Grafo Din Komerc

  • 2
5.00 | 3 ocena

O nama - SERVIS ŠTAMPAČA GRAFO DIN KOMERC


www.grafodin.com


Servis štampača Grafo Din Komerc bavi se reciklažom toner kaseta za laserske štampače, kao i servisiranjem laserskih štampača. U našoj ponudi nalaze se toneri za laserske štampače i kertridži za inkjet štampače svih vodećih svetskih proizvođača, kao i veliki izbor rezervnih delova.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, naš tim servisera je kvalifikovan za najzahtevnije poslove oko pravilnog rada laserskih štampača, a na Vaš zahtev ćemo odgovoriti u toku istog dana. Servis štampača podrazumeva preventivne servise posle određenog broja kopija i korektivne servise.

Preventivni servis podrazumeva pravovremeno uočavanje i zamenu dotrajalnih delova štampača čime se produžava njegov životni vek. Tom prilikom vrši se kompletno čišćenje štampača čime se obezbeđuje dobro funkcionisanje laserskog štampača i održava kvalitet otiska. Posle dužeg vremena korišćenja štampača dolazi do degradacije kvaliteta otiska, jer otkazuju mehaničke komponente usled habanja u toku rada, što se može utvrditi analizom kvaliteta otiska. U tom slučaju je neophodan korektivni servis u koji spada: zamena pick-up rolera, zamena grejača, teflonskog i silikonskog valjka, separator kita.

Na polju reciklaže laser toner kaseta, firma Grafo Din Komerc koristi najsavremenije mašine za industrijski remont i reciklažu korišćenjem najkvalitetnijih repromaterijala koji se danas mogu naći na svetskom tržištu. Tako reciklirane kasete daju veoma dobar otisak, dugo traju i što je jako važno znatno su povoljnije u odnosu na nove originalne toner kasete.

Prodajni program DECOM laser jet laserskih tonera obuhvata kompatibilu modela HP, Lexmark, Canon, Samsung, Xerox i Epson toner kaseta. Sve naše toner kasete su proizvedne po svim normama svetskih proizvođača u koje su ugrađeni najkvalitetniji delovi za svaki tip kasete od opc valjka, čistača, pcr valjka, magnetnog valjka, tonera i po potrebi čipa. Pored toga, u našoj ponudi se nalazi i sav potrošni materijal vezan za laserske štampače.

U našoj ponudi se nalazi raznovrsna ponuda delova za laserske štampače bazirana na najzastupljenijim modelima na našem tržištu. Takođe, kod nas možete pronaći i delove za manje poznate modele štampača. Pored delova za laserske, tu su i delovi za matične štampače marke Epson.

Servis štampača Grafo Din Komerc nudi Vam i delove za reciklažu laser toner kaseta najpoznatijih svetskih proizvođača tonera za reciklažu, opc valjaka, magnetnih valjaka, pcr valjaka, čistača, čipova, seal traka i drugog. U ponudi su i delovi manje zastupljenih modela koji se mogu poručiti specijalno za Vas.

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 09h-17h
Subota od 10h-14h

Sve dodatne informacije o našim uslugama možete dobiti na telefone:
Tel: 011/ 240 36 93
Mob: 064/612 97 96

Servis štampača Grafo Din Komerc, Bulevar Kralja Aleksandra 147, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

12.03.2017 07:56
Zarko Manic

Zahvaljujuci dugogodisnjem iskustvu,njihov tim servisera je kvalifikovan za najzahtevnije poslove oko pravilnog rada laserskih stampaca,a na vas zahtev ce odgovoriti u toku istog dana.Servis stampaca podrazumeva preventivne servise.

13.01.2015 02:11
Milrko

Pohvale za grafo din.

10.01.2015 12:08
Igor

Kvalitetna popravka, stvarno sam zadovoljan sa Grafo Din!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Tehnika Servis stampaca
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Grafo Din Komerc
  • Servis štampača Grafo Din komerc,
  • Servis štampača Grafo din komerc Beograd,
  • GRAFO DIN KOMERC radno vreme