O nama - STOMATOLOŠKA ORDINACIJA "BOŠKOVIĆ"


Stomatološka ordinacija "BOŠKOVIĆ" je porodična ordinacija u Novom Sadu koja brine o dentalnom zdravlju i savršenom osmehu svojih pacijenata već 17 godina. Osnivač ordinacije je Dr Marica Bošković sa iskustvom u stomatologiji od 1978. godine.

Sa specijalizacijom u oralnoj hirurgiji, dr Bošković postaje prvi ženski oralni hirurg u Vojvodini. Nakon uspešne karijere načelnika Doma zdravlja “Zmaj Ognjeni Vuk”, nastavlja svoju karijeru u privatnoj praksi 2001. godine, kada je otvorena stomatološka ordinacija "BOŠKOVIĆ".

U privatnoj praksi, fokusirajući se na nastavak stručnog usavršavanja u domaćim i stranim institucijama, pacijentima pruža mogućnost korišćenja svih stomatoloških usluga sa akcentom na oralnu hirurgiju, paradontologiju i protetku.

Od 2011. godine timu se priključuje doktor stomatologije Dr Mirko Bošković, koji 2012- te godine preuzima osnivačku ulogu i postaje odgovorno lice Stomatološke ordinacije "BOŠKOVIĆ". Dr Mirko Bošković se edukuje na najsavremenijim kongresima, seminarima i kursevima, kako domaćim, tako i inostranim iz oblasti protetike, implantologije, endodoncije, dentalnih lasera.

Kao kruna svega završava dvogodišnji sveobuhvatni program iz Ortodoncije u svetski priznatom američkom sistemu "Progressive Orthodontics" uvrstivši u praksu i najsavremeniji individualni ortodontski sistem "IP appliance®", prilagođen individualnom pacijentu uz pomoć napredne dijagnostike na specijalizovanom softveru.

Stomatološka ordinacija “BOŠKOVIĆ” nudi usluge iz sledećih oblasti:

Od kraja 2017. godine ordinacija je opremljena najsavremenijim diodnim laserom "BiolaseEpic X" koji se pokazao veoma uspešnim u terapiji parodontoze, apikalnih procesa (endodonciji), meko-tkivnoj hirurgiji, bola u viličnom zglobu, te je veoma efikasan u beljenju zuba.

Stomatološka ordinacija “BOŠKOVIĆ” opremljena je i najsavremenijom tehnologijom za 3D (trodimenzionalno) snimanje zuba, uz mnogo manju dozu zračenja kojoj je pacijent izložen. Primenom ovog jedinstvenog aparata dobija se snimak neuporedivo boljeg kvaliteta u sve tri prostorne dimenzije, što omogućava znatno precizniju dijagnostiku stanja zuba, čak i kosti.

U prijatnom ambijentu ordinacije “BOŠKOVIĆ” profesionalni i stručni tim doktora svakom pacijentu pristupa sa mnogo pažnje i strpljenja, uz primenu savremene opreme i najkvalitetnijih materijala. Vrlo rado ćemo Vam ponuditi sve neophodne savete za pravilno održavanje higijene usta i zuba. Jer, savršeno blistav i zdrav osmeh pacijenata je najbolja potvrda kvaliteta našeg rada.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 13-20h
subota po potrebi

Stomatološka ordinacija “BOŠKOVIĆ”, Bulevar Oslobođenja 107, I sprat, Novi Sad

Iskustva i preporuke posetilaca

30.04.2018 12:27
Slavica Stevanovic

Ordinacija Boskovic je ordinacija sa dugom tradicijom i pored toga su opremljeni sa najsavremenijom tehnologijom za 3D snimanje zuba.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Stomatoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Stomatološka ordinacija dr. M.Bošković
  • Stomatološka ordinacija Bošković,
  • dr. M.Bošković stomatološka ordinacija,
  • Stomatološka ordinacija Bošković Novi Sad,
  • Stomatološka ordinacija u Novom Sadu,
  • ordinacija dr. M.Bošković Novi Sad,
  • Stomatološka ordinacija Bošković radno vreme