Žiža Popović Dent

4.9 | 13 ocena
Ulica: Patrijarha Pavla 1a
Grad: Novi Sad
Žiža Popović Dent
Telefon: 021/
Mobilni: 069/

O nama

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ŽIŽA POPOVIĆ DENT


Savremeno opremljena stomatološka ordinacija Žiža Popović Dent nalazi se u Novom Sadu i na jednom mestu nudi široku paletu stomatoloških usluga koje će učiniti da Vaši zubi budu savršeno zdravi i estetski lepi. Zdravlje zuba je od velike važnosti za zdravlje čitavog organizma koji je sastavljen od sistema koji su međusobno povezani. Zato je vrlo važno čuvati zdravlje usta i zuba kako bi čitavo telo bilo u savršenoj formi.

Sa željom da uvek budete zdravi, a Vaš osmeh savršeno blistav, ordinacija Žiža Popović Dent nudi Vam stomatološke usluge iz oblasti:

 • Konzervativne i estetske stomatologije
 • Stomatološke protetike
 • Dečje i preventivne stomatologije
 • Parodontologije i oralne hirurgije
 • Ortodoncije


Rana dijagnoza karijesa, kao i sprovođenje adekvatne terapije je od izuzetnog značaja za zdravlje Vaših zuba. Naš stručni tim stomatologa u svom radu koristi najsavremenije stomatološke materijale i minimalno invazivne metode, što našim pacijentima omogućava da sa lakoćom prevaziđu nelagodnosti i ranije strahove od sličnih intervencija.

Stomatološka ordinacija Žiža Popović Dent nudi Vam veliki izbor usluga iz oblasti stomatološke protetike, u skladu sa savremenim metodama rada. Bilo da je Vaš izbor mobilna ili fiksna protetika, naš rad je zasnovan, pre svega, na detaljnoj dijagnostici, lečenju potpornog aparata i rehabilitaciji.

Posebnu pažnju u našem radu poklanjamo najmlađim pacijentima koji od najranijeg uzrasta treba da nauče o važnosti redovnog odlaska kod zubara. Naše ljubazno i profesionalno osoblje trudi se da kroz zanimljive demonstracije na modelima i putem prezentacije, nauči sve mališane o redovnom i pravilnom održavanju oralne higijene, poseti stomatologu i pravilnoj ishrani.

Takođe, u našoj ordinaciji vršimo savetovanje budućih majki o važnosti dojenja za razvoj orofacijalnog sistema, dajemo sve potrebne informacije o mlečnoj denticiji i na taj način omogućavamo budućim majkama da što lakše prođu kroz fazu mlečne denticije zajedno sa svojim bebama.

Stomatologija pored lečenja mora da zadovolji sve potrebe pacijenta, među kojima estetika zauzima značajno mesto i dolazi kao obavezna na kraju sprovedenog lečenja. Bezmetalna keramika, keramičke i kompozitne fasete i niz drugih usluga na raspolaganju su Vam u stomatološkoj ordinaciji Žiža Popović Dent.

Beljenje zuba i zubni nakit su najlepše usluge koje pružamo našim pacijentima. Postupak rada je potpuno bezbolan za pacijenta. Već nakon jednog tretmana bićete zadovoljni rezultatima i nećete moći da sakrijete zadovoljstvo zbog novog osmeha.

Ordinacija Žiža Popović Dent svakog meseca organizuje posebne AKCIJE na određene stomatološke usluge, a više informacija o tome možete dobiti ukoliko nas kontaktirate putem fejsa, mejla, telefona ili sajta:
Tel: 021/30 11 609
Mob: 069/ 144 96 56
E-mail: nikolina.ziza@gmail.com

Pratite nas i putem

Saradnici:
Dr Jelena Filipović 069/555-6737
Dr Mirjana Marković 064/918-9809

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09h-20h
subota od 09h-13h
nedelja neradan dan

Stomatološka ordinacija Žiža Popović Dent; Patrijarha Pavla 1a; Novi Sad

Cenovnik

5 najnovijih iz cenovnika

1. Terapija alveolitisa (1 seansa)
1.000 rsd
2. Glas-jonomer ispun na mlečnom zubu
1.000 rsd
3. Izbeljivanje u ordinaciji
15000,00
4. Izbeljivanje avitalnog zuba
4000,00
5. Helio nadogradnja
4000,00
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Stomatološka ordinacija dr. M.Bošković, Bulevar oslobođenja 107, Novi Sad
  Stomatološka Ordinacija Dentix Vitalon, Vladike Ćirića 9, Novi Sad
  Dental Centar Amidžić, Miše Dimitrijevića 39, Novi Sad
  Stomatološka ordinacija Dr Golub, Bulevar Patrijarha Pavla 24, Novi Sad
  Stomatološka ordinacija dr Rosa Bašić, Dimitrija Tucovića 2, Novi Sad
  Risus Ortodoncija, Narodnog fronta 43, Novi Sad
  Stomatološka ordinacija Drapšin Burnov, Vase Stajića 15, Novi Sad
  Bobić Dental Centar stomatološka ordinacija, Koste Abraševića 44, Novi Sad
  Maya Dental Office stomatološka ordinacija, Alekse Šantića 56, Novi Sad