Minotti oprema za kupatilo

5.0 | 4 ocena
Ulica: Radiofar, 11. Nova br 12
Grad: Beograd
Opština: Surčin
Minotti oprema za kupatilo
Telefon: 011/
www.minotti.rs

O nama

MINOTTI OPREMA ZA KUPATILA

Preduzeće “Minotti” postoji i radi u Beogradu od 1999. godine. Specijalizovano preduzeće na polju opremanja i veleprodaje opreme za kupatila. Osnovna delatnost “Minotti” preduzeća ogleda se u uvozu i veleprodaji kupatilskog nameštaja. Veleprodaja sanitarija za kupatilo “Minotti” poseduje sertifikat za ispravnost i bezbednost po ljudsko zdravlje za sve svoje proizvode. Pored domaćeg tržišta pokrivamo i sve zemlje u okruženju i vršimo izvoz na njihova tržišta.

Brend koji je izgradilo preduzeće “Minotti” veleprodajom opreme za kupatila dokaz je kvaliteta usluga koje pruža.

Nudimo Vam nekoliko stotina proizvoda iz svog prodajnog programa. Sve od jednoručnih slavina, sanitarne keramike, hidromasažnih i običnih tuš kabina, kupatilskih ogledala i galanterije, hidromasažnih stubova, tuš ručica i creva, kupatilskih zavesa, pa do raznih vrsta priključaka i ventila. Ukratko kompletnu veleprodaju kupatilskog nameštaja.

Proizvode “Minotti” opreme za kupatilo možete naći u svim bolje opremljenim izložbenim salonima u Beogradu i Srbiji.

Za informacije o maloprodajnim objektima u Beogradu i celoj Srbiji obratiti se na brojeve telefona 011/ 31 88 774, 011/ 31 48 778

Trudimo se da pratimo trendove i da za Vas u ponudi uvek imamo nove artikle. Neprestani rast kompanije i kvalitet kom težimo imperativ su našeg poslovanja. Od izuzetnog nam je značaja da Vam ponudimo stil i eleganciju za opremanje Vašeg kupatila. Zadovoljiti Vaše potrebe po pitanju opreme za kupatila naš je primarni cilj. Konstantno sebi postavljamo sve više standarde u vezi svog poslovanja i ponude sanitarija za kupatila i kupatilskog nameštaja.

Sve što ste oduvek želeli i o čemu ste maštali kada je opremanje kupatila u pitanju možete pronaći kod nas.

Čekamo Vas, oprema za kupatila “Minotti”.

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Tihomir Senic
  05.06.2018 10:31

  Osnovna delatnost Minotti preduzeca ogleda se u samom opremanju i veleprodaji sanitarija za kupatila. Posedovanje sertifikata za bezbedno i ispravno posedovanje svih stvari za prodaju. Jedno strucno i ozbiljno preduzece sada i vama nudi svoje proizvode. Obavezno ih posetite!

  Andrija Atanaskovic
  09.02.2017 11:47

  Nude vam nekoliko stotina proizvoda iz svog prodajnog programa.Sve od jednorucnih slavina,sanitarne keramike,hidromasaznih i obicnih tus kabina,kupatilskih ogledala i galanterije,hidromasaznih stubova,tus rucica i creva,kupatilskih zavesa,pa do raznih vrsta prikljucaka i ventila.

  Firme u blizini

  Hidromasažne kade Marconio, Ugrinovačka155, Zemun, Beograd
  Hidro saan sanitarije i kupatilski nameštaj, Lazarevački drum 17, Cukaricka padina, Beograd, Čukarica, Beograd
  Enmon sanitarije za kupatilo, Bulevar Oslobođenja 205, Voždovac, Beograd
  Gejzir sanitarije elektro oprema i bravarija, Vojvode Stepe 212, Voždovac, Beograd
  Diplon sanitarije za kupatilo, Autoput 20 (Belmax centar), Zemun, Beograd
  Beogranit sanitarije za kupatilo, Vojvođanska 377a, Novi Beograd, Beograd
  Libar Home sanitarije za kupatilo, Bulevar JNA 178, Jajinci, Vitanovačka 18, Svetolika Rankovića 106, Mladenovac, Voždovac, Beograd
  Idi na vrh strane