Gejzir sanitarije elektro oprema i bravarija

5.0 | 7 ocena
Ulica: Vojvode Stepe 212
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Gejzir sanitarije elektro oprema i bravarija
Telefon: 011/
Mobilni: 065/
gejzir-bg.com

O nama

GEJZIR SANITARIJE ELEKTRO OPREMA I BRAVARIJA

Preduzeće Gejzir na jednom mestu nudi sve što je potrebno za opremanje i uređenje Vašeg kupatila iz snova. U našem salonu koji se nalazi na Voždovcu očekuju Vas proizvodi renomiranih domaćih i stranih proizvođača: sanitarije, keramika, oprema za vodovod i kanalizaciju, bojleri, galanterija. Pored toga, nudimo širok asortiman šrafovske robe, bravariju, okove, alate i još mnogo toga, po popularnim cenama.

Sa radom smo počeli 1995. godine, a pretežna delatnost preduzeća bilo je pružanje servisnih usluga.
Kako bismo našim klijentima ponudili kompletnu uslugu, 1999. godine, odlučili smo da počemo sa prodajom materijala i opreme za elektroinstalacije, vodovod i kanalizaciju. Saradnja sa velikim brojem domaćih i stranih proizvođača garantuje Vam veliki izbor proizvoda za uređenje Vašeg stana, kuće ili poslovnog prostora.

Bilo da renovirate postojeće ili pravite novo kupatilo, preduzeće Gejzir je prava adresa za Vas.
U kategoriji sanitarija, keramike i galanterije za kupatilo posebno izdvajamo proizvode renomiranih domaćih proizvođača: Keramika Mladenovac, Strumica..., kao i uvozni program: Unitas, Hans Groe, Diplon, Minoti i drugi. U ponudi preduzeća Gejzir nalazi se i kompletan vodovodni materijal vodećeg domaćeg proizvođača Peštan iz Aranđelovca, kao i asortiman firme Ekoplastik iz Italije.

Posebno izdvajamo širok asortiman bojlera domaćih proizvođača: Magnohrom Kraljevo, Metalac Milanovac, Termil Kraljevo, Termorad Požega (bojleri sa prohromskim i cinkanim kazanom). Uvozni program čine: Ariston, Bandini, Gorenje, Tesa, Leov, Končar.

Osim vrhunske opreme za Vaše kupatilo, kod nas možete pronaći i raznovrstan izbor elektro opreme renomiranih domaćih i stranih proizvođača: Zaječar, Elkok, Jagodina, Nopal, Elid, Metalka Majur... Ukoliko su Vam potrebni instalacioni kablovi svih preseka, instalacione i silikonske žice, potrošni elektro materijal i oprema, rasveta ili sijalice, posetite nas i uverite se vrhunski kvalitet proizvoda koji će zadovoljiti sve Vaše kriterijume.

Iz ponude izdvajamo i ručni alat renomiranih proizvođača Toper i Fischer, koji će Vam omogućiti da precizno i lako obavljate željene radove. Takođe, nudimo veliki izbor okova za drvenu i metalnu stolariju, katance, cilindre, šrafovsku robu, proizvode iz oblasti grejanja i bravarije, po pristupačnim cenama.

U zavisnosti od Vaših želja i potreba, naše profesionalno i ljubazno osoblje će Vam srdačno izaći u susret i pomoći pri odabiru adekvatnog proizvoda, uz korisne savete o njegovom korišćenju i ugradnji. Takođe, nudimo kompletne servisne usluge za sve artikle kupljene kod nas. Naš tim čine odgovorni, stručni i sposobni majstori koji će u najkraćem mogućem roku otkloniti sve probleme u radu Vašeg uređaja.

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 08-20h
subota od 08-16h
nedelja od 08-14h

Gejzir sanitarije, elektro oprema i bravarija, Vojvode Stepe 212, Voždovac, Beograd

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Ana Jakovljevic
  05.06.2018 11:16

  Bilo da renovirate postojece ili pravite novo kupatilo ,preduzece Gejzir je prava adresa za vas. U kategoriji sanitarija ,keramike i galanterijie za kupatilo posebno se izdvaja proizvodi renomiranih domacih proizvodjaca,keramika Mladenovac,Strumica.Savete koje cete dobiti od strane ovog strucnog osoblja su za svu pohvalu i peporuku.Kompletna usluga servisiranja i popravke vam se ovde nude. Sve prporuke!

  Firme u blizini

  Hidromasažne kade Marconio, Ugrinovačka155, Zemun, Beograd
  Minotti oprema za kupatilo, Radiofar, 11. Nova br 12, Surčin, Beograd
  Hidro saan sanitarije i kupatilski nameštaj, Lazarevački drum 17, Cukaricka padina, Beograd, Čukarica, Beograd
  Enmon sanitarije za kupatilo, Bulevar Oslobođenja 205, Voždovac, Beograd
  Diplon sanitarije za kupatilo, Autoput 20 (Belmax centar), Zemun, Beograd
  Beogranit sanitarije za kupatilo, Vojvođanska 377a, Novi Beograd, Beograd
  Libar Home sanitarije za kupatilo, Bulevar JNA 178, Jajinci, Vitanovačka 18, Svetolika Rankovića 106, Mladenovac, Voždovac, Beograd
  Idi na vrh strane