Kontakt podaci za vašu firmu

KFG Education Centar škola knjigovodstva

  • 1
0.0 | 0 ocena
KFG Education Centar škola knjigovodstva namenjena je svima koji žele da se u kratkom roku pripreme za samostalan rad. U prijatnom ambijentu naše škole kod Beograđanke dočekaće Vas iskusni tim predavača koji praktikuje rad u malim grupama....
Pročitaj više
Kralja Milana 20, IV sprat, s...
Stari grad,Beograd
Škola knjigovodstva Bay.com nalazi se u ulici Makedonska 21, opština Stari grad. Knjigovodstveni poslovi i vođenje poslovnih knjiga su nešto što treba svakom preduzeću....
Pročitaj više
Škola knjigovodstva Academia Educativa nalazi se u samom centru grada u Knez Mihailovoj 10. U okviru naše obrazovne institucije se održavaju administrativni kursevi....
Pročitaj više
Škola knjigovodstva SMB Group - Škola Modernog Poslovanja nalazi se u ulici Dobrinjska 1, opština Stari grad. Kod nas imate mogućnost da ovladate veštinama vođenja knjiga i računovodstva....
Pročitaj više
Škola knjigovodstva MNG Centar nalazi se na teritoriji opštine Stari grad u ulici Jevrejska 24. Naša delatnost je obuka polaznika za knjigovodstvene poslove....
Pročitaj više

Iskustva i preporuke posetilaca

28.06.2017 09:41
Iva Markovic
KFG Education Centar skola knjigovodstva namenjena je svima koji zele da se upoznaju sa osnovama ove obimne i zahtevne oblasti rada,kao i da se u kratkom roku pripreme za samostalan rad.
28.06.2017 09:37
Maja Matic
Kurs traje tri meseca,a nastava se odrzava jednom nedeljno,u trajanju od cetiri casa, u popodnevnim terminima ili subotom,u dogovoru sa vama.Ukupan fond casova je sezdeset devet.
28.06.2017 09:32
Kristina Milosevic
Nakon zavrsetka obuke polaznicima se omogucava polaganje zavrsnog ispita radi dobijanje sertifikata kojim se potrvdjuje da su uspesno zavrsili obuku i stekli neophodno znanje.
06.04.2017 09:57
Jovica Vitakic
Centar Wizard organizuje kurs knjigovodstva za sve zainteresovane polaznike.Kurs obuhvata pedesetsest casova teorisko prakticne nastave uz pomoc knjigovodstvenog programa calculus.Pouzdana skola.
06.04.2017 09:53
Jovica Vitakic
Sa dobijenom potvrdom o znanju sticete mogucnost rada na poslovima knjigovodje, jednako u malim i srednjim preduzecima.Takodje mozete otvoriti agenciju za vodjenje poslovnih knjiga,preduzece za pruzanje knjigovodstvenih usluga i voditi poslovne knjige bez obzira kojom se vrstom delatnosti preduzece bavi.
Ukoliko niste u mogucnosti da pohadjate obuku u okviru ovog nastavnog centra,ovo je prvi pravi online kurs knjigovodstva na ovim prostorima.Kombinacija dugogodisnjeg iskustva i najnovije tehnologije omogucili su im da kreiraju kvalitetan kurs koji mozete da pohadjate iz udobnosti vaseg doma.
Ukoliko zelite da udjete u svet vodjenja knjiga i poslovanja modernog preduzeca,kurs knjigovodstva kgb je pravi nacin za to.Zahvaljujuci savremenoj tehnickoj podrsci i inovativnim nastavnim metodama,nakon zavrsetka obuke bicete osposobljeni za samostalno vodjenje poslovnih knjiga.
03.01.2017 01:19
Kosta Savic
Ukoliko zelite da pohadjate ovu obuku za knjigovodje,nije neophodno da imate bilo kakvo predznanje,medjutim potrebno je da imate zavrsenu srednju strucnu spremu.Njihov cilj je da vas osposobe za samostalno vodjenje poslovnih knjiga,odnosno da sa vama prodju sve stepene od pocetnog stanja do zavrsnog bilansa.
03.01.2017 01:09
Milos Bozovic
Finance team je najbolja skola za racunovodje koja ce svima omoguciti da za veoma kratko vreme savladaju osnovne a zatim i napredne kurseve racunovodstva i tako konkurisu za dalje bavljenje ovom strukom.
25.06.2016 06:27
Ilija Radovic
Akcenat se stavlja na podizanje samopouzdanja i pokretanje paznje.Predznаnje nije neophodno.Obuka kroz rad na virtuelnoj firmi na pomocnim knjigama analitikama,obracun zarade,glavna knjiga,zakljucni list i finansijski izvestaji i poreske prijave.
25.06.2016 06:25
Jovica Vitakic
Svaki polaznik dobija potrebnu literaturu i radnu svesku kako bi lakse i efikasnije pratio nastavu.Nakon zavrsetka obuke polaznicima se omogucava polaganje zavrsnog ispita radi dobijanje sertifikata.Sve preporuke,brzo i lako usvajanje znanja.
25.06.2016 06:23
Ana Milosavljevic
Najpovoljnija skola knjigovodstva i ostalih usluga iz ovog polja.Zadovoljna sam znanjem koje su mi preneli strucni predavaci.Literatura je takodje strucna i najkvalitetnija a casovi su prilagodjavani mom slobodnom vremenu.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Škole Škole knjigovodstva