Kontakt podaci za vašu firmu

Selidbe & Transport Pančo

  • 8
5.0 | 9 ocena
SELIDBE & TRANSPORT PANČO DOO Na teritoriji Beograda poslujemo od 2004. Godine i za nama je preko hiljadu uspešno odrađenih selidbi i zadovoljnih mušterija. Naš tim je sastavljen od mladih ali dobro obučenih radnika, iskusnih i...
Pročitaj više
Pariske komune 43
Beograd

Selidbe i transport robe Milan Grubor

  • 2
5.0 | 3 ocena
Agencija za selidbe i transport robe „Milan Grubor“ smeštena je na Novom Beogradu i postoji od 2001. godine. Naša primarna delatnost je prevoz robe i selidbe u zemlji i inostranstvu, uz najviši vid odgovornosti pri radu. Više od 13 godina,...
Pročitaj više
Novi Beograd
Beograd

Avala Selidbe i Transport

  • 1
0.0 | 0 ocena
Prepustite brigu o preseljenju Vašeg stana, kancelarije ili lokala profesionalnom i iskusnom timu Avala Selidbe. Zahvaljujući modernim kombi vozilima i kamionima usluge selidbi i transporta svih vrsta roba vršimo u Beogradu, širom Srbije, re...
Pročitaj više
Antifasističke Borbe
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Mladen Todorovic
Relano govoreci po pitanju selidbe peci vam moze pomoci i neki prijatelj. Tako da po ovom pitanju zaista mislim da niko ne treba da vam pomogne tako sto cete da mu platite.
Filip Milutinovic
Ako budete trebali da se selite peci onda cete kako god da okrenete biti u prilici da to uradite na jedan kvalitetan nacin i bez nekih vecih problema. Sve drugo je samo gubljenje vremena nista vise od toga po meni. Ostale svari i ne bi trebalo da budu neki veliki problem.
Jovana Milinkovic
Koliko samo mogu da vidim, moze ona da se uradi bez nekih vecih problema.
Mihajlo Nastasovic
Ona u svakom slucaju moze i mora da se uradi bez nekih vecih problema.
Lea Stankovic
U svakom slucaju je ova selidba nesto posebno u sta sigurno ne biste trebali da previse sumnjate kako pre tako ni posle.
Todor Markovic
ovo je po meni uvek bilo nesto sto je posebno zahtevno. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena.
Simona Vucinic
Sto se mene licno tice, naravno da je kvalitet ove selidbe veoma vazan. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.
Janko Zivanovic
kako god da okrenete, ovo je posebna vrsta selidbi. Sve drugo je sto se mene tice, cisto gubljenje vremena.
Ljubinka Sreckovic
Sto se tice selidbi peci, sve drugo je manje vazno ako pronadjete dovoljno jake majstore da sve to mogu da ponesu.
Petar Jankovic
Po ovom pitanju je samo bitno da nadjete za pocetak dovoljno dobro raspolozene prijatelje koji su spremni i voljni da telge veliki teret.
Nikolina Pantelic
Peci mogu da bubu od ako mene pitate veoma dobre i velike koristi. Po tom pitanju samo treba da posetite neko strucno i provereno mesto i vise nista dalje po tom pitanju ne treba da se brinete.
Ivan Stojanovic
Ovo je ipak realno nesto sto mozete samo da uradite sa komsijama, samo treba na vreme da se organizujete.
Jana Stankovic
Ukoliko vam je potrebna kvalitetna selidba peci, onda je po meni idelano resenje da posetie agenciju Net i da se bas u njoj odlucite za kvalitet. Nema sta, to je jedna veoma profesionalna agencija.
Biljana Brankovic
Ne samo da vam je potrebno neku adekvatno prevozno sredstvo, vec i neko ko je dovoljno jak da to utovari. Zbog toga treba da posetite agenciju Lune i da se tamo licno uverite u usluznost.
Marko Petrovic
Najvaznija stvar kod selidbi peci je to da pronadjete nekog dovoljno jakog ko ce moci te iste peci da tranposrtuje, odnosno ponese sa nednog mesta u utovari je u kamion.
Dusan Markovic
Relano govoreci po pitanju selidbe peci vam moze pomoci i neki prijatelj. Tako da po ovom pitanju zaista mislim da niko ne treba da vam pomogne tako sto cete da mu platite.
Marta Dencevic
Misljenja sam da ukoliko se radi o nekoj manje kabastoj cevi mozete i sami da se organizujete pa da to odradite kako treba. Ukoliko trazite vec prevoznika koji bi vam to uradio za novac, onda je bolje da pozovete agenciju Atom.