O nama - COPY PLUS SERVIS BIRO OPREME


Servis biro opreme COPY PLUS osnovan je 2001. godine i pruža usluge servisa i prodaje birotehničke opreme. Zahvaljujući velikom iskustvu i stalnom usavršavanju našeg tima servisera, u mogućnosti smo da preuzmemo kompletnu brigu o Vašim kopir aparatima, laser i matričnim štampačima.

Primarna delatnost servisa COPY PLUS je servisiranje i popravka fotokopir aparata marke Canon, ali Vam stojimo na raspolaganju i za popravku laserskih štampača, telefaks aparata, kao i reciklažu toner kaseta za laserske štampače i punjenje kertridža za inkjet štampače. Za svaki deo garantujemo ispravnost i funkcionalnost, a posedujemo i sopstveno servisno vozilo, što omogućava brzu i efikasnu uslugu, u roku od 24 sata.

Servis biro opreme COPY PLUS nudi Vam sledeće usluge:

Jedna od delatnosti našeg servisa je prodaja štampača i prodaja tonera vodećih svetskih proizvođača. U našoj ponudi nalazi se kompletan asortiman proizvoda i potrošnog materijala: Canon, Lexmark, Samsung, Hewlett Packard.

Pored prodaje kertrdiža, servis COPY PLUS bavi se i reciklažom kertridža za sve vrste laserskih štampača, kako monohromatskih, tako i laserskih. Reciklaža kertridža u našem servisu vrši se uz upotrebu mašina koje obezbeđuju konstantan kvalitet i zdravo radno okruženje. U našem radu koristimo prahove i ostale komponente najvećih svetskih proizvođača.

Sa željom da Vam ponudimo vrhunski kvalitet usluge, idemo u korak sa najnovijim svetskim trendovima i dostignućima u industriji reciklaže kertridža. Veliku pažnju poklanjamo obuci našeg tima koji redovono pohađaju brojne seminare i obuke. Takođe, svim korisnicima nudimo i tehničku podršku, kako telefonom, tako i putem e-maila.

Prodaja štampača vodećih svetskih proizvođača
Reciklaža kertridža za laserske i inkjet štampače
Prodaja kertridža i tonera po najpovoljnijim cenama

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 08h-16h

Mislite na druge stvari – BRIGU O BIRO OPREMI PREPUSTITE NAMA!

COPY PLUS servis biro opreme, Kumodraška 170, Voždovac, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

13.08.2016 05:04
Jovica Vitakic
Servis biro opreme copy plus nudi vam sledece usluge reciklaza kertridza,prodaja tonera,prodaja stampaca,prodaja kertridza.Zadovoljna sam kvalitetom usluge i veoma povoljnim cenama.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
TEHNIKA Servis stampaca
Osnovni proizvodi/usluge za firmu COPY PLUS servis biro opreme
  • servis biro opreme,
  • reciklaža kertridza voždovac,
  • prodaja tonera beograd,
  • prodaja štampača beograd,
  • prodaja kertridza beograd,
  • copy plus servis biro opreme,
  • copy plus servis biro opreme radno vreme