Delić Dent

  • 5
  • %
5.00 | 5 ocena
  • Ulica: Janka Čmelika 40
  • Grad: Novi Sad
  • Mobilni: 063/Prikaži broj

O nama - DELIĆ DENT


Stomatološka ordinacija Delić Dent nalazi se na adresi Janka Čmelika, broj 40, u Novom Sadu. U prijatnom ambijentu naše stomatološke ordinacije nudimo Vam širok spektar stomatoloških usluga od dečije i konzervativne stomatologije do oralne hirurgije.


Zahvaljujući tome što pratimo sve svetske trendove u oblasti stomatologije, u našoj moderno opremljenoj ordinaciji sprovodimo minimalne invazivne procedure, uz upotrebu vrhunskih materijala.


Stomatološka ordinacija Delić Dent nudi Vam sve stomatološke usluge na jednom mestu:


Upotrebom najsavremenijih metoda i materijala, naš stručni tim stomatologa pružiće Vam kvalitetnu uslugu i rešiti sve probleme koji se tiču zdravlja Vaših zuba. Pored detaljnog pregleda, u ordinaciji Delić Dent, možete dobiti sve neophodne savete o pravilnoj nezi Vaših zuba besplatno.


Posebnu pažnju posvećujemo radu sa decom, uz maksimalan komfor i zadovoljstvo Vaših mališana. Nastojimo da deci od malih nogu ukažemo na važnost redovnog pranja zuba i očuvanja njihovog zdravlja, kao i da razbijemo eventualni strah od zubara, kako bi rado i redovno dolazila kod nas.


Rad naše ordinacije zasnovan je na želji da Vam ponudimo sve vrste stomatoloških usluga na jednom mestu, uz upotrebu najkvalitetnijih materijala . Svim našim pacijentima nudimo mogućnost plaćanja na rate.


Delić Dent, Janka Čmelika 40, Novi Sad

Iskustva i komentari posetilaca

02.12.2019 06:51
Dragana Stojadinovic
Odlična i vrlo ljubazna dr. stomatologije
03.08.2017 11:19
Jana Stankovic
Delic Dent je daleko samo od neke stomatoloske ordinacije u kojoj mozete da dobijete prosto lecenje ili vadjenje zuba. Stomatoloska ordinacija Delic Dent je pored svega toga mesto na kojem ce uvek ljubazno da vas upute u pravilno odrzavanje zuba i licnu higijenu, posto mnogi ljudi zapravo ne shvataju koliko je to vazno i bitno.
05.07.2017 01:03
Biljana Brankovic
Po meni je jedini manji problem sa Delic Dent u tome sto se malo duze vreme ceka da dodjete na red.
23.05.2017 02:09
Dusan Markovic
Ukoliko nesot vredi u celoj prici onda je to svakako Delic Dent. Nista drugo po meni nije bas toliko vazno koliko mi se samo cini.
12.08.2015 11:20
Ivan Stojmirović
Fiksna protetika najvišeg kvaliteta u Novom Sadu. Moji zubi konačno imaju pravilan položaj!
17.07.2015 03:41
Ljubica Mihajlovic
Najbolja stomatoloska ordinacija. Sve pohvale i topla preporuka.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ZDRAVSTVO Stomatoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Delić Dent
  • delić dent,
  • stomatološka ordinacija delić dent,
  • stomatološka ordinacija delić dent novi sad,
  • delić dent stomatološka ordinacija