se snimak neuporedivo boljeg kvaliteta u sve tri prostorne dimenzije, što omogućava znatno precizniju dijagnostiku stanja zuba, čak i kosti.

U prijatnom ambijentu ordinacije “BOŠKOVIĆ” profesionalni i stručni tim doktora svakom pacijentu pristupa sa mnogo pažnje i strpljenja, uz primenu savremene opreme i najkvalitetnijih materijala. Vrlo rado ćemo Vam ponuditi sve neophodne savete za pravilno održavanje higijene usta i zuba. Jer, savršeno blistav i zdrav osmeh pacijenata je najbolja potvrda kvaliteta našeg rada.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 13-20h
subota po potrebi

Stomatološka ordinacija “BOŠKOVIĆ”, Bulevar Oslobođenja 107, I sprat, Novi Sad

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  07.09.2020 10:12

  Da, ubedljivo najjača strukovno ordinacija

  Slavica Stevanovic
  30.04.2018 12:27

  Ordinacija Boskovic je ordinacija sa dugom tradicijom i pored toga su opremljeni sa najsavremenijom tehnologijom za 3D snimanje zuba.

  Firme u blizini

  Žiža Popović Dent, Patrijarha Pavla 1a, Novi Sad
  Stomatološka ordinacija Malović Kosanović, Žarka Vasiljevića 11a, Novi Sad
  Dental Centar Amidžić, Miše Dimitrijevića 39, Novi Sad
  Stomatološka ordinacija dr Rosa Bašić, Dimitrija Tucovića 2, Novi Sad
  Risus Ortodoncija, Narodnog fronta 43, Novi Sad
  Stomatološka ordinacja dr Svjetlana Ljubojev, Zmaj Ognjena Vuka 3/4, Novi Sad
  Stomatološka ordinacija Drapšin Burnov, Vase Stajića 15, Novi Sad
  Maya Dental Office stomatološka ordinacija, Alekse Šantića 56, Novi Sad