Iskustva i preporuke posetilaca

Milica Markovic
gde bi mogle da se uzmu kvalitetne kartonske kutije za selidbu? Cuo sam da je cena oko 100 din./kom. Eventualni bih ako mi bude tesko da ihpronadjem i kupim angazovao neku agenciju za selidbe koja bi mogla i sama da ih obezbedi.
Milen Jovanovic
Nekako svi imamo punu garazu nekih kartonskih kutija ali kada se dodje do toga da se kartonske kutije iskoriste za neku selidbu onda tu vec nastupaju odredjeni problemi, odnosno nikada ih nema dovoljno.
Mihajlo Nastasovic
Ukoliko nesto vredi u celoj prici, onda su to upravo kartonske kutije za selidbu koje nisu ni malo naivne
Todor Markovic
One su veoma trazene i zbog toga je veoma tesko da do njih dodjete.
Ivana Petrovic
Najbolje je da ih nabavite u nekim prodavnicama ukoliko ste naravno dobri sa prodavacicama.
Marina Zivkovic
Po pravilu su ovo veoma zahtevne kartonske kutije koje u svakom slucaju trebaju da se dosta plate kako pre tako i kasnije.
Petar Jankulovski
Ja kada sam se selio, kartonske kutije sam nalazio iskljucivo u raznim prehrabenim prodavnicama koje su bile dovoljno ljubazne da mi ucine tu uslugu.
Jovana Milinkovic
Po meni su ove kutije ipak nesto posebno. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Stojance Ristovski
U svakom slucaju su one nesto sot je i vise nego zahtevno. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Lea Stankovic
U svakom slucaju kako god da okrenete, ove kutije nisu nesto previse skupe.
Milen Jovanovic
U svakom slucaju su kako god da okrenete ovo veoma teske selidbe.
Simona Vucinic
kako god da okrnete, ovo je posebna vrsta kuptija. Ukoliko se vec za nju odlcuite, sigurno je samo to da se nikako necete pokajati.
Filip Milutinovic
Naravno da sto se mene tice, da ove kutije treba da budu bas nekako kvalitetne. Drugacije to ipak ne moze da funkcionise.
Marta Dencevic
Mogu samo da kazem da je ovo najbolje da kupite u nekim zaista profi radanjama. Sve drugo je daleko losije resenje.
Mihajlo Nastasovic
verovali vi meni ili ne, ali ove kartonske kutije nije ni malo jeftine.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, sto se ovih selidbi tice, samo treba da se odlucite za kvalitet. Sve ostalo i nije vise toliko vazno.
Todor Markovic
Moje misljenje je da po ovom pitanju samo treba da se odlucite za kvalitet i da vise nista po tom pitanju ne brinete.
Nikolina Pantelic
Po pitanju ovoh kutija, samo treba da se odlucite za kvalitet. Bas ako to budete uradili, onda se sigurno necete pokajati.
Petar Jankovic
Ipak su kartonske kutije nesto sto bi trebala da vam obezbedi agencija koja organizuje selidbu. To bi hocu da kazem trebalo da bude ukljuceno u cenu.
Jana Stankovic
Po pitanju kartonskih kutija za selidbu, samo treba da posetite agenciju Kikan + i ukoliko njih angazujete po pitanju selidbe, sigurno se necete pokajati zato sto oni imaju sve sta vam je potrebno, ukljucujuci i kartonske kutije.
Biljana Brankovic
Ma kakve bre kartonske kutije za selidbu. Opak je sve to nesto sto mozete da dobije ako vam selidbu radi agencija S Trans 011.
Ivan Stojanovic
Ove kutije mozete bukvalno da kupite na svakom koraku i zbog toga je potrebno da ih na vreme obezbedite kako se ne biste posle nesto puno kajali.
Marko Petrovic
Ukoliko planirate da se selite, onda je u svakom slucaju potrebno da posedujete odgovarajuce kartonske kutije. To su kutije u koje mozete da imate puno poverenje da vas sigurno necete iznaveriti posto su u svojoj sustini to kutije koje su slicne za amabalazu.
Dusan Markovic
Potrebno je da za svaku selidbu obezbedite i neke kvlaitetne kuhinje. Zbog toga je najbolje da posetite neko pouzdno mesto. Mada, siguran sam da ne morate nuzno da kupujete takve kutije, mozda mozete da ih pozajmite od nekog.
Janko Zivanovic
gde bi mogle da se uzmu kvalitetne kartonske kutije za selidbu? Cuo sam da je cena oko 100 din./kom. Eventualni bih ako mi bude tesko da ihpronadjem i kupim angazovao neku agenciju za selidbe koja bi mogla i sama da ih obezbedi.