KFG Education Centar škola knjigovodstva

0.0 | 0 ocena
Ulica: Kralja Milana 20, IV sprat, st. 22
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
KFG Education Centar škola knjigovodstva
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
www.kfgcentar.edu.rs

O nama

KFG Education Centar bavi se obrazovanjem odraslih koji žele da na zanimljiv, pristupačan i savremen način usavrše svoja znanja iz raznih oblasti. U prijatnom ambijentu naše škole koja se nalazi u samom centru grada, dostupni su Vam kursevi knjigovodstva, računara i stranih jezika. Takođe, nudimo i pripremu studenata Ekonomskog fakulteta za polaganje ispita iz više predmeta.

Pored odlične lokacije kod Beograđanke, glavna prednost naše škole je iskusni tim profesora, pristupačne cene, kao i manje grupe (3-5 polaznika) što garantuje maksimalnu posvećenost svakom polazniku ponaosob. Naš tim čine iskusni predavači i vrhunski stručnjaci u svojoj oblasti koji se trude da kroz zanimljiva i interaktivna predavanja polaznici steknu praktična znanja koja će im biti od koristi u daljem radu.

Osim standardnih kurseva, u našoj ponudi nalaze se i poluindividualni kursevi koji predstavljaju miks između rada u grupi i pojedinačnog kursa. To podrazumeva rad sa dva polaznika koji plaćaju cenu za grupnu nastavu, a fond časova je prilagođen individualnoj nastavi. Takođe, nudimo mogućnost individualne nastave za sve one koji nisu u prilici da pohađaju kurseve u fiksnim terminima.

KFG Education Centar škola knjigovodstva namenjena je svima koji žele da se upoznaju sa osnovama ove obimne i zahtevne oblasti rada, kao i da se u kratkom roku pripreme za samostalan rad. Naš pažljivo osmišljen kurs predstavlja kombinaciju teorijskog znanja koje se uči u školi i na fakultetu, kao i praktičnih znanja koja će biti od koristi svim polaznicima. Poseban naglasak se stavlja na metod dvojnog knjigovodstva koji koristi najveći broj preduzetnika.

U okviru KFG Education Centar škole knjigovodstva dostupni su sledeći kursevi:

 • Osnovni kurs knjigovodstva
 • Napredni kurs knjigovodstva
 • Kurs knjigovodstva – expert nivo

Nakon uspešnog završetka jednog nivoa kursa, svi kandidati imaju mogućnost da nastave edukaciju na višem nivou iz oblasti za koju su pohađali osnovni kurs. Pri tom, za sve ostale kurseve odobravamo popust od 20%.

KFG Education Centar – kursevi za svakoga!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 10-20h
subota od 10-15h

KFG Education Centar škola knjigovodstva, Kralja Milana 20, kod Beograđanke, IV sprat, stan 22, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Iva Markovic
  28.06.2017 09:41

  KFG Education Centar skola knjigovodstva namenjena je svima koji zele da se upoznaju sa osnovama ove obimne i zahtevne oblasti rada,kao i da se u kratkom roku pripreme za samostalan rad.

  Firme u blizini