Servis stampaca Optikon MB

  • 12
4.82 | 11 ocena

Optikon MB servis štampača


Servis štampača Optikon MB bavi se reciklažom toner kaseta za laserske štampače i servisiranjem laserskih štampača. Naš servis je direktan uvoznik najkvalitetnijeg praha na svetskom tržištu “STATIC CONTROL COMPONENTS”. Takođe, posedujemo dozvolu za prikupljanje i transport neopasnog otpada.


Optikon MB vrši servisiranje svih vrsta laserskih štampača. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, stalnom usavaršavanju i velikom lageru rezervnih delova, postali smo pouzdan partner kome bez brige možete prepustiti održavanje Vaših štampača. Ono što nas izdvaja od drugih je brza popravka, uz najkraće moguće rokove, kao i visok kvalitet usluge. Ukoliko naš servis prekoračuje rok od 24h od preuzimanja štampača, Optikon MB daje Vam na korišćenje drugi štampač sličnih performansi.


Sa željom da Vam olakšamo poslovanje, servis Optikon MB nudi Vam veoma popularnu uslugu, rentiranje štampača, koja podrazumeva davanje odgovarajućeg štampača na korišćenje. Ukoliko se odlučite za PAY AS YOU PRINT uslugu, naš stručni tim na početku svakog meseca izlazi na teren, zapisuje broj stranica na štampaču i sačinjava zapisnik koji se overava sa obe strane. Naplata se vrši na kraju meseca kada se ponovo očita broj odštampanih strana, a u cenu rentiranja štampača ulazi štampač, toner i servis.


U našoj ponudi nalazi se i veliki broj recikliranih toner kaseta koje su jedan od efikasnih načina da smanjite troškove Vašeg poslovanja bez gubitka kvaliteta i broja strana odštampanih dokumenata. Zahvaljujući velikom broju već gotovih toner kaseta koje posedujemo na lageru u mogućnosti smo da u najkraćem roku odgovorimo na Vaš poziv i isporučimo Vam neophodnu toner kaset istog ili najkasnije sledećeg dana.


Optikon MB otkupljuje i sve vrste novih ili polovnih laserskih štampača, po najpovoljnijim cenama. Takođe, vršimo prodaju svih vrsta laserskih štampača i multifunkcionalnih uređaja.


Zahvaljujući odgovornom i stručnom radu našeg tima uspeli smo da steknemo zavidnu poziciju na tržištu dopune tonera za štampače i servisiranje štampača. Naše stalno usavršavanje, odgovornost, kvalitet i cene svrstavaju nas u sam vrh ponude usluge servisiranja štampača i dopune toner kaseta.


SA NAMA SU VAŠI ŠTAMPAČI SIGURNI!


Sve dodatne informacije o našim uslugama možete dobiti na telefone:

Tel: 011/ 664 17 59

Mob: 063/ 641 759

063/ 241 789

Iskustva i preporuke posetilaca

09.01.2021 13:03
Neregistrovan korisnik

Све, ама баш све, на највишем нивоу.

Годинама користим Ваше услуге, за своју адвокатску канцеларију, и веома сам задовољан.

Само тако наставите, и са срећом и у Новој 2021. години !

Радивој Ајдуковић, адвокат

07.06.2016 10:31
Zarko Manic

Ovde mozete odraditi servis svih vrsta laserskih stampaca veoma kvalitetno po super cenama.Ovde mozete pronaci i receklirane toner kasete,takodje mozete i iznajmiti stampac ako vam je potreban na kraci vremenski period.

14.08.2015 09:30
Miljan Radojičić

Servis stampaca Optikon MB je najbolji servis stampaca u Beogradu ako Vam je potrebno dopunjavanje ketridza, punjenje tonera ili reciklaza ketridza.

13.12.2013 02:40
dragan pejic

Postovani, Posjedujem ink jet stampac CANON PIXMA IP 4950. Koristim ga samo za stampanje na CD-ove. Nisam ga koristio 2 mjeseca i sad ne radi. Prijavljuje ERROR CODE B200 i naizmjenicno mu se pale 2 led diode koje se nalaze sa desne strane (ciklus je 10 puta, prestane, pa opet pocne). Pretpostavljam da se glava zacepila. Mozete li sta pomoci i da li uopste vrijedi da ga donosim iz Banje Luke? Pozz iz BL. D.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Tehnika Servis stampaca
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Servis stampaca Optikon MB
  • Servis stampaca Optikon MB,
  • Servis stampaca Optikon MB radno vreme,
  • servis stampaca u Beogradu,
  • servisiranje stampaca Beograd,
  • dopuna ketridza,
  • dopuna stampaca,
  • dopunjavanje ketridza,
  • punjenje tonera,
  • reciklaza ketridza