Stomatoloska ordinacija Vesodent

  • 1
  • %
5.00 | 1 ocena

O nama - STOMATOLOŠKA ORDINACIJA VESODENT


Savremeno opremljena stomatološka ordinacija Vesodent nalazi se kod Arene na Novom Beogradu i nudi sve vrste stomatoloških usluga na jednom mestu. Zahvaljujući tome što konstantno pratimo razvoj i dostignuća savremene tehnologije i prilikom intervencija koristmo najkvalitetnije materijale, u našoj ordinaciji možete uspešno rešiti svaki Vaš stomatološki problem.

Naš tim čine vrhunski stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom koji praktikuju individualan pristup prema svakom pacijentu, kako bi se osećali sigurno i bez straha od stomatologa. Kontinuirana edukacija naših doktora i upotreba najsavremenije opreme i materijala omogućava nam da na najbolji i najkvalitetniji način ispunimo sve zahteve pacijenata.

Stomatološka ordinacija Vesodent nudi Vam sledeće usluge:

Najbolja prevencija u borbi protiv karijesa je redovna poseta stomatologu. Zbog savremenog načina života i ishrane koja nikako ne pogoduje zubima redovan stomatološki pregled je neophodan kako bi se sprečili ili rano otkrili određeni poremećaji. Rad naše ordinacije zasnovan je na želji da Vam ponudimo sve vrste stomatoloških usluga na jednom mestu, brzo, kvalitetno i povoljno.

Svi tretmani su minimalno invazivni i apsolutno bezbedni, što kod naših pacijenata stvara visok nivo poverenja i sigurnosti. Pored pregleda lekara, u stomatološkoj ordinaciji Vesodent možete dobiti i sve neophodne savete o pravilnoj higijeni Vaših zuba.

Naš tim stručnjaka čine:

• Dr Veselin Trifković, doktor stomatologije sa preko pet godina iskustva čija je specijalnost izrada svih stomatoloških protetskih nadoknada. Završio je Višu stomatološku školu u Zemunu i Stomatološki fakultet u Pančevu, a trenutno je na specijalizaciji iz stomatološke protetike na VMA.

• Dr Mira Miletić, specijalista ortopedije vilica, sa preko pet godina iskustva.

Zakažite već danas i lako se rešite problema sa zubima!

Posetite našu Facebook stranicu!

Stomatološka ordinacija Vesodent, Bulevar Arsenija Čarnojevića 82, Arena, Novi Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

05.07.2019 12:36
Natasa Sretenovic
Najbolji stomatolog.Fantastičan doktor.Prijateljski nastrojen sa divnom energijom.Uvek spreman da sasluša i maksimalmo pomogne.Svakog pacijenta dozivljava kao najboljeg prijatelja, sto je najvaznija njegova osobina. Cene su krajnje pristupačne. Sve preporuke od srca za doktora Veselina.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ZDRAVSTVO Stomatoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Stomatoloska ordinacija Vesodent
  • Stomatoloska ordinacija Vesodent,
  • Stomatoloska ordinacija Vesodent radno vreme