Dodaj firmu

KFG Education Centar škola knjigovodstva

KFG Education Centar škola knjigovodstva namenjena je svima koji žele da se u kratkom roku pripreme za samostalan rad. U prijatnom ambijentu naše škole kod Beograđanke dočekaće Vas iskusni tim predavača koji praktikuje rad u malim grupama.
Pročitaj više

Kralja Milana 20, IV sprat, st. 22
Stari grad, Beograd

Kurs knjigovodstva i online kurs knjigovodstva KGB Finance

KGB finance doo je firma, koja je za pet godina postojanja postala apsolutni lider po kvalitetu obuke i broju uspešno edukovanih knjigovodstvenih kadrova u Srbiji.
Pročitaj više

Ustanička 189
Zvezdara, Beograd

Kurs iz racunovodstva Cenep d.o.o

Ustanička 189/III-1
Zvezdara, Beograd

Škola knjigovodstva BIZ Concept

Škola knjigovodstva BIZ Concept se nalazi naZvezdari u ulici Učiteljska br. 48/14. Osnovna naša delatnost je vođenje poslovnih knjiga i poresko savetovanje.
Pročitaj više

Učiteljska br. 48/14
Zvezdara, Beograd

Škola knjigovodstva Gogić

Gogić agencija za knjigovodstvo nalazi se na Vračaru u ulici Krunska 12. Osnovna delatnost je da pružamo knjigovodstvene usluge svih vrsta.
Pročitaj više

Krunska 12
Vračar, Beograd

Škola knjigovodstva Interact biz

Škola knjigovodstva Interact biz nalazi se u ulici Makenzijeva 32, na Vračaru. Nudimo vam kvalitetno i stručno obrazovanje za vođenje knjiga, bilo kod nekog poslodavca ili za svog klijenta.
Pročitaj više

Makenzijeva 32
Vračar, Beograd

Škola knjigovodstva Obuke i kursevi

Škola knjigovodstva Obuke i kursevi nalazi se u Lominoj ulici br 48/1. Naša škola je specijalizovana za pružanje novih, praktičnih i visokotraženih znanja i veština.
Pročitaj više

Lomina 48/1
Savski venac, Beograd

Škola knjigovodstva Rades

Rades računovodstveno-knjigovodstvena agencija nalazi se u ulici Sime Igumanova 2-4, na Vračaru. Pretežna delatnost preduzeća su računovodstveno-knjigovodstveni poslovi.
Pročitaj više

Sime Igumanova 2-4
Vračar, Beograd

Škola knjigovodstva Business Academy

Škola knjigovodstva Business Academy nalazi se u Zemunu u ulici Cara Dušana 34. Naš cilj je da Vam pomognemo da savladate poslovne veštine kojima ćete lakše ispuniti lične ambicije.
Pročitaj više

Cara Dušana 34
Zemun, Beograd

Škola knjigovodstva MNG Centar

Škola knjigovodstva MNG Centar nalazi se na teritoriji opštine Stari grad u ulici Jevrejska 24. Naša delatnost je obuka polaznika za knjigovodstvene poslove.
Pročitaj više

Jevrejska 24
Stari grad, Beograd

Škola knjigovodstva Društvo računovođa

Škola knjigovodstva Društvo računovođa nalazi se u ulici Ustanička 64/15, na Voždovcu. Naš cilj je osposobljavanje kandidata za samostalno vodjenje poslovnih knjiga.
Pročitaj više

Ustanička 64/ 15
Voždovac, Beograd

Škola knjigovodstva SMB Group

Škola knjigovodstva SMB Group - Škola Modernog Poslovanja nalazi se u ulici Dobrinjska 1, opština Stari grad. Kod nas imate mogućnost da ovladate veštinama vođenja knjiga i računovodstva.
Pročitaj više

Dobrinjska 1
Stari grad, Beograd

Škola knjigovodstva Božidarac 1947

Škola knjigovodstva Božidarac 1947 nalazi se na Vračaru u ulici Radoslava Grujića 3. Pružamo obrazovanje odraslih, koji žele da obogate svoje znanje i veštine.
Pročitaj više

