Šampon za auto je kao sampon za kosu. Auto je, na određen način, pridruženi član naše porodice, odnosno, o njemu se brinemo na najbolji mogući način. To uključuje i korišćenje sredstava auto kozmetike, kako bi ljubimac uvek blistao punim sjajem, kako spolja, tako i iznutra.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde možete kupiti ŠAMPON ZA AUTO

Beograd

Auto kozmetika - Mutata Auto Bulevar
Auto kozmetika - Mutata Auto Bulevar
Bulevar kralja Aleksandra 501
Zvezdara Pozovi

Mutata Auto Bulevar Vam nudi proizvode autokozmetike najboljih svetskih proizvođača. U našoj ponudi naćićete: čistače felni i guma, sredstva za negu kože, bumper sprej, boja za kočione čeljusti, boja za štop svetla, silicone sprej, čistač mo...
Pročitaj više

AKS Line auto kozmetika
AKS Line auto kozmetika
Pozovi

Firma AKS Line nudi veliki izbor auto kozmetike i druge opreme koja je neophodna svakom četvorotočkašu. Posebno smo ponosni na naš brend NoLimiTS auto presvlaka i patosnica, koje se izrađuju po meri Vašeg automobila, kombija ili kamiona...
Pročitaj više

Auto kozmetika Chemical Guys
Auto kozmetika Chemical Guys
Borska 94d Pozovi

Sređivanje automobila nikad nije bilo jednostavnije uz auto kozmetiku jednog od vodećih brendova Chemical Guys. U našoj ponudi očekuje Vas kompletan spektar proizvoda i alata za auto detailing: šamponi, polir mašine i paste, sredstva za čiš...
Pročitaj više

Nova Pazova

Supromax auto boje
Supromax auto boje
Kralja Petra I Karadjordjevića 15 Pozovi

Supromax se na najbolji mogući način bavi prodajom auto boja, farbi za zidove potrošnog materijala, kao i miksanjem boja zahvaljujući specijalnim mix sistemima za dobijanje tačno trajanje nijanse. Nalazi se u Novoj Pazovi i jedna je od vodeći...
Pročitaj više

Šampon za auto je kao sampon za kosu. Auto je, na određen način, pridruženi član naše porodice, odnosno, o njemu se brinemo na najbolji mogući način. To uključuje i korišćenje sredstava auto kozmetike, kako bi ljubimac uvek blistao punim sjajem, kako spolja, tako i iznutra.

U našem daljem tekstu saznajte sve o šamponima za auto, kako se najbolje koriste, gde možete da ih nabavite, po kojoj ceni kao i druge korisne i zanimljive informacije.

Šampon za kola

Jasno je da je automobil uvek izložen uticajima spolja, koji su često veoma štetni – to su raznorazne nečistoće i prljavštine, ili recimo, kiša, sneg, blato, prašina... Upravo zbog svega toga, trebalo bi da radimo redovna čišćenja, kako bismo otklonili ostatke ovih materija, ali isto tako i sprečili pojavu korozije i propadanje automobila.

Šampon za automobile

Kada je zima, naš auto pokupi i ostatke soli koja se posipa po putevima, pa je sve to potrebno ukloniti na pravi način. Dakle, spoljašnjost automobila je najugroženija, i zbog toga je neophodno da se najpre proveri da li postoje neke krupnije nečistoće na limariji.

Potom se čistom vodom skida prvi sloj prljavštine, a onda na red dolazi šampon za auto. Šampon se stavlja u vodu, usled čega se dobija izdašna pena. Takvom kvalitetnom penom može se skinuti svaka nečistoća sa kola, sve što se nakupljalo tokom perioda od kada ste radili prethodno pranje.

Šampon za auto prodaja

Pri svemu tome, ne bi trebalo da se zanemari pranje poda auta, ali je to najbolje učiniti u autoperionici. Kada je reč o nabavci i kupovini šampona za pranje automobila, onda ćemo vas posavetovati da sve to možete da završite online.

Naime, firme koje se bave prodajom autokozmetike imaju svoje veoma lepo osmišljene web prezentacije, na kojima su šamponi za kola predstavljeni u slici i reči. Dakle, date su fotografije proizvoda, kao i tekstualni opis koji objašnjava najznačajnije karakteristike.

Pored toga, jasno je istaknuta cena, koja se može uporediti sa cenama drugih sličnih artikala. Kada ste se odlučili za poručivanje, jednostavno artikal dodate u korpu. Potom ćete platiti preko e-bankinga ili u najbližoj banci ili pošti. Čim se izvrši uplata, šampon za kola se šalje na vašu adresu, u najkraćem mogućem roku.

U drugom slučaju, možete da posetite lično prodavnice autokozmetike i da na licu mesta odaberete najbolji šampon za vašeg četvorotočkaša. Pri tome, ljubazni prodavci će vam pružiti korisne savete kako je najbolje da proizvod koristite kako biste imali odlične efekte.

Kada je reč o vrstama šampona za pranje auta, navedimo da postoje: bezkontaktna sredstva za spoljno pranje vozila, penušavi deterdženti sa efektom snega, jaki alkalni deterdženti, sredstva za uklanjanje insekata sa karoserije, kao i tečni penušavi blago viskozni deterdženti koji su visoko koncentrisani a namenjeni su takođe spoljašnjem pranju vozila sa efektom snega...

Šampon za auto – cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za šampone za auto, zavisi za koje artikle se odlučite, pa tako na primer šampon za bezkontaktno pranje vozila u pakovanju od jednog litra u proseku košta oko 1000 dinara, a postoje i šamponi čije se cene kreću do 4000 dinara, što opet zavisi od zapremine proizvoda.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Uros Filipovic
  24.10.2018 12:09

  Kada je reč o vrstama šampona za pranje auta postoje: bezkontaktna sredstva za spoljno pranje vozila, penušavi deterdženti sa efektom snega, jaki alkalni deterdženti, sredstva za uklanjanje insekata sa karoserije, kao i tečni penušavi blago viskozni deterdženti koji su visoko koncentrisani a namenjeni su takođe spoljašnjem pranju vozila sa efektom snega...

  Dusan Markovic
  14.09.2017 08:49

  Najvaznija stvar kod sampna za auto je da morate da zaista umete da uradite jedan zaista dobar posao. Hocu da kazem da je veoma bitno da umete na jedan pravilan nacin da koristite sampon za auto.