Dom Sveti Trifun Dorcol

3.8 | 6 ocena
Ulica: Knićaninova 12
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Dom Sveti Trifun Dorcol
Telefon: 011/
Mobilni: 063/
www.domsvetitrifun.rs

O nama


Dom za stare "Sveti Trifun" nalazi se u okolini centra grada u Knićaninovoj ulici broj 12, na Dorćolu u Beogradu. Na veoma atraktivnoj lokaciji u gradu, na oko 200 metara od kalemegdanske tvrđave i na oko 300 metara od Skadarlije, pronaći ćete dom za smeštaj starijih lica, koji se brine o njihovim individualnim potrebama.

Budući da je naš starački dom smešten u jednoj od sporednih ulica na Dorćolu, isti je zaklonjen od konstantne gradske buke i vreve, što našim korisnicima obezbeđuje mir i udobnost. Posebnu čar prilazu našem domu za stare daje kaldrma na putu koja je karakteristična za stari deo Beogarda.

Starački dom "Sveti Trifun" poseduje dvorište koje se proteže na 1, 5 ar u kom naši korisnici mogu svakodnevno da borave po svojoj želji i uz dopuštenje lekara i osoblja zaduženog za brigu i negu o istima. Redovno organizujemo u okviru naših radnih terapija, šetnje do Kalemegdana, Skadarlije, keja i užeg centra grada.

U našem domu za stare nalazi se:

 • dnevna soba
 • trpezarija
 • dvokrevetne sobe
 • trokrevetne sobe
 • apartmani sa zasebnim toaletima


Kompletno opremljene sobe, sa dosta dnevne svetlosti, obezbeđuju našim korisnicima prijatan i komforan boravak. Naš dom za stare u centru grada "Sveti Trifun" namenjen je pokretnim, polupokretnim, nepokretnim, dezorijentisanim, dementnim i životno ugroženim osobama trećeg doba, o čijim potrebama se brine stručno osoblje.

Naš tim čine socijalni radnici, lekari specijalisti, fizioterapeuti, tehničari, više medicinske sestre, gerontološke sestre, bolničarke i negovateljice koje svakom našem korisniku posvećuju maksimalnu pažnju u toku 24h, sedam dana u nedelji, tokom cele godine. Posedujemo specijalne bolničke krevete za nepokretne osobe koje je moguće prilagoditi kilaži osobe, uz mogućnost podizanja i spuštanja istih, čine se sprečava pojava rana duž tela i poboljšava cirkulacija u istom.

Brinemo se da svi naši korisnici na vreme uzimaju propisane lekove i terapiju jer nam je njihovo optimalno zdravlje na prvom mestu. Ukoliko je potrebno organizujemo specijalističke preglede i vodimo računa o tome da korisnici našeg doma za stare dobiju adekvatnu zdravstvenu pomoć.

Takođe vodimo računa o ličnoj higijeni svakog našeg korisnika. Važno nam je da se svi Vi koji boravite kod nas osećate kao u svom domu, zadovoljni negom i pažnjom koju možemo da Vam obezbedimo.

Pripremu hrane prilagodili smo posebnim potrebama svakog korisnika našeg doma za stare u centru grada. Uz tri obroka i užinu u toku dana, nastojimo da zadovoljimo potrebe naših korisnika za kvalitetnom ishranom bogatom proteinima i mineralima.

Pored stalnog boravka, primamo takođe i korisnike na dnevni boravak.

Kontakt telefon:
011/ 262 00 41

Direktor: 063 338 251
PR-Doma: 063 437 043
Socijalna radnica: 063 437 114
Doktorka: 063 437 832
i glavna sestra: 063 437 561

Starački dom u okolini centra grada.
Vaš najbolji izbor.

Dom za stare "Sveti Trifun" Dorćol, Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Tamara Jankovic Vokes
  14.12.2013 09:04

  Ovo je veoma povoljna ustanova za stare. Lep smestaj, medicinska nega na visini, ljubazno i kompetentno osoblje.

  Firme u blizini

  Dom za stara lica Medikalija, Save Kovacevica 4b, II deo, Krnjača, Borča, Beograd
  Dom za smestaj starih osoba Kruna, Svetog Nikole 43, Zvezdara, Zvezdara, Beograd
  Bg Dom 56 Dom za stare, Jovana Popovica 13, Vozdovac, Voždovac, Beograd
  Livenega gerontološki centar, Deli Radivoja 29, Voždovac, Beograd
  Lela Dom Plus dom za stare, Igora Vasiljeva 2m, Krnjača, Palilula, Beograd
  Dom Dedinje, Čakorska 1, Savski venac, Beograd
  Senjački kutak dom za stare, Kablarska 14, Savski venac, Beograd
  Royal dom za stara lica, Igora Vasiljeva 32, Krnjača, Palilula, Beograd
  Olga dom za stara lica, Veletinska 5d (Kotež), Palilula, Beograd
  VITALIS Dom za stare, Petra Kočića 35a, Zemun, Beograd