Staklorezacka radnja Astra Glas

4.7 | 6 ocena
Ulica: Zrenjaninski put 91/11a, Krnjaca
Grad: Beograd
Opština: Borča
Staklorezacka radnja Astra Glas
Telefon: 011/
Mobilni: 063/

O nama

STAKLOREZAČKA RADNJA ASTRA GLAS

Staklorezačka radnja Astra Glas nudi sve vrste staklorezačkih usluga na jednom mestu, počevši od besplatne procene, pa sve do završetka ukupnog posla. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu naši stručnjaci za staklo se trude da svaku Vašu ideju i projekat sprovedu u delo, bez obzira koliko je jednostavan ili kompleksan.

Bilo da Vam je potrebna zamena i ugradnja stakala, izrada tuš kabina, zastakljivanje terasa, uramljivanje slika, graviranje ili peskiranje stakala, radnja Astra Glas je prava adresa za Vas. Naši vredni i ažurni majstori postaraće se da sve radove koje nam poverite odradimo uz najviši vid kvaliteta, korektnosti i profesionalnosti.

Staklorezačka radnja Astra Glas nudi Vam sledeće usluge:

 • izmena i montaža svih vrsta stakala na terenu
 • zamena i ugradnja prozorskih stakala
 • obrada stakla: brušenje, bušenje, graviranje, peskiranje
 • izrada tuš kabina
 • uramljivanje ogledala i slika
 • zastakljivanje svim vrstama stakla
 • izrada izloga, pregrada, ograda, nadstrešnica
 • stakla za kuhinje
 • staklene ploče

Ukoliko je došlo do pucanja stakla na prozoru ili vratima, staklorezačka radnja Astra Glas nudi kompletne staklarske usluge na terenu. Po Vašem pozivu, naš tim majstora dolazi na lice mesta, uzima sve neophodne mere i u najkraćem mogućem roku vrši zamenu polomljenog stakla. Takođe, nudimo zastakljivanje nove i stare stolarije svim vrstama stakla.

Ako je u toku adaptacija Vašeg kupatila, staklorezačka radnja Astra Glas može da Vam ponudi izradu tuš kabina po meri prostora. Sa ciljem da odgovorimo na sve zahteve naših klijenata nudimo različite načine otvaranja tuš vrata, kao i veliki izbor stakala: obojena, providna..., koja će se savršeno uklopiti u Vaše kupatilo.

Specijalnost radnje Astra Glas je izrada ogledala različitih oblika i dimenzija što omogućava lako uklapanje na bilo kom zidu u Vašem stambenom ili poslovnom prostoru. Zahvaljujući upotrebi savremenih mašina nudimo više raznih oblika rezanja ogledala, uz mogućnost ugradnje svetala, što će stvoriti poseban ugođaj. Pored toga, vršimo i izradu staklenih ograda, nadstrešnica, pregrada, izloga.

Još jedna od usluga koju nudimo u okviru radnje Astra Glas je uramljivanje slika, sa velikim izborom ramova, po najpovoljnijim cenama u gradu. Takođe, vršimo brušenje, bušenje, graviranje, peskiranje stakla i ogledala.

Pronađite staklo koje najviše odgovara Vašem stilu, posetite radnju Astra Glas. Naše ljubazno i profesionalno osoblje stoji Vam na raspolaganju za sve vrste saveta i intervencija.

Staklorezačka radnja Astra Glas, Zrenjaninski put 91/11a (Pakračka), Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Lidija Ostojic
  05.06.2018 02:26

  Sve vrste staklorezackih usluga nacicete u ovoj profesionalnoj radnji ASTRA GLAS. Sve sto vam je potrbno jeste da dodjete kazete sta vam je potrebno i to je sve!Sve pohvale na vas rad!

  Zarko Manic
  22.04.2017 10:50

  Bilo da vam je potrebna zamena i ugradnja stakala,izrada tus kabina,zastakljivanje terasa,uramljivanje slika,graviranje ili peskiranje stakala,radnja Astra Glas je prava adresa za vas.Njihovi vredni i azurni majstori postarace se da sve radove koje im poverite odrade uz najvisi vid kvaliteta,korektnosti i profesionalnosti.

  Firme u blizini

  Staklorezac Staklopan plus 6, Kraljice Marije 29, Palilula, Beograd
  Staklorezac Bogovac Dragan, Narodnih heroja 63, Novi Beograd, Beograd
  Staklorezac Jojić Željko, Gandijeva 99b, blok 64, Novi Beograd, Beograd
  Beostaklo staklorezačka radnja, Bulevar Kralja Aleksandra 372, Zvezdara, Beograd
  Staklorezacka radnja Muš, Salvadora Aljendea 2a, Palilula, Beograd
  Art glass staklorezačka i uramljivačka radnja, Bežanijska 23, Zemun, Beograd
  Staklorezačka radnja Staklopan plus 2, Cara Dušana 35 (u blizini GSP-a), Stari grad, Beograd
  Staklo Kristal staklorezačke usluge, Ozrenska 102, Voždovac, Beograd
  Glass Urban, /, Zvezdara, Beograd
  MB ENTERIJERI staklorezac, Slanački put 123a, Palilula, Beograd