Radoslava Grujića 3
Vračar, Beograd

Škola knjigovodstva Bay.com

Škola knjigovodstva Bay.com nalazi se u ulici Makedonska 21, opština Stari grad. Knjigovodstveni poslovi i vođenje poslovnih knjiga su nešto što treba svakom preduzeću.
Pročitaj više

Makedonska 21
Stari grad, Beograd

Škola knjigovodstva Academia Educativa

Škola knjigovodstva Academia Educativa nalazi se u samom centru grada u Knez Mihailovoj 10. U okviru naše obrazovne institucije se održavaju administrativni kursevi.
Pročitaj više

Knez Mihaila 10
Stari grad, Beograd

Škola knjigovodstva Institut za ekonomiku i finansije IEF

Škola knjigovodstva Institut za ekonomiku i finansije IEF nalazi se u ulici Bulevar Mihajla Pupina 10b, u zgradi Yu biznis centra. Polaznici se obučavaju za rad na računarima.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10b
Novi Beograd, Beograd

Škola knjigovodstva Softline

Škola knjigovodstva Softline nalazi se na adresi Takovska 12, opština Palilula. U našem centru je sve podređeno tome da polaznici obuke na što brži i lakši način stignu do željenog cilja.
Pročitaj više

Takovska 12/3
Palilula, Beograd

Škola knjigovodstva Eduka Centar

Škola knjigovodstva Eduka Centar nalazi se u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 66, na Novom Beogradu. Naš centar organizuje kurs knjigovodstva za sve zainteresovane polaznike.
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 66
Novi Beograd, Beograd

Škola knjigovodstva Akademija Oxford

Škola knjigovodstva Akademija Oxford nalazi se u ulici Beogradska 18/2, na Vračaru. Specijalizovana ustanova za obrazovanje dece i odraslih.
Pročitaj više

Beogradska 18/2
Vračar, Beograd

Škola knjigovodstva Konto NSV

Škola knjigovodstva Konto NSV se nalazi na adresi Pop Lukina 17, na teritoriji opštine Savski venac. U našoj školi pripremili smo Vam kurs knjigovodstva i vođenja poslovnih knjiga.
Pročitaj više

Pop Lukina 17
Savski venac, Beograd

Kurs knjigovodstva V-Energy

Firma V-ENERGY osnovana je 06/05/2003 godine i bavi se kursevima knjigovodstva, knjigovodstvenim uslugama i knjigovodstvenim softverom i danas je svakako najznačajniji i najmocniji partner malim i srednjim preduzecima.
Pročitaj više

Ljube Didića 21, Beograd
Palilula, Beograd

Škola knjigovodstva OU Znanje

Obuka za vođenje poslovnih knjiga od početnog stanja do završnog bilansa. Priznati sertifikati za potpisivanje završnog računa i otvaranje agencije.
Pročitaj više

Glavna 18
Zemun, Beograd

Skola knjigovodstva i preduzetnistva

Škola knjigovodstva i preduzetništva agencije za knjigovodstvo S&S je praktični servis za obuku budućih knjigovođa ili samostalnih preduzetnika u domenu knjigovodstva.
Pročitaj više

Makenzijeva 32, Beograd
Vračar, Beograd

Wizard skola knjigovodstva

Centar Wizard organizuje kurs knjigovodstva za sve zainteresovane polaznike. Kurs obuhvata 56 časova teorisko-praktične nastave uz pomoć knjigovodstvenog programa CALCULUS.
Pročitaj više


Stari grad, Beograd
Iskustva i preporuke posetilaca
Neregistrovan korisnik
03.11.2020 11:36

Online kurs knjigovodstva za svaku preporuku....

Iva Markovic
28.06.2017 09:41

KFG Education Centar skola knjigovodstva namenjena je svima koji zele da se upoznaju sa osnovama ove obimne i zahtevne oblasti rada,kao i da se u kratkom roku pripreme za samostalan rad.

Maja Matic
28.06.2017 09:37

Kurs traje tri meseca,a nastava se odrzava jednom nedeljno,u trajanju od cetiri casa, u popodnevnim terminima ili subotom,u dogovoru sa vama.Ukupan fond casova je sezdeset devet.

