Auto je, na određen način, pridruženi član naše porodice, odnosno, o njemu se brinemo na najbolji mogući način. To uključuje i korišćenje sredstava auto kozmetike, kako bi ljubimac uvek blistao punim sjajem, kako spolja, tako i iznutra.

šampon za auto

 

U našem daljem tekstu saznajte sve o šamponima za auto, kako se najbolje koriste, gde možete da ih nabavite, po kojoj ceni kao i druge korisne i zanimljive informacije.

Šampon za kola

Jasno je da je automobil uvek izložen uticajima spolja, koji su često veoma štetni – to su raznorazne nečistoće i prljavštine, ili recimo, kiša, sneg, blato, prašina... Upravo zbog svega toga, trebalo bi da radimo redovna čišćenja, kako bismo otklonili ostatke ovih materija, ali isto tako i sprečili pojavu korozije i propadanje automobila.

Šampon za automobile

Kada je zima, naš auto pokupi i ostatke soli koja se posipa po putevima, pa je sve to potrebno ukloniti na pravi način. Dakle, spoljašnjost automobila je najugroženija, i zbog toga je neophodno da se najpre proveri da li postoje neke krupnije nečistoće na limariji.

Potom se čistom vodom skida prvi sloj prljavštine, a onda na red dolazi šampon za auto. Šampon se stavlja u vodu, usled čega se dobija izdašna pena. Takvom kvalitetnom penom može se skinuti svaka nečistoća sa kola, sve što se nakupljalo tokom perioda od kada ste radili prethodno pranje.

Šampon za auto prodaja

Pri svemu tome, ne bi trebalo da se zanemari pranje poda auta, ali je to najbolje učiniti u autoperionici. Kada je reč o nabavci i kupovini šampona za pranje automobila, onda ćemo vas posavetovati da sve to možete da završite online.

Naime, firme koje se bave prodajom autokozmetike imaju svoje veoma lepo osmišljene web prezentacije, na kojima su šamponi za kola predstavljeni u slici i reči. Dakle, date su fotografije proizvoda, kao i tekstualni opis koji objašnjava najznačajnije karakteristike.

šampon za auto cena

 

Pored toga, jasno je istaknuta cena, koja se može uporediti sa cenama drugih sličnih artikala. Kada ste se odlučili za poručivanje, jednostavno artikal dodate u korpu. Potom ćete platiti preko e-bankinga ili u najbližoj banci ili pošti. Čim se izvrši uplata, šampon za kola se šalje na vašu adresu, u najkraćem mogućem roku.

U drugom slučaju, možete da posetite lično prodavnice autokozmetike i da na licu mesta odaberete najbolji šampon za vašeg četvorotočkaša. Pri tome, ljubazni prodavci će vam pružiti korisne savete kako je najbolje da proizvod koristite kako biste imali odlične efekte.

Kada je reč o vrstama šampona za pranje auta, navedimo da postoje: bezkontaktna sredstva za spoljno pranje vozila, penušavi deterdženti sa efektom snega, jaki alkalni deterdženti, sredstva za uklanjanje insekata sa karoserije, kao i tečni penušavi blago viskozni deterdženti koji su visoko koncentrisani a namenjeni su takođe spoljašnjem pranju vozila sa efektom snega...

Šampon za auto – cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za šampone za auto, zavisi za koje artikle se odlučite, pa tako na primer šampon za bezkontaktno pranje vozila u pakovanju od jednog litra u proseku košta oko 1000 dinara, a postoje i šamponi čije se cene kreću do 4000 dinara, što opet zavisi od zapremine proizvoda.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Šampon za auto
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

24.10.2018
Uros Filipovic

Kada je reč o vrstama šampona za pranje auta postoje: bezkontaktna sredstva za spoljno pranje vozila, penušavi deterdženti sa efektom snega, jaki alkalni deterdženti, sredstva za uklanjanje insekata sa karoserije, kao i tečni penušavi blago viskozni deterdženti koji su visoko koncentrisani a namenjeni su takođe spoljašnjem pranju vozila sa efektom snega...

14.09.2017
Dusan Markovic

Najvaznija stvar kod sampna za auto je da morate da zaista umete da uradite jedan zaista dobar posao. Hocu da kazem da je veoma bitno da umete na jedan pravilan nacin da koristite sampon za auto.