Servis fotokopir masina Antika

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - SERVIS FOTOKOPIR MAŠINA ANTIKA


Servis fotokopir aparata Antika nudi Vam servisnu podršku za sve modele Ricoh fotokopir aparata, uz upotrebu originalnih rezervnih delova. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stalnom usavršavanju našeg tima servisera, Vaši fotokopir aparati sada imaju pouzdanog partnera koji će im obezbediti stalni kvalitet otiska.

Bilo da imate crno-beli ili kolor kopir aparat, servis Ricoh aparata Antika je prava adresa za Vas. Iako posedujemo servis u centru grada, praktikujemo rad na terenu, želeći da što većem broju ljudi omogućimo dostupnost naše usluge. U radu koristimo savremene alate, kao i originalne rezervne delove što nam omogućava da brzo, lako i efikasno otklonimo sve probleme koji postoje u radu Vašeg kopir aparata. Takođe, ponudićemo Vam sve neophodne informacije i savete vezane za Vaš kopir aparat.

Specijalnost našeg servisa su fotokopir aparati marke Ricoh, jednog od vodećih svetskih proizvođača. Naša servisna služba u svakom trenutku brine da Vaš uređaj nesmetano funkcioniše, a za svaki deo garantujemo ispravnost i funkcionalnost. Takođe, vršimo servis štampača renomiranih proizvođača: Canon, Lexmark, HP, Kyocera, po najpovoljnijim cenama u gradu.

Sa željom da olakšamo Vaše poslovanje, servis fotokopir aparata Antika nudi mogućnost iznajmljivanja fotokopir aparata koji će znatno uštedeti Vaše vreme i novac. U našoj ponudi nalaze se kopir aparati različitih mogućnosti, u skladu sa Vašim potrebama i zahtevima.

Pored usluga servisa, jedna od delatnosti naše firme je prodaja biro opreme i kancelarijskog materijala. Sa željom da našim klijentima ponudimo samo vrhunski kvalitet proizvoda, opredelili smo se za saradnju sa vodećim svetskim kompanijama. U našoj ponudi nalaze se najkompatibilniji toneri na svetskom tržištu, marke ELFOTEC i INTEGRAL, čiji smo ovlašćeni uvoznici i distributeri.

Visok kvalitet naših usluga, maksimalna efikasnost u poslovanju, kao i stručnost našeg tima, preporučili su nas kod velikog broja klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju. Ukoliko i Vi želite da Vaše poslovanje učinite prepoznatljivim pozovite nas i uverite se u kvalitet naše usluge.

Servis fotokopir aparata, po najpovoljnijim cenama
Prodaja i servis fotokopir aparata marke Ricoh
Servis štampača vodećih svetskih proizvođača

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08h-16h
subota od 09h-15h

Servis fotokopir mašina Antika, Autoput za Zagreb 41 J, Novi Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

13.08.2016 05:01
Ana Milosavljevic
Specijalnost njihovog servisa su fotokopir aparati marke Ricoh,jednog od vodecih svetskih proizvodjaca.Njihova servisna sluzba u svakom trenutku brine da vas uredjaj nesmetano funkcionise.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Tehnika Servis stampaca
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Servis fotokopir masina Antika
  • Servis fotokopir masina Antika,
  • Servis fotokopir aparata,
  • Fotokopir aparat,
  • Ricoh,
  • Servis Ricoh aparata,
  • Servis stampaca,
  • Kopir aparat,
  • Fotokopir aparati