Hidromasažne kade Marconio

5.0 | 3 ocena
Ulica: Ugrinovačka155
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Hidromasažne kade Marconio
Telefon: 011/
www.marconio.com

O nama

HIDROMASAŽNE KADE MARCONIO

Kompanija Marconio u svom bogatom asortimanu pored masažnih bazena i opreme za Wellness i SPA, poseduje veliki izbor masažnih kada, hidromasažnih kada i tuš kabina.Tuš kabine su izuzetnog kvalieta i izrađuju se od kaljenog stakla debljine 8mm.

Tuš kabine Marconio imaju nemačke šarke i mogu se izrađivati i po tačnim merama kupatila. Po želji klijenata montiramo sve opcije na kadi. Izrađujemo i vrata za tuš kabine koja se mogu praviti u različitim varijantama.

Vrata za tuš kabine mogu biti klasična vrata sa kačenjem na zid ili tuš vrata sa fiksnim segmentom. Pored toga Marconio prodaje kompletnu prateću opremu za hidromasažne kade kao što su – poliuretanski jastuci, niskošumni kompresori, podvodna svetla i hromoterapija.

Hidromasažne kade Marconio lako se održavaju i mogu posedovati dodatne opcije koje omogućavaju dodatnu samodrenažu. Sistem turbocleaning omogućava izduvavanje i sušenje creva hidromasažnog sistema.

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Jelena Jovanovic
  05.06.2018 10:18

  Hidromasazne kade MARCONIO se izuzetno lako odrzavaju . Tus kabine su izradjene od kaljenog stakla debljine 8mm samim tim kvalitet je neosporan. Kod hidromasaznih kada postoji i opcija samodrenaze. Za svakog po nest uz odlican vid relaksacije!

  Ana Milosavljevic
  22.04.2017 10:35

  Hidromasazne kade Marconio lako se odrzavaju i mogu posedovati dodatne opcije koje omogucavaju dodatnu samodrenazu.Sistem turbocleaning omogucava izduvavanje i susenje creva hidromasaznog sistema.

  Firme u blizini

  Minotti oprema za kupatilo, Radiofar, 11. Nova br 12, Surčin, Beograd
  Hidro saan sanitarije i kupatilski nameštaj, Lazarevački drum 17, Cukaricka padina, Beograd, Čukarica, Beograd
  Enmon sanitarije za kupatilo, Bulevar Oslobođenja 205, Voždovac, Beograd
  Gejzir sanitarije elektro oprema i bravarija, Vojvode Stepe 212, Voždovac, Beograd
  Diplon sanitarije za kupatilo, Autoput 20 (Belmax centar), Zemun, Beograd
  Beogranit sanitarije za kupatilo, Vojvođanska 377a, Novi Beograd, Beograd
  Libar Home sanitarije za kupatilo, Bulevar JNA 178, Jajinci, Vitanovačka 18, Svetolika Rankovića 106, Mladenovac, Voždovac, Beograd
  Idi na vrh strane