Kurs knjigovodstva i online kurs knjigovodstva KGB Finance

 • 3
 • %
5.00 | 3 ocena

O nama - KURS KNJIGOVODSTVA I ONLINE KURS KNJIGOVODSTVA KGB FINANCE


KGB FINANCE doo je privredno društvo za računovodstvene poslove, poslove kontrole i savetodavne poslove u vezi sa porezom. Takođe, već sedam godina uspešno vršimo knjigovodstvenu obuku, a preko stotinu osposobljenih knjigovođa godišnje potvrđuje našu lidersku poziciju na tržištu edukovanja računovodstvenih kadrova u Srbiji.

Ukoliko želite da uđete u svet vođenja knjiga i poslovanja modernog preduzeća, kurs knjigovodstva KGB FINANCE je pravi način za to. Zahvaljujući savremenoj tehničkoj podršci i inovativnim nastavnim metodama, nakon završetka obuke bićete osposobljeni za samostalno vođenje poslovnih knjiga privrednog subjekta.

Obuka se izvodi u malim grupama do 4 polaznika, što Vam pruža mogućnost lakog i brzog savladavanja gradiva, kao i stalnu podršku od strane našeg tima predavača koji poseduje dugogodišnje iskustvo u privrednim finansijama.Trajanje kursa je 5 nedelja ili 30 časova, a časovi se održavaju dva puta nedeljno po 3 časa (u dane po dogovoru).

Program kursa obuhvata:

 • izlaganje teme (teoretska predavanja)
 • radionica (praktični primeri i samostalan rad polaznika)
 • provera znanja-test
 • praktičan rad (završni deo obuke) u neograničenom trajanju
 • sertifikovanje obučenosti u softveru Billans

Polaznici kursa koji sa uspehom prođu proveru znanja na kraju kursa dobijaju sertifikat kao dokaz stručne osposobljenosti za samostalno vođenje poslovnih knjiga.

Ukoliko niste u mogućnosti da pohađate obuku u okviru našeg nastavnog centra, predstavljamo Vam prvi pravi online kurs knjigovodstva na ovim prostorima. Kombinacija dugogodišnjeg iskustva i najnovije tehnologije omogućili su nam da kreiramo kvalitetan kurs koji možete da pohađate iz udobnosti Vašeg doma.

Online kurs knjigovodstva KGB FINANCE oslanja se na softverski paket MOODLE koji predstavlja softverski najkompletnije i najprimenjivije rešenje u Evropi. Obuka se obavlja iz tri etape: nastavna faza, ispit i edukativna praksa. Jedna od prednosti ovakvog vida učenja je mogućnost da sami organizujete sopstveno vreme bez obaveze da dolazite u naše prostorije. Takođe, svi materijali, prepiska sa predavačima i baza znanja dostupni su online 24 časa dnevno, a platformi za učenje možete pristupiti sa bilo kog računara.

Nakon položenog ispita, sledi edukativna praksa - vođenje poslovnih knjiga privrednih subjekata sa kojima KGB FINANCE ima zaključen ugovor o vršenju knjigovodstvenih usluga. Praksa traje neograničeno vreme, odnosno do procene polaznika da je dostigao zadovoljavajući stepen obučenosti za samostalan rad u knjigovodstvu. Naši polaznici, ostvaruju takođe i popust od 30% na godinu dana za kupovinu programa Billans, i našu online šestomesečnu besplatnu podršku za vođenje poslovnih knjiga.

Zaposlite se brzo i lako, završite online kurs knjigovodstva KBG FINANCE!

Posetite naš drugi sajt www.kgbacademy.online ili nam pišite na mail: office@kgbfinance.rs.

Kurs knjigovodstva i online kurs knjigovodstva KBG FINANCE, Ustanička 189/4a, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

03.11.2020 11:36
Neregistrovan korisnik

Online kurs knjigovodstva za svaku preporuku....

06.04.2017 09:51
Ana Milosavljevic

Ukoliko niste u mogucnosti da pohadjate obuku u okviru ovog nastavnog centra,ovo je prvi pravi online kurs knjigovodstva na ovim prostorima.Kombinacija dugogodisnjeg iskustva i najnovije tehnologije omogucili su im da kreiraju kvalitetan kurs koji mozete da pohadjate iz udobnosti vaseg doma.

03.01.2017 12:59
Borislav Milic

Ukoliko zelite da udjete u svet vodjenja knjiga i poslovanja modernog preduzeca,kurs knjigovodstva kgb je pravi nacin za to.Zahvaljujuci savremenoj tehnickoj podrsci i inovativnim nastavnim metodama,nakon zavrsetka obuke bicete osposobljeni za samostalno vodjenje poslovnih knjiga.

14.02.2014 02:30
Sonja Petrovic

Postovani, zanima me koliko kosta on line kurs knjigovodstva i da li moze bilo kada dase odrzava? Da li se dobija sertifikat? pozzz, Sonja

14.02.2014 05:19
Marija

Poštovana Sonja, cena online kursa knjigovodstva iznosi 24000 dinara. Dva puta nedeljno se puštaju teme , a vi ih možete obraditi u skladu sa vašim vremenom. Imate ih na raspolaganju odredjeno vreme. Sertifikat se dobija nakon USPEŠNO položenog ispita. Pozdrav, Marija, KGB finance doo

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Škole Škole knjigovodstva
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kurs knjigovodstva i online kurs knjigovodstva KGB Finance
 • kurs knjigovodstva kgb finance,
 • kurs knjigovodstva,
 • online kurs knjigovodstva,
 • online kurs knjigovodstva kgb finance,
 • kgb finance radno vreme