Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Sprej za auto gume
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Sprej za auto gume

Svaki vlasnik četvorotočkaša voli da je on u punom sjaju, i kada je reč o eksterijeru, i kada se govori o enterijeru. Pri tome mislimo da je bitno da auto ima sjajnu limariju, ali isto tako i gume.

sprej za auto gume

 

Autokozmetika ima zaista širok asortiman proizvoda, da bi svi delovi vašeg ljubimca izgledali blistavo i čisto, kao i prvog dana kada ste ga izvezli iz salona automobila.

U našem tekstu ćemo se pozabaviti sprejem za auto gume, o tome gde isti možete da naručite, po kojim cenama, a saznaćete i druge korisne i zanimljive informacije.

Sprej za prskanje guma

Dakle, govorimo o sredstvima koja će vašim gumama, letnjim ili zimskim, vratiti stari sjaj. Svi znamo da su zimske gume izložene raznim negativnim spoljašnjim uticajima, kao što je sneg, so na putu, blato i slično, i da zahtevaju posebnu negu.

Sa druge strane, u toplijem periodu godine stavljamo letnje gume koje su uvek pod naletom prašine sa puta, raznih kamenčića, mnogih nečistoća i prljavština...

Sve što negujemo i održavamo, trajaće nam duže i izgledati lepše, pa tako i gume za automobile. Niko ne želi gume koje su izgubile sjaj, koje deluju tamno i staro, zar ne? Čak i da vaš auto izgleda super, ako su gume nesređene, to može da pokvari kompletan utisak.

Da biste sve ovo rešili, biće dovoljno da kupite sprej za prskanje guma.

Prva i osnovna uloga ovog spreja jeste da povrati nekadašnji sjaj koji su imale gume, odnosno da intenzivira njihovu boju.

Sprej sjaj za auto gume

Možda se pitate, kako se sve to može postići uz pomoć spreja, odnosno, kako on deluje, od čega je sastavljen? Naime, sprej sjaj za auto gume sadrži silikon, koji pomaže u dobijanju sjaja, i pri tome je pH neutralan.

sprej za auto gume cena

 

Pored estetske funkcije, ima i onu drugu, a to je zaštitna, tako da vas zaštićuje od različitih vremenskih uticaja. Za upotrebu je veoma lak i jednostavan, i sve što je važno to je da površina guma bude suva i čista.

Pri prskanju spreja za auto gume trebalo bi da se izbegavaju delovi kočionog sistema automobila, a sam sprej se nanosi tako što se prska ravnomerno u veoma tankom sloju i to na bočne delove guma.

Interesantno je i korisno znati da sprej poseduje ventil koji će vam omogućiti da prskate u svim smerovima, dakle pod uglom od 360 stepeni.

Sprej za auto gume – iskustva

Sprej za auto gume možete da poručite putem interneta, gde ćete ujedno pogledati i najširi izbor i izabrati najbolje cene. Prodavnice auto kozmetike imaju lepo urađene web prezentacije, gde su proizvodi prikazani u slici i kroz kratki tekstualni opis, gde su navedene najznačajnije karakteristike.

Pored toga, jasno su naznačene cene, koje se mogu uporediti sa drugim sličnim artiklima.

Sprej za auto gume – cena:

Cene sprejeva za auto gume se kreću u proseku oko 700 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

24.10.2018
Srdjan Budimirovic

Prva i osnovna uloga ovog spreja jeste da povrati nekadašnji sjaj koji su imale gume, odnosno da intenzivira njihovu boju.

14.09.2017
Dusan Markovic

Sprej za auto gume je koliko samo mogu da vidim, odlicna vrsta spreja. Mada, postoje oni koji peru vasa vozila a koji zaista mogu da vam malo ucare na ceni tako sto ce vam naplatiti kao da koriste ovaj sprej a da ga u stvari ne koriste.