Kristina Milosevic
28.06.2017 09:32

Nakon zavrsetka obuke polaznicima se omogucava polaganje zavrsnog ispita radi dobijanje sertifikata kojim se potrvdjuje da su uspesno zavrsili obuku i stekli neophodno znanje.

Jovica Vitakic
06.04.2017 09:57

Centar Wizard organizuje kurs knjigovodstva za sve zainteresovane polaznike.Kurs obuhvata pedesetsest casova teorisko prakticne nastave uz pomoc knjigovodstvenog programa calculus.Pouzdana skola.

Jovica Vitakic
06.04.2017 09:53

Sa dobijenom potvrdom o znanju sticete mogucnost rada na poslovima knjigovodje, jednako u malim i srednjim preduzecima.Takodje mozete otvoriti agenciju za vodjenje poslovnih knjiga,preduzece za pruzanje knjigovodstvenih usluga i voditi poslovne knjige bez obzira kojom se vrstom delatnosti preduzece bavi.

Ana Milosavljevic
06.04.2017 09:51

Ukoliko niste u mogucnosti da pohadjate obuku u okviru ovog nastavnog centra,ovo je prvi pravi online kurs knjigovodstva na ovim prostorima.Kombinacija dugogodisnjeg iskustva i najnovije tehnologije omogucili su im da kreiraju kvalitetan kurs koji mozete da pohadjate iz udobnosti vaseg doma.

Borislav Milic
03.01.2017 12:59

Ukoliko zelite da udjete u svet vodjenja knjiga i poslovanja modernog preduzeca,kurs knjigovodstva kgb je pravi nacin za to.Zahvaljujuci savremenoj tehnickoj podrsci i inovativnim nastavnim metodama,nakon zavrsetka obuke bicete osposobljeni za samostalno vodjenje poslovnih knjiga.

Kosta Savic
03.01.2017 01:19

Ukoliko zelite da pohadjate ovu obuku za knjigovodje,nije neophodno da imate bilo kakvo predznanje,medjutim potrebno je da imate zavrsenu srednju strucnu spremu.Njihov cilj je da vas osposobe za samostalno vodjenje poslovnih knjiga,odnosno da sa vama prodju sve stepene od pocetnog stanja do zavrsnog bilansa.

Milos Bozovic
03.01.2017 01:09

Finance team je najbolja skola za racunovodje koja ce svima omoguciti da za veoma kratko vreme savladaju osnovne a zatim i napredne kurseve racunovodstva i tako konkurisu za dalje bavljenje ovom strukom.

Ilija Radovic
25.06.2016 06:27

Akcenat se stavlja na podizanje samopouzdanja i pokretanje paznje.Predznаnje nije neophodno.Obuka kroz rad na virtuelnoj firmi na pomocnim knjigama analitikama,obracun zarade,glavna knjiga,zakljucni list i finansijski izvestaji i poreske prijave.

Jovica Vitakic
25.06.2016 06:25

Svaki polaznik dobija potrebnu literaturu i radnu svesku kako bi lakse i efikasnije pratio nastavu.Nakon zavrsetka obuke polaznicima se omogucava polaganje zavrsnog ispita radi dobijanje sertifikata.Sve preporuke,brzo i lako usvajanje znanja.

Ana Milosavljevic
25.06.2016 06:23

Najpovoljnija skola knjigovodstva i ostalih usluga iz ovog polja.Zadovoljna sam znanjem koje su mi preneli strucni predavaci.Literatura je takodje strucna i najkvalitetnija a casovi su prilagodjavani mom slobodnom vremenu.

Marica
31.05.2014 01:38

Cena kursa knjigovodstva?

Sonja Petrovic
14.02.2014 02:30

Postovani, zanima me koliko kosta on line kurs knjigovodstva i da li moze bilo kada dase odrzava? Da li se dobija sertifikat? pozzz, Sonja

Radina
02.11.2013 07:41

Interesuje me cena kursa i kada moze da se upise ,unapred hvala

Jelena
16.05.2013 11:30

Interesuje me cena kursa,I pocetni termini kursa?

Milica
29.01.2013 12:55

Postovani, da li mi mozete reci koliko traje kurs? I da li mogu biti ucesnici iz Crne Gore? I jos jedno pitanje da li je vazeca licenca? Best, M

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane